Delhusa exe szerint 15 éves lánya szerelmes Gjonba

Tovább gyűrűzik az albán származású énekes és egykori párja ügye – Melinda (lásd a képen) akkor nyugodna meg, ha Delhusa Gjon hazugságvizsgálatnak vetné alá magát. Az édesanya szerint jelenleg intézetben levő 15 éves lánya szerelmes az énekesbe.

Barátai jó ideje mondogatják neki, hogy szerintük a kamaszlánya beleszeretett nevelőapjába, Delhusa Gjonba – mondta a sztár egykori párja, Melinda.

Ő néhány megmagyarázhatatlan esemény miatt gondolja ugyanezt, például amikor hozzájuk látogatva azt látta, hogy lánya közös fürdőszobában tartózkodott Gjonnal, míg Andrea barátnője lenge öltözékben járt-kelt a házban.
Melinda elmondta ezt a barátainak, akik azt ajánlották, csináljon úgy, mintha szívesen fogadná Delhusa békülési szándékát. Egy éjszakát töltött Gjonnal, s mikor ezt másnap elárulta lányának, Andi összeomlott és azóta nem beszél vele. Úgy viselkedett, mint egy féltékeny nő.

Melinda azt is elmondta, kapott egy e-mailt Gjon egyik barátjának nejétől, melyben az állt: mikor legutóbb ellátogattak Gjonékhoz, Delhusa hosszas csengetés után nyitott ajtót, kócosnak, csapzottnak tűnt, míg a 15 éves lány éppen öltözött és zaklatottnak látszott. Melinda azt kérte a sztártól, vigyék el a lányt nőgyógyászhoz, hogy kiderüljön, ártatlan-e még, de Gjon előállt egy történettel arról, hogy Andi egy korabeli fiúval találkozgat. Az édesanya javasolta, menjenek el a fiúval egy hazugságvizsgálatra, Gjon azonban azt mondta: nem vesz részt a kisded játékaiban.

A Napi Ász ajánlatára, miszerint megszervezik a vizsgálatot, Delhusa Gjon kikelt magából, majd annyit mondott: Melinda meg sem látogatta lányát az intézetben, a Napi Ász szerint ugyanakkor éppen annak kapujában érték utol az énekes expárját – adta hírül a lap. Lassan három hete, hogy eldurvult az énekes és volt párja közti harc – Delhusa Gjon akkor az egyik hetilapban mutatta be nevelt lányát, Andit, akit sokan a barátnőjének néztek. Elmondta, hogy a lány hosszabb ideje nála lakik, noha édesanyjával már korábban szakítottak.

Melinda a közelben kezdett építkezni, de sokszor volt elfoglalt, ezért Andrea többnyire Gjonékhoz járt át, ha szüksége volt valamire. Később közölte, hogy jobban érzi magát náluk és a család befogadta, odaköltözött. Melinda felháborodott azon, hogy elmondása szerint Gjon úgy állította őt be, mintha elhanyagolta volna a lányát.

Delhusa azt nyilatkozta, alkalmatlannak véli expárját Andi nevelésére. Többször magára hagyta, hosszabb időre külföldre távozott, a lakás pedig, amelyben nevelni akarná Andit, életveszélyessé lett nyilvánítva.

Az édesanya mindezt tagadta, hozzátéve: addig lakik a kamaszlány Gjonéknál, amíg a házuk el nem készül. Melinda elmondta, hogy amióta lánya az énekesnél lakik, olyan, mintha előle hermetikusan elzárná Andreát. Korábban a kaput nem zárták, mostanában azonban még kamera is van a házon. Amikor egy alkalommal bejutott, látta, hogy lány és annak barátnője egy fürdőben tartózkodott az egy szál törölközőben levő Delhusával – liliomtiprással vádolta Gjont.

Az énekes felháborodott, az egyik bulvárlapban elmondta, régóta haragban van exével és perben is állnak, zaklatásért és becsületsértésért már fel is jelentette. Elmeorvosi vizsgálatot javasolna egykori párjának, aki véleménye szerint bosszúhadjáratot indított ellene, míg Melinda hazugságvizsgálatra küldte volna Gjont.

Közben a 15 éves Andit, miután védelmet kért anyjával szemben a gyámhatóságtól, intézetbe vitték. A rendőröknek elmondta, neki mindene Delhusa Gjon, ha ő nem lett volna, már ki tudja mi lenne vele. Sosem nyúlt hozzá az énekes, mondta, anyját ellenben megrögzött hazudozónak és skizofrénnek nevezte, hozzátéve, hogy egykor az asszony a nagybátyját is megvádolta azzal, hogy szexuálisan zaklatta őt, de ez sem volt igaz.

Delhusa Gjon a napokban úgy nyilatkozott, mindent megtesz, hogy Andreát kihozza az intézetből, indítványozni fogja, hogy ő lehessen Andrea gyámja. Szerinte Melinda bosszúhadjáratot indított ellene, mert újra akarta kezdeni kapcsolatukat, de ő elutasította. Nem rejtette véka alá, előfordult, hogy az autója elé vetette magát, mintha Gjon elütötte volna.

Az énekes elmondta: amikor Andit az intézetbe vitték, megmondták az édesanyjának, elviheti ideiglenesen, de ő nem tette, Delhusa szerint ebből is kitűnik, hogy expárja nem a lányt akarja. Melinda azonban úgy nyilatkozott, vissza akarja kapni a lányát és bepótolni vele a külön töltött időt. Nagyon sajnálja, hogy Andrea ennyit szenved miatta.

Delhusa excsaja Roccóval pornózott


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Szexelj kutyapózban és dugj vibrátort vagy dildót a nő fenekébe

A kutyapóz nem szerelmes testhelyzet az ágyban. A férfiak nagyon szeretik, hiszen kicsit lehet olyan, [...]

A nő orgazmushoz vezető úton a vibrátor fontos kis segéd

Használhatja az elektromos vibrátort az orgazmus eléréséhez egyedül, valamint erotikus játékokhoz partnerrel, amely változatossá teszi [...]

A legjobb szexshop az INTIM CENTER nyitva 33 éve, de jópár szuper szexbolt van még

A budapesti szexshop az Intim Center, az Astoriánál a Károly krt 14. sz. alatt található. [...]

Anális öklözés fisting szex

Azok az emberek, akik popsival játszanak, gyakran nagyszerű szórakoztatók. Megmagyarázható. A hátsó ajtóban sok idegvégződés [...]