Húgom pornóregényt olvas

Mindig is viszolyogtam azoktól a férfiaktól, akikkel leginkább a cseteléssel töltött régi szép időkben beszélgettem, és a vaginát a puna szóval illették. Aztán a minap, amikor a családi körben töltött este során a lányos apák féltékenységi jeleneteiről és eltúlzott elvárásairól beszélgettünk egy ismerőstől hallott anekdota kapcsán, rájöttem, hogy miért van ez. Tudniillik az apám is így nevezi, mint az kiderült a sztorizgatás közben tett vallomásából. Hogy amikor én még kisbaba voltam, akkor elnézte az én punámat és arra gondolt, hogy egy nap majd hogyan fogja meggyalázni azt egy mocskos férfi… Ekkor összenéztünk a húgommal, hogy melyikünk állítsa le, de ő volt a gyorsabb és hidegen megjegyezte, hogy mi ezt nem akarjuk hallgatni. Igazán büszke voltam rá ezért, kezd felnőni… (És pornóregényt olvas!, pedig soha életében nem olvasott egy sort sem.)

Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!