Szex a nagyvilágban

Libanonban lehet állattal közösülni, de ez csak akkor törvényes, ha nősténnyel tesszük, ha hím állattal kapnak rajta, halálbüntetéssel sújthatnak. – ezt a perverz felfogást. A nők már nem is jók? Mellesleg hol van itt az állatkínzás ténye?! Sehol.

Bahrainben egy orvos csak tükörből vizsgálhatja meg egy nő nemi szervét, közvetlenül soha nem pillanthat rá. – ejj, ezek a szégyenlős arabok.

Indonéziában a maszturbálásért lefejezés jár. – csak az itt a kérdés, ha nem kapják rajta az illetőt inflagranti, akkor hogy bizonyítják rá a büntettet? Vagy ott szinte mindenki az utcán csinálja?

Guamban egyes férfiak fő foglalkozása, hogy szerte az országban elveszik fiatal lányok szüzességét, ráadásul pénzért. A helyi törvények szerint ugyanis szigorúan tilos érintetlenül házasodni, azaz egy szűz lány a legkevésbé sem partiképes. – lusta népség! Gondolom macerás ez a dolog. Mmm, ha ez foglalkozás, akkor gondolom a szakma űzője nem élvezheti annyira. Bár ez nem is az élvezetről szól. El tudom képzelni a metódusát az eseménynek.

Ha Hong Kongban egy férj házasságtörést követ el, a feleségnek joga van őt megölni, de csak puszta kézzel. Ezzel szemben a szerető bármilyen eszközzel a túlvilágra küldhető. – ez tetszetős törvény. Azonban ha itt bevezetnék nem lenne jó. Így is egy férfira több nő jut, ezzel csak még jobban rontanánk az arányt.

Kolumbiában egy nő férjével hálhat életében először, ráadásul az eseményen szemtanúként az anyának is részt kell vennie. – ajjj, anyám előtt elveszíteni a szüzességet, mekkora durva lenne.

Floridában tilos sündisznókkal szexelni. – miért? Ki az az aberrált aki sündisznókkal szexel???

Minnesotában szigorúan tilos élő halakkal közösülni. – döglött halakkal már szabad?! Ehh, idióta amcsik.

Kuwaitban a házas férfi nem nézhet – érzékien – más nőkre, sem nőket ábrázoló szobrokra, sem nőstény állatokra. – nah lőttek a ,,mindent a szemnek, semmit a kéznek” elvnek. Vajon ott hány házasság jut egy évre?

Kingsville-Texasban egy törvény kimondja, hogy a reptér területén disznók nem szaporodhatnak. – el tudom képzelni milyen gyakori jelenség.És ha megtörténik?

Kansasben, akit anális szexen kapnak, hat hónap börtönre számíthat. – ugyanazt kérdezem itt is, mint korábban: hogy bizonyítják, ha nem kapják rajta inflagranti a feleket?

Paramaribóban nem ítélik el azt a férfit, aki nemi erőszakot követ el egy nőn, de az utóbb hajlandó feleségül menni támadójához. – minden vágyam az lenne, hogy hozzámenjek ahhoz a baromhoz, aki megerőszakolt!


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Szexi fehérnemű, és szerepjáték jelmez, hogy bevaduljon a pasi

Szexi jelmezek, fehérneműk, mély dekoltázs, szűk bőrszoknya, vörös ajkak: számtalan módja van annak, hogy erotikusan [...]

Az online szexshop áruházak előnyei és hátrányai

Hol lehet szexjátékot venni: az egyik utcai boltban élő ember kezéből? Vagy úgy, hogy egy [...]

Nemi gerjesztők férfiaknak és nőknek bombasztikus szexhez

A modern élet gyors üteme néha olyan helyzetekhez vezet, ahol a partnerek közötti szexuális vágy [...]

Boom Boom potencianövelő rendelés, vagy személyes vásárlás Budapesten

Aze egyik legjobb potencianövelő szer Boom Boom potencianövelő rendelés vagy személyes vásárlás Budapesten. A Boom [...]