Pornó hatása a férfiakra

A pornó napról napra kényelmesebbé és lustábbá teszi a férfiakat. Először udvarolniuk kellett a a filmben szereplő nőknek, eljátszani, hogy mégis csak. Aztán a párbeszédek is eltűntek, a férfi csak odavillant a szemével, és a nő máris a farkába dől. Sőt, nem is egy, hanem mindjárt három nőt kap ugyanennyiért. Aztán a konkrét férfiszereplő is eltűnt a filmekből, és elterjedt az az “irányzat”, amiben csak a farka látszódik, az is csak ritkán, hisz testnyílásokba merülve kelti azt a képzetet, mintha a néző lenne jelen a nőben. Amikor ez is fárasztó áldozatnak tűnik, és a férfi csak az élvező nőt akarja látni, akkor leszbikus filmeket, maszturbálós jeleneteket, azon belül is a fuckmachine (“baszógép”) nevű játékszerrel játszó nőket választja. Legalábbis pornófogyasztóként ezeket a trendeket véltem felfedezni aktív időszakomban. Na meg azt, hogy bdsm témájú filmeket kell nézni, mert ott tényleg jelen van mindenki, és megdolgoznak azért, hogy a néző elélvezzen. A férfi nézők is megtűrik a domináns hímet, aki megkötözi, elfenekeli, szopatja, lepisili stb. a nőt. Vagy éppen fordítva: a nő a férfit. Erre hosszú szünet után mire bukkantunk kisbarátommal? (Mármint az én szünetem után, ő azért figyeli, hogy alakul a pornóipar helyzete…) Egy olyan oldalra, ahol megjelenik az önmagát megkötöző nő figurája. Csodálatosan kidolgozott mérnöki szerkezeteknek hála a férfi néző annyira hátradőlhet, hogy még képzeletben sem kötöznie, vagy fenekelgetnie, vagy kicsit kínozgatnia az erre vágyó hölgyeket, mert azok kedvesen elvégzik helyette a kemény munkát. Hát nem lenyűgöző? (Nem.)


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Ázsiai lányok is szeretik a vibrátort

A japán tinilányok is szeretik a vibrit. Ázsiai lányok is szeretik a vibrátort, igaz ők [...]

Szexshop üzletben tuti hogy találsz ajándékot

Ha itt egy névnap, születésnap, karácsony, vagy egyéb alkalom, a közelsége miatt, már személyes vásárlást [...]

Potencianövelő vásárlás szexshopban, vagy rendelés szexüzlet webshopból

A potencianövelőt SZEMÉLYESEN VÁSÁROLHAT itt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Potencianövelőt RENDELHET a szexshop potencianövelő [...]

Potencianövelő vásárlás az INTIM CENTER szexshopban, rendelés webshopból

A potenciával kapcsolatos problémák minden embert aggasztanak, különösen reproduktív korban. A probléma azonban annyira kényes, [...]