Reggeli összebújás

Reggelente nem vagyok kívános, mégis olyankor szeretem a legjobban, ha összebújunk. Az esti szex általában kicsit közhelyes, nem rossz értelemben, csak az emberek összekapcsolják a lefekvést a másik lefektetésével, meg olyankor van sötét, tehát ki lehet használni a gyertyafény klasszikus romantikáját stb. A nap többi részében pedig a szex mindig spontán jön, ami persze semmit nem vesz el az értékéből, sőt! De a reggel más. Arra ébredünk, hogy egymásba bújunk, ez az egyik legjobb dolog az egészben. Van egy reggeli pózunk, így sosem csináljuk máskor. Nem tudom, hogy alakult ki, csak ébredéskor egymás után nyúlunk, összebújunk és élvezzük egymás álmos-melegségét. Ezt már sokszor mondtam, de tényleg imádom megölelni alvás után, mert olyan finom meleg a bőre. És háttal simulok hozzá, átölel és a melegségét az egész hátamon érzem. Ahogy a karjait körémfonja, megfogja a kezem. Aztán megérzem a farkát, hogy megkeményedett, ő pedig elkezdi nyomkodni hozzám. Nem erőszakosan és nem követelőzően, sőt, mindig csak “gerincvelői reflexnek” hívja ezt a mozgolódást, amin mindig mosolygok. De végül belémcsusszan és szeretkezünk. És ilyenkor a legjobb. Utána együtt zuhanyozunk, a közös zuhanyzás persze általánosan az utójáték része lett, és aztán reggeli. És tök jól indul a nap.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!