Szexuális ösztöneim

A tavaszi napok serkentőleg hatottak rám és meghozták a kedvet az íráshoz. De ezúttal egy másfajtához. A sok visszajelzés alapján, amiket mindenkinek köszönök!, úgy döntöttem, ideje megpróbálni más közegbe, más formában és minőségben írni. Szerintem a mostani alkotásvágyamat ebbe az irányba fogom terelni… Végig is futottam az eddigi írásokat és mindenki előtt le a kalappal, hogy soha nem tette szóvá senki azt a rengeteg elütési és nyelvhelyességi hibát, amiket a pillanat hevében megszült irományok lázas gépelése közben észre se vettem. Igyekszem kellő elszántsággal kijavítani mindet. Egyébként az írásaim a kezdetekben jobban sikerültek, látszik, hogy nem véletlenül született ez a blog… Nem is arról van szó, hogy minőségbeli különbségek lennének, erről szó sincs. Csak az érdemes téma nem jön szembe mindennap, a blog-íróban pedig kialakul az a kényszeresség, hogy bizonyos időközönként mégis valami aktuális gondolatot leírjon. Ennek ellenére eszemben sincs kitörölni a nem annyira szeretett írásokat. Egyébként is egy nem annyira szeretett időszakból valók ezek, nem is viszonyulhatnék másképp hozzájuk…
Ennyit rólam aktuálisan.
Sokkal érdekesebb megtapasztalni hogyan működnek a feromonok! Van egy csoporttársam, alacsonyabb nálam egy fejjel, és mindig piros nadrágban van. Piercing van a szája csücskénél… Normális körülmények között meg se nézném. (Bár a piercing miatt igen, épp egy újabb ékszeren gondolkozom…) Viszont azt vettem észre, hogy hétről hétre nem tudom levenni róla a szemem és az összes érzékszervem mindenféle fantáziákat gyárt róla. Pedig idiótán beszél, és zavaróan ejti a t hangot… Sosem kezdenék vele, mégcsak érdekesnek sem találom a hozzászólásai alapján. De a szexuális ösztöneimet megmozgatja, és ez olyan képtelenség…De a titkos biokémiai folyamatoknak legalább egy haszna van: motiváció, hogy bejárjak az órára! Ja, és férfiszempilla-fetisiszta lettem! (jelentsen ez bármit)

Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Tuti jó potencianövelők! Rendelés vagy vásárlás az INTIM CENTER szexshopból

A szexet a férfiak és a nők is az élet egyik nagyon fontos dolgának tekintik, [...]

Ezek a legjobb potencianövelők férfiaknak, rendelés és bolt

Ha növelni szeretné a szexuális hatékonyságot, és álmait szeretné adni partnerének, akkor a megfelelő helyre [...]

Sexshop Budapest, Károly krt-i üzlet és online webáruház ajánlója

Sexshop Budapesti üzlet Intim Center Astoria és online webáruház ajánlója. Régen az volt a közfelfogás, hogy akiknek [...]

Az intimcenter kulcsszó az erotikában, vigyázz mert más szexshopok is használják

Látogasson el személyesen is az Intim Center szexboltba a kézzelfogható, tapintható választékért, hogy ne egy [...]