Tengerésznők elcsábítására fogadtak

Szex-fogadásokat kötöttek a haditengerészetnél! Nyugtalanítónak nevezte kedden az ausztrál miniszterelnök azt a hírt, hogy a haditengerészet tengerészei egy hálózatot működtettek szex-fogadásokra. A haditengerészet egyik vezetője azt mondta, hogy rémisztő az ügy, ha igaz, mert súlyos csapást jelenthet a haditengerészet tekintélyére.
Hírek szerint Őfelsége Hajója, a Success tengerészei fogadó hálózatot építettek ki, és a nyert készpénzt, akinek sikerült elcsábítania egy tengerésznőt, bármi is a rangja. A toborzásért felelős ellentengernagy úgy fogalmazott, hogy a haditengerészetet komolyan sújthatja egy ilyen botrány, amikor amúgy is nehéz újoncokat verbuválni. Az ausztrál Hetes tévécsatorna tárta nyilvánosság elé a történteket. A tévé az egyik esti adásában tárta fel a részleteket. A riport szerint a fogadások után annak a férfi tengerésznek járt pénz, aki bizonyítottan elcsábított egy tengerésznőt, ha egy tisztnőt vagy egy leszbikus tengerészt vitt az ágyába, akkor magasabb összeget kapott, ha pedig szokatlan helyen szexelt, például egy billiárd asztalon, miközben a többiek kukkolhatták, akkor bónusz ütötte a markát. A tévé szerint a botrány akkor tört ki, amikor Őfelsége Hajója Szingapúrban tett látogatást májusban. Az ausztrál haditengerészet toborzásért felelős ellentengernagya, Steven azt mondta: elkötelezettek abban, hogy a nők is karriert csinálhassanak a haditengerészetben, ahol a diplomát szerző nők aránya a tisztek között 60 százalék. Gilmore azt ígérte, hogy a haditengerészet gyors és megfelelően választ fog adni, ha a vádak bebizonyosodnak. Forrás: AFP/Független Hírügynökség


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Ha a szex ritkul, mit lehet tenni a férfiaknál?

Azoknál a férfiaknál, akiknél alacsony a tesztoszteron szint a vérben, csökken az éjszakai erekciók száma [...]

Annyi kell a nődnek, hogy merev farokkal dugd amíg el nem élvez

Ha már szexelsz, annyi jár a nődnek, hogy merev pénisszel dugd az élvezésig. Persze, lehet [...]

Nőnapra szexkelléket? Miért ne!

Az igazi Nőt a férfi engedi élni. Mert a Nő ugyanúgy ember. És Társ. A [...]

Vibrátorral szexel Balogh Zsuzsa és Márkus Petra

Az erotika szakma hamar felkapta a szexshop üzletekben kapható különféle szexkellékeket. A rendező ehhez a [...]