Hogy vetkőzöm

Hogy általános férfivonás-e, nem tudom, de ő szereti nézni, amikor öltözöm. Nem hiszem, hogy direkt, talán észre sem veszi, hogy megakad a szeme. Én viszont nagyon is szándékosan vetkőzöm előtte: szeretem azt a tekintetet, és szeretném azon keresztül látni magam mindig. Nem arra gondolok, amikor felizgultan csillogó szemekkel várja a sorra előbukkanó testrészeimet a ruhák alól – ez valami egész más. Nem érzem mögötte a vágyat, csak a csodálkozást. Sietünk, öltözünk, szépülünk valahová, de a rohanásban is mindig van idő arra a pár másodpercre, amíg a félkész testemen felejti a szemét. És mosolyog. És nekem ez annyira tetszik, mert ez az a férfitekintet, ami a legszebb éke a női testnek. Semmi mást nem kell viselnem, hogy tudjam és érezzem: én vagyok a nő. Az vagyok, amit a tekintetében látok, ő pedig azt látja, amivé általa lettem. Mégis furcsa ez a tükörjáték, mert valahogy én sosem voltam más. Egyszer sem jutott eszembe, hogy elbújtassam a testem előle, mert úgy éreztem, hogy nem vagyok elég szép. Éppen ellenkezőleg: megszerettem megmutatni azt, ami én vagyok. A tekintete tett szabaddá, és lehetek végre az, akire mindketten régóta szívrepesve vártunk. Otthont adó ölelés, odaadó puhaság, vigaszt nyújtó anya, forrón izzó mélység, örökké izgalmas kaland és elnéző mosoly. Van miben hinnünk.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Így lehet jól maszturbálni nőnek

Mielőtt elkezdené a női önkielégítést , olyan kellemes légkört kell teremtenie, amely lehetővé teszi, hogy [...]

Mikulásra, karácsonyra szexi jelmezek

Mikulásra, karácsonyra szexi jelmezek és fehéreműk! Szexi ruhák, minőségi erotikus jelmezek, mikulásra, karácsonyra, bulikba vagy [...]

Potencianövelőkben gyógyszerek hatóanyagai is találhatók

A nemi szervek zavara számos összetett ok következménye, amelyek a szervezet működésének zavaraihoz vezetnek. A [...]

Szexshop ötletek, az Intim Center minden nap nyitva

Célul tűztük ki magunknak, hogy segítsünk az embereket félelmeik eltávolításában, megtanulni elfogadni önmagukat és testünket, [...]