Prostituáltak őrizetben Nyíregyházán

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság vett szabálysértési őrizetbe két 20 és 29 éves nyíregyházi, valamint egy 23 éves fehérgyarmati hölgyet, akik tiltott helyen anyagi ellenszolgáltatásért kínálták szexuális szolgáltatásaikat. A rendőrök egy 23 éves érpataki férfi ellen pedig azért indítottak büntetőeljárást mert személygépkocsijában anyagi ellenszolgáltatás fejében egy 17 éves székelyi lánnyal létesített szexuális kapcsolatot, amelynek során a rendőrjárőr tetten érte. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság megrontás megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást, tekintettel arra, hogy a tetten ért férfi 18. életévét be nem töltött személlyel létesített szexuális kapcsolatot.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!