Pornóinvázió a YouTube-on

A hétvégén ezrével jelentek meg a YouTube-on pornórészletekkel preparált rajzfilmek és videoklipek. A támadás mögött egy online fórum közössége állt, akik így akartak tiltakozni az ellen, hogy a YouTube törli a jogvédett zenei anyagokat a videómegosztóról.

A hírhedt 4Chan online fórum közössége áll a YouTube-ot ért hétvégi pornóinvázió mögött, aminek a nyomait a Google bejelentése szerint nagyjából mostanra sikerült eltakarítani. Több ezer videót távolítottak el a rendszerből, amik főleg olyan, fiatalok között népszerű címekkel hívták fel magukra a figyelmet, mint a Hannah Montana tévésorozat vagy a Jonas Brothers tinizenekar. Maguk a videók kezdetben tejlesen ártatlannak tűntek (koncertfelvételek, interjú- és filmrészletek), majd az első másodpercek után rövidebb-hosszabb pornóbevágások következtek.

A támadás alaposan meg volt szervezve és összehangolva, párhuzamosan több tucat júzer töltötte fel a preparált videókat, míg mások szórták rájuk a magas pontszámokat, a kedvencek listájába tették őket, és végtelenített újratöltésekkel tornászták fel őket a toplistákon.

A támadást az eredetileg japán képregények és rajzfilmek rajongóiból összeállt, később hírhedt underground online közösséggé nőtt 4Chan fórumozói vállalták magukra. A BBC-nek nyilatkozó egyik szervező, a 21 éves német Flonty szerint az egészet tiltakozásul tették, mert a YouTube a zenekiadókkal kötött egyezsége értelmében törli a jogvédett videoklipeket és más zenei anyagokat. „Meg akartuk mutatni, mennyire könnyű akár a világ legnézettebb weboldalára is olyan tartalmakat bejuttatni, amiket az üzemeltetők nem szeretnének” – tette hozzá Flonty; bár a támadók nagy része bevallottan csak a poén miatt vett részt az egészben. A 4Chan közössége terjesztett el annak idején több világszintű divattá vált internetes mémet is, mint a lolmacskák, a rickrolling, vagy a Chocolate Rain.

A Google-nél közölték, hogy az összes videót törölték, a támadók hozzáféréseit letiltották, és sajnos elég nehéz az ilyen jól szervezett támadások ellen védekezni, és kiszűrni a YouTube rendszerébe érkező, átlagosan percenként húsz órányi videóból a hasonló durva vicceket.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Szexshopból az erotikus ajándékok mindkét fél örömére szolgálnak

Ha szexi ajándékot szeretnél, gyere el az Intim Center szexshopba. Sose tudhatok, hogy mivel állsz [...]

Vibrátor szex Pencsikoff Aliz és Szalai Alexandra leszbi jelenetében

A Szexpláza online szexshopban a hatalmas nyuszi vibrátor választékból két strapabíró kellemes darabot vettek a [...]

Az anál tágító alig akart kijönni a fenekéből

A butt-plug, vagyis az anális tágító hatalmas volt, és tökéletesen beszorult a lány formás fenekébe. [...]

Férfi szexbabával és pornós pasival szexel Fülöp Krisztina

Ha azt hitted, hogy a felfújhatós szexbabák csak a legénybúcsúkon vagy a sztriptízbárokba járó férfiak [...]