Sokkoló: Öngyilkosság, börtön és borotva

lindsay_lohanAz ámokfutó Lohan
Lindsay Lohan jó hírére már régen keresztet lehetett vetni, de amit idén művelt a tehetsége helyett botrányaiból élő színésznő, az már tényleg komoly túlzás: az évet kórházban kezdte, majd egyből bevetette magát az éjszakai élet forgatagába – ez önmagában nem lett volna még baj, ha legalább időnként józanul lehetett volna látni. Májusban elvesztette az uralmát Mercedese fölött, maga fölött pedig már korábban is: a rendőrség egyrészt ittasan találta, másrészt a kocsi végigkutatása után kokain is előkerült. Letartóztatták. Két nappal később már úton volt a rehab felé, ahol másfél hónapot töltött. Kijövetelét újabb balesettel ünnepelte – természetesen kokainnal a zsebében, és a szondát kiverő véralkoholszinttel. Megint letartóztatták. Az ügy következtében röpke másfél órára a börtönt is megjárta, majd közmunkára ítélték – következő botrányát azonban már hosszú felfüggesztett börtönbüntetés árnyával követheti el.

wilsonOwen Wilson öngyilkossági kísérlete
A sármos színész szinte kizárólag sztárokkal gabalyodik össze: kapcsolata volt már Sheryl Crow-val, Demi Moore-ral és legutoljára Kate Hudsonnal. A szakítás kikészítette Wilsont: augusztus 26-án rohamkocsi vitte kórházba, miután ereit felvágva öngyilkosságot kísérelt meg Santa Monica-i házában. A vérzés mellett az altató-túladagolás is komoly veszélyt jelentett, így eleinte nagyon súlyos állapotban kezelték a színészt. A felgyógyulás lassú volt, de a jelek szerint teljes: Wilson először októberben állt a nyilvánosság elé, és azóta teljes lendülettel vetette bele magát a hollywoodi flörtölésbe.

britney_spearsAz önkopasztó Britney
Britney Spears 2007-es évének akár jelképe is lehetne a február 17-i eset: ekkor az énekesnő egy fodrászhoz hajtott, majd saját kezűleg nyírta magát kopaszra. A pop-roncsot testőrei és tanácsadói döbbenten figyelték, miközben megszabadította magát hajkoronájától – még az üzlet tulajdonosa is hiába próbálta lebeszélni.
– Ez egy új időszak kezdete – nyilatkozta Britney kilépve az újságíróknak. Az új éra nem sok jót hozott: botrányokat, szánalmas élő fellépést, albuma kudarcát és egy hosszú, keserű tárgyalótermi küzdelmet gyerekei elhelyezéséért.

paris_hiltonParist visszazárják a börtönbe
Paris Hiulton a józan életet még csak hallomásból sem ismerő örökösnőt tavaly kapták ittas vezetésen, majd bevonták jogosítványát, és három évre felfüggesztették a börtönbüntetését. Mit tesz ilyenkor az ember lánya? Meghúzza magát. Mit tett Paris?
Jogsi nélkül vezetett kétszer, plusz a lámpákat se kapcsolta be – utóbbi pedig azért éjszaka nem árt. Michael T. Sauer bíró 45 napra börtönbe küldte.
Paris be is vonult a lynwoodi női börtönbe, de a helyi seriff szinte rögtön kiengedte, és házi őrizetbe utalta. Sauer bíró őrjöngött: maga elé rendelte a sztárt, és még aznap visszaküldte a börtönbe, megtiltva a házi őrizetet.
– Ez nem igazság! – bőgte el magát Hilton, de nem volt apelláta: a szőkeség 22 napot volt végül kénytelen rács mögött tölteni.

anna_nicola_smithA tragikus örökség
2007 legsokkolóbb és legtragikusabb története Anna Nicole Smith-é: a szőke playmate fia elvesztése után őrült ütemben haladt a teljes összeomlás felé. Drogoktól kiütve játszott kislányával, mély depresszióba esett, és nem állt meg a szakadék előtt: február 8-án holtan találták szállodai szobájában. Altatóval adagolta túl magát. Halála után ocsmány jogi csata kezdődött milliárdos örökségéért: hat férfi is bejelentkezett a bíróságnál, kislánya apjának tartva magát. A bíróság DNS-teszteket rendelt el, és ezeken nem Smith élettársa, Howard K. Stern lett a „nyerő”: 99,9%-os valószínűséggel megállapították, hogy az apa Larry Brikhead, a playmate szeretője. Ennek következtében Birkhead lett a gyermek nevelője, és ő folytathatja a kis Daniellynn nevében az anyja által elkezdett pert Smith korábbi férjének, a milliárdos Howard Marshallnak a vagyonáért. Azóta nyilvánosságra került egy megrázó videó, melyen Anne Nicole Smith teljesen kiütve látható, nyolc hónapos terhesen. Az operatőr Howard K Stern, aki hallhatóan jól szórakozik szétcsúszott barátnőjén. Ez a videó a nyomozókat is elgondolkodtatta, akik továbbra is kutatják, hogy ki a felelős a szőke sztár haláláért.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Olcsó potencianövelő kapszulák, rendelés vagy bolti eladás

Az online szexshop és szexbolt potenicanövelő kínálatából potencianövelő bolti vagy webshop eladás, vágyfokozó vásárlás vagy [...]

Felcsatolható élethű péniszek az Intim Centerből

Felcsatolható élethű pénisz 20 cm-es, leszbikus női kapcsolathoz, vagy férfi és nő kapcsolatban szerepjátékokhoz. A [...]

Szexi fehérneműk és szexjelmezek az Intim Center kínálatából

Elő a szexi fehérneművel! Mivel a pasikat elsősorban a látvány hozza lázba, egy vadító fehérnemű [...]

Szükséged van szexuális játékokra? A cikkből megtudod…

Hogyan lehet megérteni, hogy itt az ideje, hogy menjen a szexboltba játékokért? Van egy egyszerű [...]