Sáfrány Emese, a pornós négerekkel baszó Aleska Diamond gyereke mit fog szólni?

Szívesen nézne már anyai örömök elé Sáfrány Emese, ám a mostani helyzetben felelőtlenségnek tartaná, ha gyermeket vállalna: a volt pornós Aleska Diamond, most légtornász a koronavírus-járvány miatt nem vág bele a babaprojektbe.

  • Sáfrány Emese az Instagram-oldalán jelentette be, hogy megszületett első gyermeke. A kisfiú a Nolen nevet kapta szüleitől, és a vártnál hamarabb érkezett meg.
    “Június 20-án hajnali 6:19-kor megszületett közös fiunk Hornyák Ádámmal, a vártnál picit hamarabb ugyan, de annál nagyobb boldogságban és egészségben! Ádám nagy örömére Nolen azért még megvárta, hogy apukája élőben lássa a Magyarok 1:1-es eredményét!” – írta Instagram-oldalán a boldog kismama, aki ráadásul még egy megható fotót is posztolt, melyen újszülött gyermekét öleli. Sáfrány Emese a bejegyzésben azt is megemlítette, hogy első gyermekét nyugodt körülmények között, komplikációktól mentesen hozta a világra, továbbá köszönetet mondott partnerének, Hornyák Ádámnak is. “Végig mellettem volt Ádám is, amiért hálás vagyok neki, illetve azért is, hogy ilyen csodát hozott el az életembe” – fogalmazott az újdonsült édesanya.

A volt pornós, légtornász és sportoló szerelme februárban jelentették be, hogy első közös gyermeküket várják. Sáfrány Emese ezt megelőzően hónapokig titkolta várandósságát a nyilvánosság előtt, később azonban több ízben is megmutatta a közönségnek terheshasát.

Eddig is sok időt töltött együtt, ám az önkéntes karantén még közelebb hozta egymáshoz Sáfrány Emesét és párját, Ádámot, akiket a Nyerő Páros című műsorban is láthattunk. A légtornászra két évvel ezelőtt talált rá a szerelem a futballtréner oldalán, együtt tervezik a jövőt: már a családalapítást fontolgatják, ám a szülői örömökre még egy darabig várniuk kell. A koronavírus-járvány miatt ugyanis egyelőre nem mernek babát vállalni.
– Készen állunk a családalapításra, de a koronavírus miatt elbizonytalanodtunk. Részben ez most jó idő lenne arra, hogy ráfeküdjünk a dologra, de ha őszinte vagyok, felelőtlenségnek tartanám. Nem tudjuk, meddig tart ez a helyzet, de jelen pillanatban nincs munkánk, és fogalmunk sincs, mikor lesz újra bevételünk.

Be kellett zárnom, nem tudok légtornászként oktatni, a párom is edzőként dolgozik, így ő sem tud pénz keresni – mondta a Ripostnak Sáfrány Emese, aki az anyagiakon túl azért sem akar most belevágni a babaprojektbe, mert szeretne nyugodtan orvoshoz járni.

A gyerekének el fogja mondani, hogy pornós volt

Azt, hogy miként éltem az életem a múltban, nem tehetem meg nem történtté, de tudom, hogy ki tudtam lépni abból a szerepből, és a hátam mögött hagytam. Nem utolsó sorban tanultam belőle, és most nem az az ember lennék, aki vagyok, ha nem jártam volna végig ezt az utat. Volt, amikor fájt, hogy amiatt bántanak, hogy fiatalon és naivan rossz döntést hoztam, de túlléptem ezen.

El fogom neki mesélni, de bízom benne: olyan gyereket fogok nevelni, aki elfogadó lesz, és megérti, hogy ez egy botlás volt az életemben, amiből tanultam, és meg tudtam változtatni az életem ezen részét.

A légtornász ma már bátran néz tükörbe, mert büszke arra az emberre, akit ott lát.
– Két vállalkozást vezetek, és van egy férfi mellettem, akivel várjuk közös gyermekünket. Kell ennél több? Tanultam abból az időszakból, és a gyermekemnek majd azt is el tudom mondani, meg tudom tanítani, mit ne tegyen és mit igen. Én már úgy állok a tükör előtt, hogy büszke vagyok arra az emberre, aki vált belőlem. Most pedig életem legboldogabb időszakát élem meg – tette hozzá Sáfrány Emese.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Csak kemény farokkal tudsz karmester lenni a szexben

A pasik sokat aggódnak a szexuális teljesítményük miatt. A mai világban minden csak a behatolásról, [...]

A kétvégű műfaszt szeretik a leszbikus lányok, Suppan Klaudia és Farkas Szilvia

Dupla, kétvégű dildót szeretnek a leszbikus lányok, Suppan Klaudia és Farkas Szilivia magyar pornósztárok. A [...]

Pénszgyűrűk, vibrátoros csiklóizgatós potenciagyűrűk a legjobb szexshopból

A péniszgyűrű igazából nem más, mint egy szexkellék a szorító gyűrű nem orvosi változata. Magyarországelső [...]

A szexbabák dughatók mindenhol ellenkezés nélkül – Szexshop

A szexbabák számos funkciót látnak el. A szexuális oktatás régióinkban évről évre gyorsan fejlődik. Harminc [...]