Szexrabszolgát tartott a magyar család Angliában

Családi vállalkozásban kényszerített prostitúcióra egy fiatal nőt az a három magyar Angliában, akiket csütörtökön ítélt börtönbüntetésre egy londoni bíróság. Kalocsai István, Kalocsai Istvánné és fiuk, ifj. Kalocsai István egy kicsiny, meg nem nevezett magyar faluból csalták el magukkal áldozatukat azzal az ígérettel, hogy fizetik Angliába utazásának költségeit, s ő ráér majd ott visszafizetni a kölcsönt, ha legális munkát szerez – írta a Blikk.
Alig jutottak azonban túl a szomszéd falun, amikor Kalocsaiék megfenyegették a nőt, mostantól az ő tulajdonuk, és nincs visszaút. Már odafele arra kényszerítették a húszas évei elején járó nőt, hogy „szálljon be a benzinköltségbe”: német kamionsofőrökkel kellett közösülnie.

Erőszakkal és megfélemlítéssel kényszerítették prostitúcióra áldozatukat. A létező legszörnyűségesebb módon használták ki embertársukat – mondta el a BBC-nek elszörnyedve az ügyben nyomozó detektív, Mark Simpson. És ezzel még nem volt vége. Angliába érkezve bezsuppolták Kalocsaiék essexi otthonának egyik szobájába. Miniszoknyákat vettek neki, majd a ház asszonya megtanította, hogyan kell úgy illegetnie magát, mint egy igazi szakmabélinek. A két fiúcsemete, István és Gábor (aki jelenleg szökésben van) kísérte el a nőt „dolgozni”, ők alkudoztak a kuncsaftokkal az árról is. Gyakran megverték, ha nem hozott haza naponta legalább 200 font bevételt. A nő számára akkor csillant föl a remény, amikor a rendőrök sűrűbben kezdtek járőrözni a territóriumán. Ezután a két embertelen férfi ritkábban ment vele a portyákra, és végül két hónap elteltével rabszolgájuk kereket is tudott oldani.

A kétségbeesett, az idegösszeomlás határán lévő nőt végül a londoni repülőtér egyik takarítója találta meg a vécében bujkálva, ahová fogva tartói elől menekült – hangzott el a bíróságon. – Sem poggyász, sem útlevél nem volt nála. Könyörgött, hogy hadd repüljön haza Magyarországra – vallotta a takarító, akinek segítségével végre a rendőrség elé került az ügy. A szexrabszolgatartó családfőt 6 és fél évi, fiát 5 évi, a családanyát pedig 3 évi börtönbüntetésre ítélték.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A vibrátor használata szex közben vagy masztizáskor

A vibrátor használata szexben vagy masztizás közben. Gyakori kérdés a legjobb budapesti szexshopban, hogy hogyan [...]

Így kell használni a nyúlvibrátort, hogy a mennyországba repítsen

A nyúl vibrátor egy kettős vibrátor a csikló és a G zóna egyidejű stimulálására. Valószínűleg [...]

A szexkellékekkel is élvezkedik Zsichla Erika

Sokan nem mernek kipróbálni szexuális kellékeket. Akik igen, azok sem nagyon vallják be. Miért? Vajon [...]

A kemény péniszért potenciatippek, több libidó és jobb szex!

A magyar férfiak 20 és 65 év között potenciazavarral küzdenek 35-55 % között. A potenciazavar [...]