Szadista mazohista

Választ akartam írni Radnóti Sándornak, mert kritikája Csalog Zsolt Krisztina c. szado-mazochisztikus pornóregényéről hiteltelen, éppen azért, amiért hiteltelennek kiáltja ki benne a könyvet. Radnóti gondolatmenete ugyanis azon a téves elgondoláson alapul, hogy egy nőnek, de főleg egy emancipált nőnek nem lehetnek olyan irányú vágyai, amik fájdalomról, kiszolgáltatottságról, megalázottsáról, stb. szólnak. Egyszerűen nem létezik olyan, hogy egy nő azt akarja, hogy őt korbáccsal verjék, hogy a szájába pisiljenek, és hogy esetleg meg is kötözzék mindemellett. És hát érezzük, hogy ez a feltételezés nem éppen helytálló, ezért nem kellene szó nélkül hagyni. De a fáradtság diadalmaskodik rajtam pillanatnyilag és a tudományosan megalapozott válasz szerkesztése helyett nekem egyre csak a szex közben érzett fájdalom lehetőségének izgalma jár a fejemben. Amikor pasi szeretkezés közben a mellbimbómat nyalogatja és én kíváncsian figyelem, hogy vajon ráharap-e. És a bizsergető érzésre gondolok, amit a fogai okoznak bennem. Mert nem csak a mellemről van szó ilyenkor, nem. A fájdalom éles kínja és a szex édes kéje valahogy minden porcikámba elér. És ordítani tudnék a fájdalomtól, de tudom, hogy akkor elengedné a mellbimbómat, ezért nem teszem. A hajába túrok és nem tudom eldönteni, hogy még jobban szorítsam magamra a száját, vagy húzzam el őt a hajánál fogva. Nagyon fáj a mellbimbóharapás, mégis ez a legjobb fájdalom, amit valaha éreztem. Hiába tudom, hogy ellökhetném onnan a száját, soha nem teszem. Ez romantikus nekem. És felidézni is izgató. Vágyakozom.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Potencianövelő a segítség merevedési zavar, vagy átmeneti potencia problémák esetén

Merevedési zavar és potencia problémák – A merevedési zavar az egyik legrosszabb dolog, ami egy [...]

Sexshop centrum Budapest, INTIM CENTER üzlet és webáruház a vágyak kielégítője

Az INTIM CENTER webáruház és bolt, szexshop centrum Budapest a legjobb budapesti szexshop, az első [...]

Potencianövelő vásárlás az INTIM CENTER szexshopban, rendelés webshopból

A potenciával kapcsolatos problémák minden embert aggasztanak, különösen reproduktív korban. A probléma azonban annyira kényes, [...]

A legjobb szexshop az INTIM CENTER nyitva 33 éve, de jópár szuper szexbolt van még

A budapesti szexshop az Intim Center, az Astoriánál a Károly krt 14. sz. alatt található. [...]