Nem vágyik rám?

Bután hangzik, mert talán nem ezt kellene elsődlegesen megnevezni, én mégis attól félek, hogy a kapcsolatok kihűlnek és a szex -pontosabban a vágy- elmúlik az emberek között. Nem panaszkodom, hiszen nincs rá okom, és semmi sem mutat arra, hogy z a közeljövőben bekövetkezne velünk, de valahogy úgy tűnik, hogy ez talán elkerülhetetlen. Törékeny önbizalmamat pedig legutóbbi menstruációm idején sikerült teljesen összevéreznem. Nem akartam tamponnal dugni (máskor vérzéskor egyszerűen bent hagyunk egy tampont, és mindketten tiszták maradunk), gyengén véreztem és ez máskor sem zavarta sem őt, sem engem. Persze ilyenkor azért többször rákérdezek, mert sosem lehet tudni. Most fáradt volt, passzív, nyűgös, vagy ehhez hasonlók, és alapvetően nem volt oda a sok-sok szexért. Viszont én ebben a kérdésben hajlamos vagyok erőszakos lenni, ő meg férfiből van, úgyhogy… Aztán véres lett a lepedő, az ágybetét, mi mindketten és a gyilkosság helyszínéhez hasonlító nász-ágy kicsit sok volt neki. Miután minden nyomot eltüntettünk, újra akartam -természetesen vér nélkül-, hogy elfeledtessem vele a szörnyű előzményeket, de nem sikerült. Először éreztem úgy, hogy nem vágyik rám, és nagyon rossz érzés volt. Sok nap kellett hozzá, hogy az önbizalmam helyre álljon, miközben tudtam, hogy nincs semmi baj. Csak hát, “isten hozott egy kevésbé romantikus valóságban”.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Az intimcenter kulcsszó az erotikában, vigyázz mert más szexshopok is használják

Látogasson el személyesen is az Intim Center szexboltba a kézzelfogható, tapintható választékért, hogy ne egy [...]

A LEGJOBB SZEXSHOP érdekel?

Ha erotikus terméket keresel, akkor felmerül a kérdés, hogy hol szerezd be. Szexboltokból is elég [...]

Sexshop centrum Budapest, INTIM CENTER üzlet és webáruház a vágyak kielégítője

Az INTIM CENTER webáruház és bolt, szexshop centrum Budapest a legjobb budapesti szexshop, az első [...]

Férfivadító szexi rucik hátulról, aztán elölről is

Férfivadító szexi rucik hátulról, aztán elölről is, és egyéb információk lenge ruhákról. A szexi fehérnemű [...]