Popsi versus cici, az örök kérdés

Melyik ellenállhatatlanabb? Egy gyönyörű dekoltázs, vagy egy formás, markolnivaló popsi? A férfi most megadja a választ! A „versus” szó rövidítése ugyebár a „vs”, mellyel a nagyérdemű leginkább bokszmérkőzések vagy esetleg pankráció kapcsán találkozhat manapság. Hát jó is lenne, azt azért megnézném: „A jobb sarokban a címvédő, a többszörös D-s világbajnok, a Brutális Kanna – Cici! A bal sarokban a Gyümölcsnevű markolnivaló, a narancsbőr kiütője: Popsi, a bódító!” – Na, nehogy már verekedni tessenek.
Előre a Sárga úton: Az, hogy akkor most a popi vagy a cickó, a mell vagy a fenék, az körülbelül olyan kérdés, minthogy „Kisfiam, nem elég, ha az Xbox helyett csak a joystickot kapod meg?” Vagy: „Drágám, nem baj, ha elmegyünk ugyan moziba, de kijövünk A sötét lovag felénél?”

Jajj, de pajzán leszek mindjárt, na: nyúljunk magamhoz. Mi volt a ciciről verdikt annak idején? „A mellek, a cicik, az imádnivaló dombok divergálnak mindentől, ami a férfi, és susogják, nagy remegve, ami csak a nő lehet. A mell a kedvesség csimborasszója, a mell a hamvasság és a szeretet”. És mit állapítottunk meg a fenék kapcsán: „A csajok feneke markolásra ingerel, bele kell tépni, be kell tőle tépni. Íme egy matematikai tétel: simogatást érdemel minden kerek forma.”
Amit én most, vaksi szememmel együgyű mód meg tudok állapítani, az az, hogy különbség a mellek és a popsi szeretetében, kívánalmában és kellemében egy centi sincsen. A kiskegyedék bája így is, úgy is bitbe borul majd az együgyű férfifejben, és minden fennakadás, syntax- és load error nélkül tölti majd be a kanprogramot.

Ez a két rózsa egyszerre borul virágba, de a nőnek persze, hogy mindig igaza van. Legyen most is – bemutatjuk a két archetípust, akik csak állítólag léteznek: az egyikük valami magas hegy tetején üvölti tele a hótól terhes, csillagtalan éjszakákat, a másik meg egy eldugott, sötét vizű, vészt hozó tó mélyén üldögél Skóciában, és azzal üti el azokat a csüggedt, dohszagú szombat estéit, hogy a haverokat várja Arsenal-Juve meccset lesni. De azok persze nem jönnek, soha már.

popsiA Fenékember
A fenekek csodálója, a popómarkoló nyaranta egy hétre megőrül. Aztán vagy összejön valami, vagy leszárad a keze a rengetegsok markectól. A fenekek úgy támadják, mint az egyszeri Leonardo di Capriot a szőrös, harapós golyók a Rémecskékben.
A fenekek csodálója fenékkel kel, és fenékkel fekszik. A kedves, hamvas Aktuálist holmi anális gyönyörök ígéretével ajnározza körbe, akit csak a kan heves nyálcsorgása tántorít el a rábólintástól. A popómarkoló kisujja azonban, hiába az ellenállás, így is a rejtelmesebb lukakba költözne, ha hagynák. Ha hagyják, nincsen baj – ha nem, akkor jön a hanyatlás, a használt bugyik utáni ellenállhatatlan vágy, az éjszakai botorkálás a pesti háztetőkön a tányérnyi Hold alatt, az érett, kerekforma gyümölcsök – alma, körte, barack – ártatlan becézgetését, majd a célozgatást követő durva erőszak, valamint az ebből fakadó kellemetlenségek a környék zöldségeseivel. Aztán a Himalája.

mellekA Mellman
Az Ember, Aki Bármikor Cserélne a Melltartó Selymével, buta egy állat, megrekedt, ártatlan kismajom. Csüngene, furvást csak lógna a cicin. Anya kell neki. Meg mellszex – kisasszonyok, akik nyáron tesznek a nőmagazin repedtfazék hangú, púdertől pohos felhívásaira, és jusztse’ vesznek fel melltartót. A Mellmannek a cici, az „kebel”.
A Mellmannek a cici, az „melly”. Olyan állhatatos, olyan varázsolt hangon képes kiejteni ezeket a szavakat, mint egy Latinovits, mintha valamely nevezetes gourmand, egy Cserna-Szabó tartana nagyelőadást a füstölt csülök történetéről és szerepéről napjaink társadalmában. Ha az ember egy effajta melly-tudorral beszél, óhatatlanul is megkívánja a Michelle Wild-féle, pihepuha, cirókálni született emócickókat. A Mellman, akárcsak a Fenékember, el kell ismerni, mégiscsak egzisztál: alaphangon klinikai eset mindkettő, az alsógatyájuk a nadrágra húzva, így rohangásznak a férfi szíve és a nemi szerve közötti Sárga Köves Úton fel és alá, míg világ a világ. – írja a Femina.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Szex shop eszközökkel kéjelegve dugja mag Horváth Andrea

A Szexpláza online sex vibrátor shop választékából Horváth Andrea ezeket próbálgatja: vibrátor, dildó, gésagolyó, korbács. [...]

Kedvesednek ajándékozz vibrátort, az élvezés után imába foglalja a neved

Ajándékok, amelyek felmelegítenek téged és kedvesedet. Vajon mindenkinek volt ideje felkészülni a névnapra, szülinapra, karácsonyra, [...]

Nem áll fel? Új férfi potencianövelők, rendelés vagy személyes vásárlás szexshopból

A férfiak több mint harmada potenciazavarral küzd, melynek súlyossága eltérő lehet és rohanó világunkban sajnos [...]

Akár több nőt is kielégítő szexisten így lehetsz

Jó lenne két nővel együtt lenni, vagy akár gruppenszex partiban szexelni? Vállalati szexbuli ahol több [...]