Szexrabszolgát tartott a magyar család Angliában

Családi vállalkozásban kényszerített prostitúcióra egy fiatal nőt az a három magyar Angliában, akiket csütörtökön ítélt börtönbüntetésre egy londoni bíróság. Kalocsai István, Kalocsai Istvánné és fiuk, ifj. Kalocsai István egy kicsiny, meg nem nevezett magyar faluból csalták el magukkal áldozatukat azzal az ígérettel, hogy fizetik Angliába utazásának költségeit, s ő ráér majd ott visszafizetni a kölcsönt, ha legális munkát szerez – írta a Blikk.
Alig jutottak azonban túl a szomszéd falun, amikor Kalocsaiék megfenyegették a nőt, mostantól az ő tulajdonuk, és nincs visszaút. Már odafele arra kényszerítették a húszas évei elején járó nőt, hogy „szálljon be a benzinköltségbe”: német kamionsofőrökkel kellett közösülnie.

Erőszakkal és megfélemlítéssel kényszerítették prostitúcióra áldozatukat. A létező legszörnyűségesebb módon használták ki embertársukat – mondta el a BBC-nek elszörnyedve az ügyben nyomozó detektív, Mark Simpson. És ezzel még nem volt vége. Angliába érkezve bezsuppolták Kalocsaiék essexi otthonának egyik szobájába. Miniszoknyákat vettek neki, majd a ház asszonya megtanította, hogyan kell úgy illegetnie magát, mint egy igazi szakmabélinek. A két fiúcsemete, István és Gábor (aki jelenleg szökésben van) kísérte el a nőt „dolgozni”, ők alkudoztak a kuncsaftokkal az árról is. Gyakran megverték, ha nem hozott haza naponta legalább 200 font bevételt. A nő számára akkor csillant föl a remény, amikor a rendőrök sűrűbben kezdtek járőrözni a territóriumán. Ezután a két embertelen férfi ritkábban ment vele a portyákra, és végül két hónap elteltével rabszolgájuk kereket is tudott oldani.

A kétségbeesett, az idegösszeomlás határán lévő nőt végül a londoni repülőtér egyik takarítója találta meg a vécében bujkálva, ahová fogva tartói elől menekült – hangzott el a bíróságon. – Sem poggyász, sem útlevél nem volt nála. Könyörgött, hogy hadd repüljön haza Magyarországra – vallotta a takarító, akinek segítségével végre a rendőrség elé került az ügy. A szexrabszolgatartó családfőt 6 és fél évi, fiát 5 évi, a családanyát pedig 3 évi börtönbüntetésre ítélték.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Bilincseld meg! Fém vagy plüss bilincs a BDSM szexben!

BDSM eszközök a bilincsek, gyakori kérdések és sm történet! A megbilincselt félben a vágyakozás, és [...]

Lolipop szexshop

Az Intim Center kulcsszó és 33 éve bevezetett az erotikában, vigyázz mert más szexshopok is [...]

Vásároljon szexi erotikus jelmezt a sexshopban az INTIM CENTER a tuti

Manapság az erotikus ruhák elválaszthatatlan jelei sok pár intim életének. A szexológusok pedig feltétlenül azt [...]

Az első szexshop az országban Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva minden nap!

A szexshopok erotikus töltése vitathatatlan. Főleg ha a gyártók és beszállítók ilyen promóciókat tartanak.  Sok [...]