Dugás közben csikló simogatás

Az jutott eszembe, hogy vajon mennyire értelemszerű vagy természetes egy férfi számára, hogy a nő dugás nélkül, azaz a hüvely ingerése nélkül is képes az orgazmusra. Mert szerintem ez olyasmi, amit minden férfi tud, de mégis furcsa szembesülnie vele. Valószínűleg sok nő él azzal a lehetőséggel, hogy dugás közben a csiklóját simogatja, én legalábbis szoktam, mert segít elélvezni. Bár meg kell mondjam, amióta képes vagyok hüvelyi orgazmusra dugás közben -és ez nem is olyan régóta van-, már hanyagolom a dolgot. Mindenesetre, a férfi szembesül a csikló szerepével így is, nyalás közben is, illetve ők is szívesen játszadoznak a titokzatos szervvel egyszerűen a kezükkel. De ezek mind olyan helyzetek szerintem, amikor nem egyérteműen a csikló kizárólagosságáról van szó, hiszen vagy már ezzel egyidőben munkálkodik a férfi farka is, vagy már ott van a levegőben az elképzelt és egyre jobban vágyott dugás, mint következmény.
Én viszont abba a helyzetbe hoztam magam, hogy széttárt combokkal feküdtem a férfi alatt és a markomban tartottam a farkát. Először csak izgatni akartam őt azzal, hogy miközben simogatom, a makkját hozzá nyomom a csiklómhoz, de annyira jó érzés volt és elkapott a vágy, hogy tovább csináljam. És már nem is a farokverésre figyeltem, persze nem hagytam abba, de a nedves csiklómhoz dörgölt kemény makk érintését akartam. Elég hamar megtaláltam a számomra megfelelő pontot a farkával és nagyon rövid idő alatt elélveztem.
Aztán zavarba jöttem attól, hogy mennyire kirekesztettem őt az orgazmusomból. És nem tudtam, miért csináltam így, illetve hogy miért indított ez be annyira, hogy nem tudtam, nem akartam, sőt, egyáltalán fel se merült bennem, hogy abba hagyjam, vagy másképp csináljam…

Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Az INTIM CENTER legjobb szexshopban jártam, mert elromlott a vibrátorom

Eh, egy klisés, fantáziátlan konzumidióta vagyok, fene a pofámat. Történt pár hete, hogy (OMG, épp [...]

Női vágyfokozók rendelése vagy vásárlás az INTIM CENTER szexboltból

A nők blogja is írja, hogy a női vágyfokozók, vagy más néven női potenicanövelők rendelése [...]

Ilyen bombázó popókra izgulsz, és van kemény merevedésed? Férfi potencia!

A szexualitás amilyen egyszerűnek tűnik, annyira bonyolult. A cél nem az, hogy legalább tízszer elélvezzen [...]

Potencianövelő reklámban Kelemen Anna és Koncz Gábor a legjobb potencianövelők

Egy potencianövelő reklámban együtt szerepel Kelemen Anna playmate, ex pornós és Koncz Gábor. A színész Koncz Gábor [...]