Nő mellek markolászása

Mindig vannak időszakok, amikor olyan dolgok töltik ki az agyam (és a testem), amik elvonják a figyelmem, és a érzékeim, ha nem is tudatosan, de eltompulnak. Ilyenkor egyébként kifejezetten mulatságosnak tűnik a próbálkozó hímek közeledése. Unalmassá válik minden pornófilm, a vibrátor is csak porosodik a polcon… A szexualitásra csak az emlékeztet, hogy néha az éjszaka közepén felébredve észreveszem, hogy a kezem a pinámnál tapogatózik. – A testi szükséglet tökéletes kiválása ez a komplex külsőt-belsőt- érzékit-tudatot átjáró folyamatból, amit szexnek hívhatunk, amúgy.
Aztán egyik napról a másikra bekattan az agyam, nem tudom, mitől és miért. De hirtelen mindenre gerjedek, az ösztöneim válaszolnak a legapróbb ingerekre is. A legínyencebb pornófilmeket töltöm le. Olyan apróságokat csinálok a magam kedvéért, amikről tudom, hogy alapvetően a “kisugárzásomra” fognak hatni. Még a vibrátoromat is előbányásztam a szekrény mélyéről, és az amúgy nem különösebben izgalmas behatolást most eget rengető orgazmus követte. Ilyenkor az étvágyam csillapíthatatlannak bizonyul, még erősebb ingereket kell találnom: a ruhacsipeszes doboz mélyére nyúlok, és felékszerezem kedvenc erogénzónáimat.
Hát így alakult most is. A tanulság, hogy a pornófilmekben nem markolásszák eleget a női melleket. Ami érthető, hiszen a műmellekhez kinek van gusztusa. De érthetetlen, mert vannak igaziak is, sőt nagyok is, amikbe minden egészséges ember bele kívánna markolni. Az jutott eszembe, hogy pár éve egy sráccal vettem észre, hogy a bizonyos markolás, irodalmi nyelven: csöcsörészés roppant fontos dolog. Az illető ugyan nem csak a mellemre fókuszált: puhaságot keresett, és kedvére tapogatózott rajtam hosszan, gondosan, bódultan. És ez engem akkoriban mennyire zavarba hozott! Pedig visszagondolva, az egyik legkedvesebb gesztus, amit valaha a combom felé intézett férfi.
De a mellemnek nem lehet elég figyelmet szentelni. A nagy mell arra jó, hogy van egy mindig mindent ütő kártyám. Bárkivel közel hoznak minket egymással, hiszen mi lenne kedvesebb, mint élvezni a mohó kezek lázas markolását, vagy falánk szájak és még falánkabb szemek prédájává válni. Egyszerűen nem lehet nem szeretni a kisfiúvá vált férfit, akit teljesen megbűvül az új játéka, amire már olyan régóta várt, merthogy a mellemmel való találkozás mindig ilyen. Remélem, a pornófilmrendezők is hamarosan belátják!- Segítené az olykor lusta fantáziámat

Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Szexshop Budapesten az első és legjobb az Intim Center az Astoriánál

A legjobb szexbolt az ön élvezetéhez az INTIM CENTER. Miért választják vevőink online áruházi szexboltot, [...]

Pénisznövelés, pénisznagyobbító eszközök és szerek természetes anyagokból

Sok férfi elégedetlen nemi szervének méretével. A pénisz hosszát és vastagságát célzó eljárások két főbb [...]

Szexjátékokkal a popsi izgatása fenomenális élmény

Az anális játékok használata. A szexuális játékokat széles körben mutatják be. Mit kell keresni a [...]

Szexshop eszközökkel izgult fel Orsulitz Rita, aztán jól megdugatta magát

A fiatal tornászlány Orsulitz Rita pornó castingra jelentkezett. A szexmunka előtt Szexpláza szexshop eszközökkel, a vibrátorok [...]