Tovább pornózott a HIV-pozitív színésznő

2004 óta először jelentettek új HIV-vírussal fertőzött pornószínészt Amerikában. A Los Angeles megyei egészségügyi hivatal szerint viszont ez az adat nem reális: közleményükből kiderül, hogy az elmúlt öt év alatt legalább 16 be nem jelentett esetet diagnosztizálhattak. A pornóipar viszont inkább kizárja az állami egészségügyi hatóságot, és még mindig alig használnak óvszert a forgatások alatt. Ráadásul a mostani botrány főszereplője még azután is nyomott egy-két menetet a kamerák előtt, miután kiderült, hogy pozitív a teszt eredménye.
Újabb HIV-botrány rázta meg az amerikai pornóipart: a vírussal fertőzött színésznő esetét a héten jelentették be, ami miatt további AIDS-teszteket csináltatnak egyes szereplőkkel. Legutóbb 2004-ben két hónapra állították le a forgatásokat, amikor kiderült, hogy a neves pornószínész, Darren James is megbetegedett. Ugyan a pornóipar bizton állította, hogy hasonló munkahelyi baleset azóta sem történt, ezt a kijelentésüket cáfolja a Los Angeles megyei egészségügyi hivatal. Szerintük az elmúlt öt év alatt legalább 16-an fertőződtek meg, csak nem hozták nyilvánosságra. A jelentés szerint az évi kb.12 milliárdos bevétellel rendelkező ipar inkább kizárja az állami egészségügyi hatóságot, és a legtöbb esetben még mindig fittyet hánynak a kondom használatára. Ezt Dean Fryer, a hatóság szóvivője is megerősítette a Los Angeles Times-nak, és hozzátette, hogy a kórház is megtagadta a színész, illetve a munkaadója nevének ismertetését. “Pedig az ember azt gondolná, hogy készségesen állnak a segítségünkre abban, hogy megpróbáljuk megakadályozni ennek a betegségnek a terjedését” – méltatlankodott Dr. Jonathan Fielding tisztiorvos.
Ráadásul attól függetlenül, hogy a pornószínésznő első tesztje június 4-én pozitív lett, másnap még forgatott. A közegéségügyi hivatal ennek okát még mindig vizsgálja. A második teszt egyébként szintén kimutatta a HIV vírust, a harmadik, megerősítő teszt eredményeit pedig még várja a kórház.

A fertőzött nőnek a hírek szerint két szexuális partnere van. Az egyik az a pornószínész, akivel a legutóbbi munkája során került kapcsolatba – őt egy időre eltiltották a filmezéstől -, a másik pedig a barátja. A két férfi további hat emberrel közösült, akiket értesítettek a veszélyről.

2004-ben Darren James három pornóst fertőzött meg még azelőtt, hogy tudomása lett volna arról, hogy HIV-pozitív. Annak ellenére pedig, hogy a pornószínészeket kezelő klinika alapítója, Sharon Mitchell expornós szerint a média vérszemet kap, ha a HIV és a pornó ugyanabban a mondatban szerepel, és felfújják az ügyet, nem elhanyagolható a nemi úton terjedő betegségek gyakorisága. A Los Angeles megyei egészségügyi hivatal által kibocsátott legfrissebb adatok szerint 2004 óta 2378 pornószínész lett chlamydiás, további 1357 ember esetében vérbajt, 15-nél pedig trippert diagnosztizáltak.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Segítség, beszorult az anál dugó

Az análtágító hatalmas volt, és teljesen beszorult a lány formás, és izmos fenekébe. El sem [...]

Felcsatolható dildóval kezdi a szexet Barna Dorottya

Szexuális segédeszközök amatőr castingon. Az online szexshopban kapható szexeszközzel, általában leszbikus lányok által használt felcsatolható [...]

Szexshop Budapest belvárosában Intim Center Astoria, Károly krt. 14.

Hol van a legjobb szexshop üzlet? Magyarországon az első legjobb szexshop Budapesten a belvárosban található, [...]

Ha nem megy jól a szex, egy jó potencianövelő tuti segít

A pasikra nehezedő egyre inkább stresszes életmód, a munkával kapcsolatos stressz, a társadalmi nyomás, meg [...]