Szextitkok

Tudta, hogy Friedrich Nietzsche, filozófus – nőgyűlölő, aki feltehetően sohasem találkozott az igazival – nem volt hajlandó egy szobában kettesben maradni egy nővel? Nietzsche feltűnő szégyenlősségét sokféleképpen magyarázhatjuk, ám minket ennél sokkal jobban érdekel, hogy napjaink férfiai mitől félnek, milyen elvárásaik, a hetedik mennyországot ígérő álmaik vannak. Emellett persze az sem közömbös, hogy mi minden lohasztja le a kedvüket. Arra keressük a választ, hogy ők mit akarnak valójában, s mi is jut mindebből a nőnek…

Milyen a férfi? Mit akar? Mit tud? Miről álmodik? És mindenekelőtt: mi hozza tűzbe igazán? Egy lélegzetelállító dekoltázs, avagy Marilyn Monroe-féle térdhajlításos popsiringatás? Vagy inkább egy szemérmetlen pornófilm?
Igen és ismét csak igen. Legalábbis ezt állítja John Bancroft, a skót szexuálismagatartás-kutató. Egy kísérletben az alanyoknak hónapokon keresztül önmegtartóztató életet kellett élniük. S mi lett ennek a következménye? Potenciazavar! A résztvevőknek gyakorlatilag megszűnt az erekciós képességük. Legalábbis addig, amíg meg nem nézhettek egy pornófilmet. Ekkor azonnal férfivá váltak. A kérdés tehát így hangzik: a nők miként tudnak közel kerülni vágyuk “lángjához”, ha az esetleg ennyire nem ismeri saját testét sem? A válasz nagyon egyszerű: ahhoz, hogy egy erődítményt bevegyünk, először azt fel kell deríteni. De hogyan? Nos, a következő szexpraktikák bevetésénél minden hölgy elérheti, hogy partnerét gyönyörteli ismeretlenbe kalauzolja.

Térkép a férfi testén
A legtöbb férfi álmában sem gondolja, hogy a testén található erogén zónák milyen változatos örömöket nyújthatnak számukra. Itt van mindjárt a fül, ami különleges kéjérzetet keltő hely. Vagy a frenulum, másképpen a “húúúú” pont. Erről sokszor még a férfiak maguk sem tudnak. A frenulum (szegély) tulajdonképpen egy ínszerű bőrránc a pénisz alsó részén, a makk és a nyél között. Ennek a simogatása az egyik legkiválóbb szexuális bevezető játék. Ha egy másik “forró pontot” gyengéden masszírozunk, még a fáradt férfi is rögtön új életre kél. Ez az S pont a tarkó tájékon található, a koponyacsonttól körülbelül 3 cm-rel lefelé és 1 cm-el oldalirányban. Óvatos simogatása – a leírások szerint – éppen olyan érzéseket kelt, mint az orális szex. Hasonlóképpen lehet izgatni a nyaktájékot az ádámcsutka alatt, a lapockák közötti zónát, a közvetlenül a köldök alatt elhelyezkedő pontot, illetve a comb belső részét. Végül, de nem utolsósorban a férfi testtérképén ott van a W pont is, amit gyökérpontnak neveznek a szakemberek. Helye a pénisz alsó része, ahol az “kilép” a testből. Ezt a részt gyengéden izgatva könnyedén kiváltható a férfi orgazmusa.

Mi szem-szájnak ingere…
Érdekes megfigyelés, hogy míg a hölgyeknek elsősorban érzelmekre van szükségük ahhoz, hogy igazán lázba jöjjenek, a férfiaknak elég a szimpla látvány is. Azaz szinte azonnal mechanikusan reagálnak az őket érő optikai hatásokra. A dús kebel, a gömbölyű popsik, a hosszú, karcsú lábak éppen ebben a sorrendben mágnesként vonzzák a tekintetüket. Majd a legtöbb esetben automatikusan kiváltják az erekciót. A pornófilmek is hasonló hatást idéznek elő. A férfiak az “objektiváció” – a tudattartalom kivetítése – révén “egybeolvadnak” a filmen szexet folytató személlyel, és rögtön lendületbe jönnek.

Különbség a szerelem és szex között
Megcsalja önt férje, élettársa? Biztosan nem. Vagy talán mégis? A statisztikák szerint a férfiak 21 százaléka már kapcsolatuk első évében megcsalja azt az asszonyt, akit tiszta szívből szeret. A szexuálpszichológusok szerint ezért a gének a felelősek. Természetesen léteznek szexuálisan-erotikusan beteljesült partnerkapcsolatok, de az egészen biztos, hogy a férfiak messze nem tulajdonítanak akkora jelentőséget egy félrelépésnek, mint a nők. Míg a nőknél egy szexuális kirándulás kapcsán feltétlen elsőbbséget élveznek az érzelmek, addig a férfiak képesek olyan szexuális kapcsolatot is létesíteni, aminek az érzelmekhez semmi köze sincs. Mindössze fellobbanó vágyukat akarják kielégíteni, majd gyorsan elfelejtik kielégülésük lángját, a nőt.

Ha nem megy…
A férfiak vágyálma, hogy potensek legyenek. Ugyanis ezzel kapcsolják össze férfias kisugárzásukat, vitalitásukat, hatalmukat, öntudatosságukat. Éppen ezért legtöbben egyenesen rettegnek attól, hogy a döntő pillanatban csődöt mondanak az ágyban. Vizsgálati eredmények szerint a férfiak több mint 10 százaléka szenved impotenciában, egyharmaduknak pedig időszakosan kell szembenézniük azzal, hogy úgy áll, hogy lóg. Az impotenciának egyébként gyakran vannak egészségügyi okai. Például keringési rendellenességek, avagy elmeszesedett artériák a medencében, cukorbetegség és prosztata megnagyobbodás. A legtöbb esetben a baj okát a hibás életvitelben kell keresni. A túl sok cigaretta, ital, a mértéktelen evés, állandóan intenzív stressz és a sport hiánya előbb-utóbb gondokat okoz a szerelmi életben. Ezenkívül sok esetben a férfi saját maga által kiszabott teljesítési kényszere is ludas lehet. Akárcsak egy empátiára képtelen partnernő. Egy zavarodott férfi, akinek egyszer tüzes-vad, máskor gyengéd, a következő pillanatban pedig közönséges szeretőt kell játszania, gyorsan harcképtelenné válik!

Férfititkok
A pszichológusok nap mint nap szembekerülnek azzal a ténnyel, hogy a férfiak nem tudják jól kommunikálni szexuális vágyaikat. Nem tanulták meg, hogy igényeiket megfogalmazzák. Így az asszonyra hárul a feladat, hogy a férfit “megfejtse”. És most következzék néhány megfontolandó javaslat az okos asszonyok számára.
– Soha ne kritizáljuk partnerünk szexuális viselkedését. Ezt ugyanis személyes sértésnek tekintik.
– Jelezzük, ha testi közelségre vágyunk. A férfiak jeleket, gesztusokat várnak. A kimondott szavakkal nem sokat tudnak kezdeni, zavarba hozza őket.
– Időnként lepjük meg partnerünket valamilyen erotikus változatossággal – de sohase követelőzzünk, mert az bizonytalanná teszi a férfit.
– A férfiak a szemükkel szeretnek, éppen ezért kedvelik a félhomályt és a kellemes színhatásokat. Sokat jelent számukra, ha láthatják is mindazt, amit megcsókolnak.
– Nagy boldogságot jelent a férfiak számára, ha a nő is kész a szexre akkor, amikor ők akarják vagy éppen képesek rá.
– A férfiak lelkessé válnak, ha ki tudják elégíteni partnernőjüket. Ezért hát hozzuk a tudomásukra, milyen nagyszerű szeretőknek tartjuk őket.
– A férfiakat teljesen leveszi a lábukról, ha a hölgyek a szex során nemcsak hogy elfogadják, hanem részt is vesznek titkos és erotikus fantáziálásaikban.
– A férfiak jó néven veszik, ha partnernőjük kacérkodik velük, például lassan vetkőzik, beolajozza magát…
– A férfiak annak örülnek, ha a hölgyek hamarabb jutnak a csúcsra, mint ők, mivel így a továbbiakban stressztől mentesen adhatják át magukat az élvezeteknek.
– A férfiak nagyon hálásak azért, ha a légyottot követő kimerültségükben aludni hagyják őket.

Elfojtott vágyak…
Ha a férfiak élvezik a szemüknek szóló izgalmakat – legyen az egy partin, szaunában vagy éppen a strandon -, s ez szemmel látható következményekkel jár, egyáltalán nem kell meglepődni. Sőt, kifejezetten káros, ha az ilyenkor jelentkező erekcióját zavarónak vagy természetellenesnek tekinti! A vágy elnyomásának végzetes következményei lehetnek. De mi is zajlik le ilyenkor – sajnos – a férfifejekben?
– Kínosnak tartják, szégyenlik természetesen izgalmukat.
– Félnek, hogy kinevetik, rámenősnek vagy kéjencnek tartják őket.
– Szemrehányást tesznek maguknak, és bűntudatot éreznek.
– Azt hiszik, hogy nem normálisak.
– Nem mernek erről másokkal beszélni.
– Megpróbálják vágyaikat elnyomni, harcolni ellenük.
– Kerülni kezdik az olyan helyzeteket, amelyekben valami “tisztességtelen” történhetne velük.
– Szorongani kezdenek még a “megengedett” szexuális alkalmakkor is.
– Túlzott félelmük, szégyenük és bűntudatuk mind nehezebbé teszi számukra, hogy élvezzék szexuális vágyaikat.
– A szükségesnél gyakrabban próbálja meg szexuális vágyaikat félretolni. Ez pedig a későbbiekben különféle pszichés zavarokat okozhat, vagy legalábbis kedvező talajt biztosít ezek kialakulásához.
– Félnek attól, hogy a túl sok “felesleges” erekciójuk miatt később esetleg szexuális működési zavaruk lesz.
– Egyre inkább félnek attól, hogy partnernőjüket a döntő pillanatban többé nem lesznek képesek kielégíteni.

Férfivágyak
A férfiak sok tekintetben sokkal jobban hasonlítanak a nőkre, mint azt általában feltételezzük – állítják a pszichológusok.
Bármennyire is meglepő, de ők is vágyakoznak gyengédségre és elismerésre.
És persze még sok egyébre, amint az az alábbiakból kiderül. Hölgyeim, véssék az eszükbe a következő férfivágyakat!
– A nők ne kategorizáljanak minket mindenben úgy, hogy tipikusan férfidolog.
– Vegyék tudomásul, hogy a péniszünk csak egy kis része a testünknek.
– Tartsák tiszteletben, hogy mi inkább hallgatunk, ha érzünk.
– A szexben odaadást várunk el a nőktől.
– Kiábrándít bennünket, ha a nő csak egyet tud: a magömlést kiváltani, ugyanakkor képtelen az izgalmi állapotunkat meghosszabbítani.
– Az ejakuláció nem azonos az orgazmussal, és nem mindig kapcsolódik a legnemesebb érzésekhez, például a szerelemhez.
– A vágyunk akkor is fennállhat, ha a férfitagunk nem.
– Mi partnerek szeretnénk lenni, nem pedig domináns hímek.

“Szex-Tett”
A férfiaknak igencsak sok problémájuk van a szexszel. Egy felmérés tanúsága szerint a 20 és 40 év közötti férfiak 54 százaléka szenved potenciazavarokban, 44 százaléka korai megömlésben, 17 százaléka orgazmus-nehézségekben, 15 százaléka szexuális érdektelenségben. Gátlásaik legfőbb oka az, hogy legbensőbb kívánságaikat elhallgatják. Emellett sokan még csak nem is ismerik saját testük működését.

Milyen az ideális méret?
A legtöbb férfi sajnos elégedetlen férfiassága méretével. Azt hiszik, hogy túl puha és túl gyors. Persze ezért leginkább az irreális összehasonlítgatások a felelősek. Az átlagos pénisz 9, merevedett állapotban pedig 14 cm hosszú. Egy olyan asszony, aki a férfi eme nemes részét dédelgeti, becézgeti, minden férfi ideális szerelmi partnere.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A legjobb szexshop a budapesti Intim Center, ez az első az országban

Első szexbolt Budapesten az INIM CENTER. Ha az első számú szexuális boltot keres Magyarországon, akkor [...]

Sikeres női nemi vágyfokozók

Teljesen természetes, ha valakinek időnként nincs kedve a szexhez. Egy-egy nehéz nap után előfordul, hogy [...]

Vaginák szexshopból, vásárolj online vagy személyesen – Melyiket szeretnéd?

Ami a nőknek a vibrátor az a férfiaknak a mszturbátor! Az online shop szexáru kínálatában [...]

Tuti jó pozíciók kemény vagy mélyre hatoló szexhez

Elképesztő és nagyon klassz szexpozíciók, amit ki kell próbálnod. A tanácsokat csak akkor szabad használni, [...]