Sztriptíz kezdő szinten

Kb egy hete az egyik barátnőmtől megkaptam Carmen Electra sztriptíz aerobikját. Már jó ideje kerestem, úgyhogy most nagy lelkesedessél vetettem bele magam a gyakorlásba. Két legyet üthetek vele egy csapásra. Ugye ott az egyik szempont, hogy formásabb leszek tőle, de ennél is fontosabb, hogy igazán szexi mozdulatokat lehet belőle tanulni.
Az elején ment is minden, mint a karikacsapás. A lényeget már eddig is egész jól tudtam: csípőkörzés, erotikus lépések és ami a lényeg: élvezni minden mozdulatot és élvezni, hogy a pasinak tetszik. Voltak azonban olyan lépések, amiket elég nehezen sikerült megvalósítanom, és a hullámzásos résznél végleg elakadtam.
Pár napja nem csináltam, mert annyira letört a lelkesedésem. De ma valahogy kedvet kaptam. A hullámzás ugyan még mindig nem megy, de úgy döntöttem, hogy kihagyom. Végülis a saját koreográfiámat kell megalkotnom.
És igen. Ma sikerült is. Olyan kis amatőr szösszenet volt, de szerintem első próbálkozásnak egész jó. Éppen fürdéshez készülődtem, és kicsit be voltam zsongva. Vannak olyan pillanatok az életemben, amikor minden különösebb ok nélkül szexisnek érzem magam, és imádom a testem. Na, ez is pont ilyen volt. Egy egyszerű melegítő nadrág volt rajtam, meg egy egyszerű póló. Semmi szexi ruha. Hirtelen ötlettől vezérelve, nem a szokásos sebességgel kapkodtam le magamról a ruhákat, hanem éppen úgy, mintha közönségem is lenne. Kiszúrtam egy pontot az ágyon, és elképzeltem, hogy ott ül egy pasi, aki a puszta jelenlétével is fel tud izgatni. Elkezdtem erotikusan körözgetni a csípőmmel, lassan, ritmusosan. Közben minden fennakadás nélkül megszabadultam a nadrágomtól. Újra körözgetős (majdnemhullámzós) mozdulatokkal el kezdtem felhúzni a pólóm, majd vissza. Mindig egyre feljebb, és mindig vissza le. Közben a hasamat simogattam, a csípőmet, a melleimet. Észrevettem, hogy a mellbimbóim már kezdenek önálló életet élni és vágyakozva merednek a póló alatt. Ekkor egy szexi, de viszonylag gyors mozdulattal a pólótól is megszabadultam. Közben végig érzékien néztem a képzeletbeli szeretőm szemébe. Már csak a bugyi volt rajtam, és azt is le kellett venni. Igen, ezzel voltak kisebb fennakadások, de remélem a gyakorlatban mire ide fogok jutni, addigra már olyan mindegy lesz, hogy hogy kerül le rólam, csak végre lekerüljön. Gondoltam, hogy a bugyilevétel előtt még beiktatok egy dögös öltáncot is a pasinak, de ezt képzeletbeli pasival nem könnyű.
A rögtönzött sztriptíz végén már annyira nedves voltam, hogy fürdés közben muszáj volt játszadoznom magammal egy kicsit.
Eléggé be vagyok zsongva, már csak kéne valaki, akivel letesztelem. Meg aki lelkesen végignézi ahogy gyakorlok, és a végén véleményezi is. Remélhetőleg nem szavakkal, hanem tettekkel. Általában az hihetőbb, amit a lába között lévő kis barátja mond. És ha neki tetszene, akkor azt jelentené, hogy nem haladok rosszul.
Valami szexi cucc is kéne. Én valamiért odavagyok a férfi ingekért, és a nyakkendőkért. Nagy hátrány azonban, hogy nem tudok nyakkendőt kötni. Tehát keresnem kell egy pasit, aki nem csak hogy szívesen segít a gyakorlásban, de nyakkendőkötésben is jártas.
Végezetül a kedvenc sztriptíz jelenetem, ami egy sorozatban volt. Lehet, hogy van ettől jobb is, de nekem egész profinak tűnik. Nem dicsekvésből mondom, de az akrobatikusabb jeleneteket leszámítva, ez már nekem is megy.
A sztriptízben számos kiegészítőre van szükség. Hétköznapi dolgokra. Egy kalapra, egy szemüvegre, székre, nyakkendőre (oh, a kedvencem a nyakkendő) vagy ilyesmikre. Ezt persze nem magamtól tudom, ezeket mind csak úgy ellestem, és a szexisebbeket gondolatban átörökítettem magamnak.

Ma megint gyakoroltam. Már kicsit komplettebb koreográfiát. Olyat, amit kisebb módosítással már elő is lehetne adni.

De akkor jutott eszembe a legtökéletesebb “kiegészítő”, amit el tudok képzelni. A lány. Igen, a harmadik. Az egész ártatlan fantáziálásnak indult. Valahogy úgy, hogy milyen jó lenne, ha valaki segíten megtanulni a mozdulatokat. Valaki, aki kívülről lát engem. És persze nem pasi, mert a pasiknak (lássuk be) nem annyira kifinomult az ízlésük táncok terén. És elképzeltem, hogy egy lánnyal gyakorlok. Néha elmutatja ő is, hogyan is csinálná. Izgatóan mozog előttem és dobálja le a ruháit. Én utánozom minden mozdulatát, közben nézném őt. A gondolataim elkalandoznának. Képzeletben érzéki mozdulatokkal simulnánk egymáshoz, egyre kevesebb és kevesebb ruhában. Néha egy-egy érintés a mellén, a hasán, majd heves csókok.

Na és akkor jött az ötlet, miszerint valószínűleg a pasi, a drága néző sem vetné meg, ha a másik lánnyal együtt adnám elő a táncot. Hogy talán őt sem zavarná a mi kis közös játszadozásunk, aminek először csak szemtanuja lenne. Nézné, ahogy először egymás mellett vonaglunk a zenére, majd egyre közelednénk egymáshoz. Nézné, ahogy egymás testéhez érünk, miközben a csípőnk körbe-körbe mozog.

Majd egyikünk közelebb menne hozzá, és csak neki táncolna. Minden mozdulat neki szólna, minden az ő felizgatására történne. De felizgulnánk mi, lányok is. Igen, felizgulnánk egymás érintésétől, a pasi átszellemült tekintetétől, az éledező farkától, a közelgő szex gondolatától. Mert utána természetesen lenne szex. És ott marasztalnánk a lányt is. Odamennék a pasimhoz, kapna tőlem egy privát táncot (azért tőlem, mert önző vagyok:) )És megcsókolnám, simogatnám, mozognék az ölében. Majd lecsúsznék, széttárnám a combjait, hogy odaférjek. Kiszabadítanám a tettrekész farkát és elkezdeném a számmal kényeztetni. Ekkor már a másik lány is odajönne. Csókolná a pasit, simogatna engem és bármit csinálhatna. Aztán pedig…de ez már egy másik történet.

Na ezt meg kell valósítanam. Keresek is magamnak mielőbb egy lányt, aki lelkes kis tanulópartnerem lenne.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Vibrátoros maszti a fürdőszobában

Vibrátoros maszti a fürdőszobában. A vibrátor témájú képsorozatban fürdőszobai maszturbálás látható, egy vízálló vibrátorral. Ha  a [...]

Ringasd el magad

Ha hiszed, ha nem, a gyerekek már egészen kiskorban el kezdik felfedezni a testüket. Simogatják, [...]

Szex segédeszközök ajánlója sexshop termékekből

Sexshop ajánló férfiaknak és nőknek, fiúknak és lányoknak, valamint heteró és homó pároknak is. Az [...]

Férfi szexbabával és pornós pasival szexel Fülöp Krisztina

Ha azt hitted, hogy a felfújhatós szexbabák csak a legénybúcsúkon vagy a sztriptízbárokba járó férfiak [...]