Szex vagy internet?

Az élet internet és mobiltelefon nélkül is működött, nagyon is jól elvoltunk a gimiben. Sokkal többet kirándultunk, mint most, és jóval több időt foglalkoztunk sporttal és más szabadidős tevékenységekkel. Mára az internet elengedhetetlen feltétele életünknek, a csetek, mélek és közösségi oldalak nélkül egy napot nem bírunk eltölteni, s ezt a tézis megerősíti az a felmérés is, melyet az Intel Corporation ( a cég, ami a világ PC-it hajtja kütyüivel) készített a 18 év feletti nők körében arról, vajon mely cselekvéseket adnák fel az életükben az internet javára. szex_internetA válaszadók többsége internet nélkül még két hétig sem bírná ki, így a csajok 46 %-a inkább a netet választaná a szex helyett, ami elképesztő eredmény. Vagy egyáltalán nem jó a szexuális életük, és tök mindegy, szeretkeznek-e  vagy sem, vagy épp nincs senkijük. Ezek lehetnek az ésszerű magyarázatok.

A felmérés egy másik pontjában feltették a kérdést arról, milyen hatással volt az internet az emberi kapcsolatokra, és kiderült hogy a válaszadók közel 80 %-ának sokkal jobbak lettek a szociális kapcsolatai, ami a családdal és a barátokkal való kapcsolatokat jelenti főleg. Továbbá érdekes adat az is, hogy nem csak a szexet győzte le a net, de a tévét is, ugyanis a megkérdezettek 58%-a elhagyná a tévénézést az internet javára.

A Google Insight is végzett egy felmérést arról, vajon mennyire fontos még a szex az emberek életében, így megvizsgálták a keresett szavakat, és meglepő adatra bukkantak. 2008 legkeresettebb kulcsszava a Facebook volt, mely így legyőzte az évek óta első helyen álló szex szót. Az eredményt országonként is közzé tették, mely szerint a legtöbben Törökországban kerestek rá a Facebook nevű közösségi oldalra, majd közvetlenül ez után Kolumbia következik, aztán pedig Horvátország. Ebből az adatból is látható, hogy a szexre nincs jó hatással az internet.

A kérdés egyszerű, te hajlandó lennél lemondani az internetről a szex javára, vagy inkább a szexet likvidálnád az életedből?
Te melyiket választanád, az internetet vagy a szexet? Melyik nélkül tudnál élni két hétig vagy akár még tovább is?


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Dildók, műpéniszek minden fajtában kaphatók az INTIM CENTER szexshopban

A legjobb dildók, műpéniszek minden fajtában kaphatók az INTIM CENTER szexshopban! A mesterséges pénisz akár [...]

Gyertek el szexshopunkba, hogy jobban élvezzétek a szexet

Az első magyar szexshopba ≡ M e g h í v ó ≡  ismerd az [...]

Szexshop Budapest, rendelhetsz online vagy vásárolj személyesen

Szeretnéd megújítani az intim életét, friss érzéseket és érzelmeket tapasztalni? Akkor nézzen be virtuális online [...]

Budapesti szexshop ajánló, Intim Center rendelés és szexbolt

A normál maszturbációs mozgások unalmasak lehetnek. Ha új fényes érzéseket akarsz, amikor kísérletezni akarsz, nem [...]