Szex után

Régen nagyon változóan reagáltam a szex után. Volt, hogy alig vártam, hogy lezuhanyozzam magamról a férfit, máskor meg kifejezetten jó érzéssel töltött el, hogy a testemen maradt a teste. Pasival nem emlékszem, hogy volt a kapcsolat előtti időkben. Alapvetően egyre kevesebb dologra emlékszem a szeretői éveinkből. Sajnos, vagy szerencsére. Amióta “házasok” vagyunk, tehát megvan a székhelyünk, a szex részévé vált a közös zuhanyzás, mint elő- ésvagy utójáték. És más a viszonyulás is. De tegnap, miután a melleim közé élvezett, nem mentünk el zuhanyozni, csak egy törölközővel lecsutakoltam magam. Azt hiszem, tetszett neki a gondolat, hogy a mellemen hagyott spermával együtt mászkálok majd egész nap a városban. Nekem egészen biztosan tetszett. Este szóba került a dolog, amikor telefonon beszéltünk. Későn értem haza, nem volt kedvem zuhanyozni, és beszélgetés közben tudatosodott bennem, hogy egy kicsit vele fogok aludni. Amikor bevallottam, azt válaszolta: “ez olyan szép…” És tényleg, én is úgy éreztem.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!