Szexualitásaink

Mindkettőnknek nehéz volt megosztania másokkal a szexualitását. Ő nagyon gátlásos volt eleinte, én inkább nagyon gátlástalan. Ő gátlástalanná vált, amiért bűntudata lett minden kalandozása után; én gátlásossá, amiért bűntudatom lett minden kalandozásom után. De nem azért reagáltunk így, mert rosszat tettünk másokkal, hanem mert úgy éreztük eláruljuk önmagunkat. Tudtuk, hogy a szex nem lehet csak ennyi, és mindketten arra vágytunk, hogy átéljük azt, amikor nem kell elhúzni a szánkat, ha meg akarnak csókolni, amikor összebújva és simogatva lehet utána aludni, nem pedig elmenkülni a tett helyszínéről, ahol a saját álmaink ellen elkövetett erőszak történt. Hiányzott a gyengédség, a puhaság, a szeretet, a szerelem. Ezért fordultunk befelé, és roppant aktív autoszexualitásunkba temetkeztünk. Rengeteg pornó film és történet, csetszex, telefonszex -bármi, csak ne kelljen együtt lenni konkrét valónkban és megérezni a magányt (a hiányt) az idegen mellett. Ezért sokáig nem volt jelen a sokak által izgalmasnak tartott közös pornónézés a szexuális életünkben.
Nem is erőltettük, nem hiányzott. Valami régire, valami rosszra emlékeztetett, ami nem az “együttről” szól. Aztán egy véletlen felvetés volt, megmutatom, miket kaptam régebben ajándékba. És az egyik film bekapcsolva maradt, miközben egymásnak estünk. Kétszer élveztem el fél órán belül és az egyik alkalommal sikerült a belső (hüvelyi) orgazmus. Valahogy olyan élmény volt, mintha felszabadultam volna egy múltbéli teher súlya alól, ami önmagunkba zártságunkból és autoszexualitásunkból fakadt. És azért felszabadulás, mert nem szoktunk rá, hiába élveztük együtt, mégsem vált létszükségletté, mint régen egyedül. Persze néztünk filmet azóta, méghozzá én választottam ki: a férfi, a (valóságban is a) barátnője és egy másik lány hármasa, amit ez a nem mindennapi szereposztás tesz még izgalmasabbá. Hogy a férfi csókja a barátnőjével valódi, akkor is, mikor a férfi közben éppen seggbedugja a másik lányt. Akit mi is örömmel magunk mellé képzeltünk. A pornó felkerült a szex-kiegészítők listájára.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Egy guminő egy fasz, meg Szarka Andrea pornós és glamour modell pornó

Szarka Andrea glamour modell Gedeon Andi Facebook oldalán, pornós Sasha néven a Szexpláza oldalon, ahol plázacica [...]

Dildóval és vibrátorral szexel Bíró Anna és Antal Annamária

Vibrátorokkal szexel a Szexpláza pornófim forgatáson Bíró Anna és Antal Annamária. Egy kétvégű dildó, és csiklóizgató [...]

Dildó szeretőnek vagy harmadiknak szex közben

A szórakozás nem mindig olyan egyszerű, mint gondolnád. Még kevésbé, hogy örömet szerezzen a tárgyakkal [...]

A legjobb budapesti szexshop az Intim Center az Astoriánál

Az INTIM CENTER egy nagyszerű online szexbolt, és nagyon klassz. Emberi navigáció, kényelmes részek a [...]