Praktikák a profi pornózásról

A pornózáshoz nem mindig társulnak a milliók. Csador pedig szinte sohasem. Keménynek kell lenni, így kevés, aki érdemes a sztárságra. Boróka Balls ex menedzserének tapasztalatai.
Hogy mit is jelent a pornóban az érvényesülés? Kiből lehet pornósztár és ki alkalmatlan? Mennyit keresnek a lányok a dugással? Az X-Clusive tulajdonosa, Boróka Balls ex menedzsere és ex pasija, Ricardo Soli nyilatkozik:

Kilenc órányi nyögés és a csatakos férfitest
Ricardóval egy pornóforgatáson találkozunk. Ahogy belépünk a szépen felújított belvárosi lakásba, egy ideig még csöndben hallgatózunk: épp egy jelenetet forgatnak a szomszéd szobában. Nyögések és kiáltások; az ágy recsegve, ütemesen veri a falat. A csúcspont nincs messze. Hogy mikor következett be, az egyértelműen kiderült.

A cég havi három alkalommal forgat rövidfilmeket egy francia mobiltársaságnak. Vagyis inkább pornójeleneteket. Ez a munkanap reggel kilenctől este hatig tartott, ezalatt két jelentet vettek fel. Három lánnyal és két pasival. Az egyik profi – Frank Gun, akinek nyögéseit már ismertük – egyszer csak feltűnt a fürdőszobából. “Nem baj, hogy meztelen vagyok?” – kérdezte víztől csatakos testtel. Én pedig nem, egyáltalán nem bántam.

Több ezer nő a szerelemtől fluktuál
Ricardo Soli nyolc éve van a pályán, de csak egy éve vesz részt konkrét produkciókban, előtte az ügynökség menedzselésével, modellek közvetítésével foglalkozott. Cége kizárólag lányokkal dolgozik, adatbázisukban                4000-5000         név van. És valóban. A cég honlapján elképesztő mennyiségű nő fotója és neve (általában keresztnév vagy művésznév) szerepel. A csajhalmazból azonban egy adott időszakban általában csak 40-50 aktív. Hogy miért? A szakmában nagy a fluktuáció. Előfordul például, hogy valaki szerelmes lesz, és utána már csak leszbi jeleneteket vállal, esetleg abbahagyja az ipart.

“Havonta körülbelül 30 nő jelentkezik az ügynökségnél. Egyrészt a honlapon keresztül egy jelentkezési ív kitöltésével, amelyben megadják méreteik (mell, csípő, derék) és koruk mellett korábbi tapasztalataikat. Természetesen fotó mellékelése is kötelező. Másrészt a lányok is mindig szólnak újabbaknak.” Ricardo ugyan nem beszélt a lányok nyilvános helyeken való beszervezéséről, de a tavalyi év európai pornófelfedezettje  Boróka Balls például így került az ügynökséghez. Régebben a cég keresgélt modelladatbázisokban, de erre már nem nagyon van szükség. Ahogy hirdetésekre sem.

Milliókat keresni csadorban
Honlapjukon a lányokat izgalmas dolgokkal kecsegtetik. Először is sok pénzzel. Körbejárhatják a világot. Ezt alátámasztandó külföldi forgatási képekkel gerjesztik a munkakedvet. Ismertek lehetnek. Sztárok. “Igényessé válhatnak az élet minden területén”, ezenkívül fejleszthetik önismeretüket és elsajátíthatják a “legjobb praktikákat”, amik az életben hasznosak lehetnek. Hogy mit kérnek mindezért? Legyen a nő szép, megbízható és rugalmasan önálló. Azért ez sokkal nehezebb feladat, mint aminek hangzik.

Nem véletlenül kap csak a jelentkezők 10 százaléka munkát. Ez nem csak a külső adottságokon múlik. Általában a jelöltek azt akarják, hogy “csadorban fotózzák őket”, azaz felismerhetetlenek legyenek; mindenbe beleszólhassanak, és milliókat keressenek. Sokszor rögtön sztárok akarnak lenni, pedig megszólalni sem tudnak. Van, aki csak kisfarkú pasikkal dugna, van, aki azokkal sem, csak művészi aktra vállalkozik. Pedig alacsony, pufi és csálék a fogai. Szóval, kevés nőből válhat pornósztár. “Érdemesnek kell lenni rá.”

Hogy mennyit keres egy csaj, az attól függ, hogy mennyire jól dolgozik; mit vállal, milyen jellegű a produkció, és persze mennyi pénz van rá. Egy külföldi cég, mint amilyen a Hustler, nyilvánvalóan jobban fizet, mint a magyar Tom Média. Legkevesebb pénz az aktért jár, utána a leszbipornó következik. Legnagyobbat a különböző hetero kombinációkkal lehet kaszálni. Az X-Clusive, mint az egyik legdrágább hazai ügynökség, az aktnál 30, heteronál pedig 80 ezer alatt nem adja a csajokat. Óránként. A felső határ? “A csillagos ég.”

Állóképesség kell. Meg nyelvtudás.
A filmeken szereplő férfiak kizárólag a profik közül kerülnek ki. Ricardo legalábbis csak velük dolgozik. Itt korántsem akkora a választék, mint csajfronton, hiszen a már részben felöltözött Frank Gun szerint Magyarországon körülbelül 10-12-en vannak. Sok férfi úgy gondolja, a pornóhoz elég, ha feláll a farka, aztán monotonon reszel, “mint otthon az asszonyt”. Pedig ez korántsem így van. Egy pasinak kell az állóképesség, az önkontroll. Meg a jó karakter. Tudni kell úgy dugni, ahogy a helyzet megkívánja. Nem zsigerből. Színészi tehetségből. Mínusz hét fokban, harminc emberrel, hat órán át, egy kihalt rom lábánál.

A hazai pornósok egyik nagy hibája a nyelvtudás hiánya. Na nem technikai értelemben. Kevesen beszélnek jól idegen nyelveket, pedig az elengedhetetlen a külföldi produkciókhoz, a sztársághoz. Az angol nyelv ismerete a minimum.

Kegyetlen verseny, izraeli pornó és büszkeség
Ricardo egy adott időszakban általában 2-3 lányt menedzsel komolyan. Hogy jelenleg Borókán kívül kik azok, azt nem tudtuk meg, szakmai titok. Gyilkos verseny folyik ugyanis a lányokért. Az X-Clusive régi, nagy, jól menő ügynökség, így sokan pályáznak modelljeikre. A cég honlapján figyelmeztetést is találunk. Egy csaló az ügynökség nevében prostitúcióra szervez be lányokat. Nem árt az óvatosság.

Ricardo a színésznőinél mindenre figyel. Például, ha testük terebélyesedni látszik, megemlíti, hogy nem ártana futni. De nem kötelezi őket semmire. Ha pedig a hazai és nemzetközi szakmától megkapják az elismerést, ahogy Boróka Balls is, az neki is büszkeség. Az ő munkájának elismerése, ami komoly motiváló erővel bír.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Potencianövelő krém péniszre Taurix Extra Strong

Eropharm potencianövelő krém péniszre Taurix Extra Strong itt rendelhető meg. Bőrgyógyászatilag és klinikailag tesztelt, erekciósegítő [...]

Nemi kielégülést biztosítunk nőknek, férfiaknak, pároknak INTIM CENTER

Az INTIM CENTER nemi kielégülést biztosít a világ legjobb gyáróitól beszerzett szex segédeszközeivel nőknek, férfiaknak, [...]

Ritkán komoly kárt is okozhat a hamis potencianövelő, ezekben bízhatsz

A feketepiacon vásároltuk azokat a gyógyszereket, amiket aztán bevizsgáltattunk. Az illegális árusok azt állították, hogy [...]

Merevedési zavarnál ki a hibás és mit kell tenni?

Annak érdekében, hogy egy férfi érzelmileg és fizikailag egészségesnek érezze magát, különös figyelmet kell fordítani [...]