Szex pozíciók

Az együttlétek során felvett testhelyzetek több szempontot is kielégítenek. Például mindenki másképp van felépítve anatómiailag, másképp éljük meg a behatolást. És hasonló okokból a “kényelem” is fontos. Ez alatt azt értem, hogy ha egy mozdulatsor vagy testtartás nem természetes, akkor lehet izgató, mégsem tudom kiélvezni.

Viszont, ami érdekessé teszi számomra a kérdést, hogy sok esetben a helyzet szimbolikája, és ezáltal előidézett többlettartalma által válik izgalmassá a dolog. Ilyenkor az adott póz nem csak fizikailag hat rám, hanem az agyamat ingerli, és ez nagyon fontos. Akkor jutott eszembe először “a mélyebb jelentéstartalmak” keresése, amikor szopáshoz készülődve letérdeltem az előttem álló partnerem elé. Akkor úgy éreztem, még sosem akartam ennyire csinálni, azóta élvezem magát a szopást is igazán. Ahogy térdre ereszkedtem és hozzáfogtam, az egész sokkal természetesebbnek tűnt, mint korábban bármikor. A helyzet otthonossá, én pedig odaadóbbá váltam. Egy más viszonyulás kellett ahhoz, hogy már önmagában a szopás is felizgasson. A rácsodálkozás okozta extázis oly mértékű volt, hogy nem is emlékszem, kivel történt… (Ez kicsit elszomorít.) De miért ragadtam épp ebben?! Ha letérdelek egy férfi elé, ezzel óhatatlanul egy jelképes hierarchia kialakulását idézem elő, a férfi fölöttem áll, felnézek rá- ő lenéz rám. Minden tekintetben irányító póz a számára: könnyedén mozoghat ő a számban, kedvére, vagy épp a hajamba túrva húzhat a farkára, amíg én ott térdelek a lábai előtt -nedves pinával. És! Ha közben izgatni szeretne, azt is a lábával, lábfejével, lábujjaival tudja csak megtenni- és nem kell mondanom, hogy a láb a dominancia játék során mit szimbolizál.

Azt hiszem, ez elég magyarázat és ösztönösségében lenyűgöző felállás a szexben, hogy önmagában ennyit érzek bele, tőle. Mert ezt akkor is érezzük, ha nem fogalmazzuk meg magunknak… Ehhez képest persze vannak olyan helyzetek, amikor egyáltalán nem élvezem, sőt, kifejezetten semmitmondóvá válik ugyanaz, a máskor csillogó szemekkel kezdeményezett orális kényeztetés. Számomra ilyen például a klasszikus 69-es póz. Nem értem, hogyan lehetne egyszerre odafigyelni a saját és a másik élvezetére is. Hiszen, már önmagában a másik szájjal történő izgatása is olyan intenzív hatással van rám és teljes figyelmem ráirányul. Azt hiszem, ez az a felállás, ahogy nem csinálnám (újra) sosem.

Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A popsidugó férfiaknak és nőknek is nagy élvezet, Legyen análkúpod neked is!

Sokan, akik szeretnék diverzifikálni szexuális életüket, szexboltokba mennek. Az intim üzletek játékok széles választékát kínálják, [...]

Lehet szeretni egy dildót? Pálinkás Anett szerint is igen!

Lehet szeretni egy dildót? Az online szexshop internetes, diamond kategóriás sexshop webáruház dildó választékából egy [...]

Alpha Man potencianövelővel kiegyensúlyozott lesz a szexuális életed, és libidód

Alpha Man potencianövelő és immunerősítő, rendelés vagy személyes vásárlás. Tökéletes férfi vitamin 3 kiemelt hatással [...]

Szexshop üzletben tuti hogy találsz ajándékot

Ha itt egy névnap, születésnap, karácsony, vagy egyéb alkalom, a közelsége miatt, már személyes vásárlást [...]