Pornóztak a tanárok, ráfáztak!

image

A tanár házaspárnak azonban valószínűleg a karrierje bánhatja kísérletező kedvüket, miután házilag készült amatőr pornófilmjük megjelent az interneten.

A 44 éves Jane Moyle általános iskolai tanárnő egyből felmondott, miután pletykák kezdtek terjengeni férjével folytatott, napvilágra került szexuális játékaikról. Férje, Colin, aki középiskolában tanít, egyelőre néhány hónapos “betegszabadságra” ment.

A változatos képsorokat a feltételezések szerint jó néhány diák, és szüleik is láthatták, mielőtt lekerültek volna a felnőtteknek szánt weboldalról.

Jane és Colin, akik már több mint 20 éve házasok, nem folytathatták a tanítást, miután a felháborodott szülők értesítették az iskolaigazgatókat.

A Moyle házaspár dél-walesi otthonában forgatta az amatőr pornófilmet.

Még folyik a vizsgálat, hogy milyen módon kerülhetett fel a film az internetre. Egyelőre nem lehet tudni, hogy maguk töltötték-e fel, vagy a tudtuk nélkül történt.

Amikor egy helyi lap riportere interjút akart készíteni a házaspárral, Colin -mielőtt bevágta volna maga mögött a ház ajtaját- közölte, hogy nem nyilatkozik az ügy kapcsán. Az iskolaigazgatók sem kommentálták a történteket, mivel jelenleg mindkét iskolában szünet van.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Szexkütyük hatalmas élvezésekhez az online szexshop és Szexbolt választékból

Több mint három évtizede fedezünk fel új örömpontokat, bemutatjuk a felnőttipar legújabb innovációit, és hangulatot [...]

Vibrátorral szexel Balogh Zsuzsa és Márkus Petra

Az erotika szakma hamar felkapta a szexshop üzletekben kapható különféle szexkellékeket. A rendező ehhez a [...]

A BDSM szex, minden amit tudni lehet kezdőtől a haladóig

Mi is az a BDSM? Igen, ezt a kérdést sokan és sokszor felteszik. Van, aki [...]

Az INTIM CENTER legjobb szexshopban jártam, mert elromlott a vibrátorom

Eh, egy klisés, fantáziátlan konzumidióta vagyok, fene a pofámat. Történt pár hete, hogy (OMG, épp [...]