További perverziók

Néha kifejezetten zavar, hogy mennyire nem tudok viselkedni a fehérnemű boltokban és szexshopokban -és ez mostanában a cipőboltokra is igaz. Hogy a laptopomon a böngészőben a kedvencek menüpont alatt szinte csak efféle üzletek oldalait tárolom stb. Egysíkúnak érzem magam ettől és unalmasnak. A fehérnemű vásárlást, ezért is fogtam vissza mostanság. Pedig olyan örömmel válogatnék a meglepetésnek szánt darabok között, de egyrészt furcsamód nem érzem annyira szükségét a dolognak; másrészt pedig élvezem az intimitást, hogy egy ölelés is pillanatok alatt átfordul szexbe a csipke nélkül is. De a ruhadarabok már túlságosan fontosak nekem, úgyhogy ez csak átmeneti állapot! Addig is spórolok a jövő kincseire… Vagyis spórolnék, mert ma rájöttem, hogy a könyvesboltokban ugyanúgy viselkedek, mint a harisnyák között és másodpercek alatt hagyom, hogy a Francia felvilágosodás morálfilozófiája c. kötet elcsábítson. Dehát legalább 30 éves kiadás és talán sosem jelenik meg újra… Magyarázat mindig van.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Erotikus ajándékkal is lepd meg a partnered

Hosszasabb együtt élés után, férfiaknak, nőknek, pároknak is felvetődik a kérdés, hogy szexshopban mit is vegyél [...]

A merevedési zavar legyőzése nem is olyan nagy dolog

A kínaiak már több ezer éve ismerték az impotencia jelenségét, és a taoisták sajátos módszert [...]

A legjobb szexshop cikkek és szexáruk a varázslatos szexhez

A szexboltokban kapható termékek egy része szexuális problémákra adhat megoldást, ám az áruk többsége a [...]

Ha nincs igazi puncid, kapni művagina maszturbátort

A maszturbáció természetes folyamat, nem romlott, mint egyesek hiszik. A saját testével való játék egyértelművé [...]