Testhelyzetek – a változatosság gyönyörködtet

orgazmusMindig szomorú, ha egy szerelmi viszony a párbeszéd hiányában feneklik meg: ha félünk, hogy elutasításra talál valamilyen vágyfantáziánk; ha nem tudjuk kiélni agresszív hajlamainkat égy rosszul értelmezett gyengédség felfogás miatt; ha képtelenek vagyunk a szexet játéknak elfogadni. Jórészt ezek a görcsök – no meg az egyhangúság – tehetnek arról, ha 5-7 évente viszketegséget érzünk és váltani akarunk; egymást szerető és türelmes emberek között ez elkerülhető.
A szerelemmel kombinált szex fő öröme az, hogy nincsenek szabályok: mindent szabad, amit a partnerek élveznek, és a választék gyakorlatilag végtelen. A nemiség az a terület, ahol megtanulhatunk másokat emberként elfogadni. Egy kis elmélet a szexet érdekesebbé teszi, érthetőbbé, és kevésbé ijesztővé, túl sok elmélet viszont hervasztó, főleg mert az ember hajlamos eltúloznia jelentőségét és végül saját nemi életének külső szemlélőjévé válik.
Minden szeretkezés kiindulópontja a szoros testi érintkezés; két lélek harmóniája. És két felhám érintkezése. Ne csináld azt, amit nem élvezel igazán. Puhatold ki a partnered vágyait, és ne térj ki előlük, ha egy mód van rá. Ha valaki úgy véli, nemi életének nincs is akkora jelentősége, akkor tényleg van rajta mit átfesteni, mert ez arra utal, kevéssé törődött azzal, hogy nemi eszköztárát tágabb értelemben is használja maradéktalan és kölcsönös odaadás elérésére. Érdemes lenne már a kezdet előtt feltérképezni egymás szexuális ízlését, vagy rátanulni egymáséra, ha eddig ez ösztönösen nem történt meg. Ha hosszú időre ültetünk kertet, nem butaság tudni valamit a növények biológiájáról. A tevékeny nemi életben kifejeződő tartós szerelem is azt igényli, hogy tudjunk valamit az emberek biológiájáról.
Fürkésszük ki a másik ember vágyait és a sajátjainkat is, és tanuljuk meg az ágyban kifejezni őket. Ez nemcsak érdekes, tanulságos, hanem örömteli is, és hát erről szól a testi szerelem.
Itt főleg olyan testhelyzeteket, formákat írok le, amik nem mindig hagyományosak. Aki ismeri őket, az boldog ember, nyugodtan haladjon át rajtuk, de aki számára ismeretlen, az nyugodtan beszélje meg a partnerével és próbálják ki őket, hogy változatosabb legyen szexuális életük.

Flanquette
Félig szembenéző közösülési testhelyzet, amikor a nő a férfivel szemben fekszik, egyik lába a férfi lábai között. A férfi a megszokottnál erősebb nyomást tud gyakorolni combjával a csiklóra, ha jól odanyomja magát.

Néger asszony módra
A nő térdel, kezét a tarkóján összekulcsolja, mellét és arcát az ágyon pihenteti. A férfi mögéje térdel, nő a lábait a férfiére kulcsolva húzza őt maga felé. A férfi kezeit a nő lapockájára teszi és lenyomja. Nagyon mély behatolású helyzet. A nő könnyen telepompálódik levegővel, mely később kellemetlen hanggal távozik.

Zuhanyozó
A nemi kalandozások természetes színhelye: együtt fürödhetünk és így szeretkezhetünk. Az egyetlen szóba jöhető pont lehet a legtöbb lakásban, ahová a partner kezét a feje fölé kikötözhetjük.

X-helyzet
Biztos tipp, a hosszan tartó, lassú közösüléshez. A nő széttett lábbal lovagol a férfin, arccal feléje; a hímvessző tövig bent legyen. Ezután a nő dőljön egészen hátra, míg végül mindkettejük feje és törzse a másik széttárt lábai közé kerül, és egymás kezeit fogják. Lassú, összehangolt vonagló mozgásokkal elérhető, hogy a férfi hosszú ideig merev maradjon, a nő pedig közel az elélvezéshez.

Anális közösülés (végbélközösülés)
Ezt egyszer rendszerint minden pár kipróbálja. Aztán vannak, akik ennél maradnak, rendszerint mert a nő úgy találja, hogy áthatóbb érzést szerez neki, mint a normál közösülés, a férfinak pedig kellemesen szoros.

Firenzei módra
A nő közösülés közben két ujjával hátrahúzza a hímvessző bőrét és fitymáját, és erősen lehúzva tartja a hímvessző tövénél egész idő alatt, mind ki, mind bemenésnél. Ha a nő eltalálja a kellő húzóerőt, ez nagyban növeli a férfi kéjérzését. Remek módszer a magömlés siettetésére.

Karrezza
Vég nélküli közösülés, melyben a férfi nem élvez el. A férfi nem lövell ki, hanem hagyja, hogy merevedése a hüvelyen belül lassan elernyedjen.

Kikötözés
A szerelmi partner megkötözésének művészete. Nem azért csináljuk, hogy ellenkezését leküzdjük, hanem, hogy növeljük az élvezetét. Sokan rendkívül izgalmasnak tartják a gondolatot, csak éppen félnek kipróbálni, hiszen nem tartozik a szokványos nemi élethez. Pedig nagyon is emberi módja ez a nemi gyönyör növelésének, részben mert így ártalmatlanul fejezhetjük ki agresszív nemi vágyainkat – és erre nagy szükség van ebben a prűd világban -, de még inkább azért, mert testileg csodás érzéseket nyújt: lassú elélvezés kényszerű mozdulatlanságban, ami különleges élmény lehet. Aki fél ezt kipróbálni, saját agresszív énjétől retteg.
Az izom- vagy érzelmi tevékenység mindennemű korlátozása általában emeli a nemi izgalom szintjét. A férfiakat és a nőket mindig is izgatta, hogy felülkerekedjenek egymáson.
Igazán profi lassú kezezés nem is végezhető másképp, csak ha az alany rendesen ki van kötözve.
Sok nő élvezi a kiszolgáltatottságot és a férfi hatalmának túlzásba vitelét, de a kikötözés arra talán még jobb fortély, hogy a nő ráncba szedje a túlzottan kakaskodó férfit: a férfinak az az észbontó érzése lesz, hogy ő egyetlen hatalmas hímvessző, ráadásul megszűnik minden teljesítmény-görcse, hiszen úgysem tehet semmit. A nő viszont –talán életében először- teljesen kezében tarthatja az izgalom szintjét és milyenségét.
Az eljárás lényege, hogy a partner kezét-lábát erősen, de kényelmesen ki kell kötözni, hogy akármennyire is vergődik, ne tudjon kiszabadulni, és ebben a helyzetben el kell élveztetni. Nemcsak féktelenül kéjes érzés ez az áldozatnak, de sok embernek csak ez adja meg a lehetőséget, hogy végre maradéktalanul átadja magát a gyönyörnek.
Ez a játék alkalmi kiegészítőként szolgálat bármiféle nemi tevékenységhez és közösüléshez, minthogy a kikötözött fél csókolható, kezezhető, meglovagolható, vagy csak az elélvezésig froclizható. A kikötözés legjobban mégis ahhoz az elviselhetetlenül éles gyönyörhöz kell, amit mindkét nem számára a lassú, ügyes kézi munka nyújt. Az „önmegtartóztatás” a szenvedő félnek is izommunkát jelent, miközben persze tehetetlenül kell tűrnie az események folyását, s az ingerlés ritmusát, sebességét sem tudja befolyásolni. Ez a „feszült tehetetlenségi tényező”: a cselekvő fél már-már örökkévalóságokig izgathatja a másikat, különösen a nőket ( a nő, ha őrá kerül a sor, a késleltetéssel őrjítheti meg a férfit).

Kínai golyók
Műanyag golyó, az egyik üres, a másik higannyal teli, a harmadik pedig nagy acélgolyó sok kis fémnyelvecskével. Ezeket a hüvelybe dugjuk, vagy a szeméremajkak közé helyezzük. Viselőjének minden mozdulata, még a járást is beleértve, egyedülálló altesti gyönyörűséget okoz, mely szaggatottabb, de intimebb is, mint a vibrátor által keltett. Van olyan fajta, amit közösülés közben is lehet használni, mások a tartós izgalom fenntartását szolgálják – akár egész nap, ha bírja valaki.
 
Kínai módra
Jellemzője a mély és sekély lökések bonyolult rend szerinti váltogatása, pl 5 mély után 8 sekély. A nőt sokkal kevésbé tekintik egyenrangú társnak. A misztikus iskolák igyekeznek kiiktatni a magömlést.

Lassú kezezés
A XVIII-XIX. sz.-ban voltak olyan francia prostituáltak, akik “özvegy Marokné lányainak” nevezték magukat, és kizárólag ezt a módszert alkalmazták. Rendkívül népszerűek voltak, hiszen azon túl, hogy ezzel teljesen kiküszöbölték a fertőzésveszélyt (akkor még nem volt gumi), csodálatos érzéseket tudtak nyújtani a férfiaknak. A kézi munka nem a hüvelyi közösülést akarja helyettesíteni, hanem egy teljesen más elélvezést hoz. A kezezés a teljes közösülés előkészülete lehet, amellyel a férfit még merevebbé lehet tenni. Ugyanezek a hatások érvényesek a nőre is. Nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a férfi kezezés által sokkal hamarabb jut el az orgazmushoz, mint hüvelyi közösülés alakalmával. Erre nagyon kell ügyelni, mert a gyors elsülés sem szerencsés. Az a nő, aki tudja hogyan kell kezezni a férfit, -finoman, ráérősen, könyörtelenül-, biztos lehet abban, hogy kiváló szexpartner. Ha a férfi erre ráérez, biztos, hogy nagyon fogja szeretni kedvesét. A férfiak nagy része mindent megtesz azért, hogy a jól kezező nő igényeit maximálisan teljesítse. Ez olyan, mint a kábítószer, nem lehet róla leszokni. Ahhoz, hogy a nő jól tudjon kezezni, szükséges, hogy élvezze a hímvesszőt, pont jó helyen fogja meg, kellő nyomással és jól mozgatva, néha hevesen kirobbanjon, ahogy a férfi érzései hullámzanak, vagy ha feszültségben akarja tartani, akkor leáll, lelassít, ha a csúcspont felé akarja irányítani, akkor fölgyorsít. A profi kezezést csak állandó gyakorlatban lehet megtanulni, hiszen minden férfi másként reagál minden mozdulatra. Az igazi kezezést a férfiak nem is tudják nyugton kibírni, csak úgy, ha megfelelően ki vannak kötözve. A lassú kezezés pedig fantasztikus érzéseket ad. Profi lassú kezezés csak rendesen kikötözött férfin végezhető, anélkül nem sokat ér, hiszen a férfi akaratlanul is megpróbálja magát kiszabadítani a gyönyörűségből még akkor is, ha tudja, hogy nagyon jó lesz neki. A lassú kezezés az egyetlen régi bordélyházi trükk, amelyet nem csak érdemes, de ki kell próbálni. Lényege, hogy a férfin úgy kell játszani, mint egy hangszeren, és hol előrehajtjuk, hol lefékezzük. Nagyon sokféleképpen lehet csinálni. Az egyik módja következő: A nő a kikötözött férfi mellére ül vagy terpeszben föléje térdepel. Hátrahúzza a fitymát és vár néhány pillanatig, amíg izgalomba jön a férfi. Ha szükséges, kézzel és szájjal felállítja. Lényeges, hogy megfelelően síkos legyen a hímvessző, mert különben elég fájdalmas érzés a férfinak. Két pontra kell összpontosítani, a férfi szájára és a hímvesszőjére. Hagyni kell hogy csókolgathassa a hüvelyt, aztán leállni a kezezéssel. Meg kell várni, amíg teljesen elernyed a hímvessző, ezután kell elkezdeni az igazi “kézimunkát”. A férfi mellkasára kell ülni. Egyik kézzel megfogni a hímvessző tövét, a másikkal hátrahúzni a bőrt a makkról, ameddig csak lehet, két ujjal. Gyors, ideges húzásokkal kell kezdeni, tehát mindegyik gyors legyen, de csak úgy másodpercenként egyet. Nem kell sűrűbben. Kb. húsz ilyen húzás után tíz nagyon gyorsat kell végezni. Aztán újra lassút. És így tovább. Ha már nagyon érződik a nyugtalanság és minden jel arra mutat, hogy közeledik a kilövellés, akkor csökkenteni kell a sebességet, vagy leállni addig ami a merevedés megszűnik. Lelankadás után elölről kell kezdeni az egészet. Ezt a folyamatot mindaddig kell csinálni, ameddig csak bírja a férfi. A tényleg profi kezezés 2-3 percnél tovább még akkor sem bírható ha a férfi nem akarja, hogy elmenjen. Természetesen ez nem lehe tcél, ezért arra kell törekedni, minél tovább elhúzható legyen. Egyre viszont ügyelni kell. Minél többször van ellazítás, egyre gyorsabban bekövetkezik a merevedés és a férfi szinte azonnal ejakulál. Ezért lelankadás után nem szabad azonnal újra kezdeni a kezezést, érdemes 2-3 percet várni, amíg a vérkeringése is megnyugszik. Ezzel a módszerrel 15-20 percre is ki lehet tolni a kezezést anélkül, hogy a férfi elélvezne. Addig kell csinálni ezeket a dolgokat, ameddig csak lehet. Figyelmen kívül kell hagyni, hogy mit mond a férfi. Rövid idő után úgyis meg akar már szabadulni a terhétől. Ha már legalább húsz percig játszadoztunk rajta, és eddig kibírta, akkor hirtelenül váltani kell és gyorsan elélveztetni kézzel, szájjal vagy lovaglással. A kézimunkánál lehetőség szerint nem szabad gumit használni, mert az nagyon lerontja az élvezetet. Ha az elélveztetés nem a csúcsponton, a legmegfelelőbb időben történik, a férfinak ez olyan érzést okoz, mintha nem is lett volna igazi az egész. Profi módon elvégzett kezezés után egy órán belül kétszer nem tud elélvezni a férfiak 80 %-a. A lényeg az, hogy a nő uralkodjon a férfi felett, és az ő akarata érvényesüljön. Csak akkor tudjon elmenni, amikor a nő akarja, de akkor maximálisan. Profi kezezés után a legnagyobb kandúr is csak egy pici törpe lesz, örül, hogy végre vége.
A férfi három pontra kell, hogy összpontosítson: a nő szájára, mellére és csiklójára. Kedvező hatású lehet, ha a kötelet kétszer-háromszor a mellek köré is tekerjük. A férfi figyelje a nő hangjait, mozgását, hogy megérezze: milyen erősségű csiklónyomást visel el. Megteheti, hogy lemásolja az időhúzó technikát és a halogatás révén izgatja a nőt, de általában jobb eredményt ad, ha minden teketóriázás nélkül viszi előre a leggyorsabban.
A férfi térdeljen a nő fölé, de ne üljön rá és ne is szorítsa le – a nőnek úgyis magatehetetlennek kell lennie. Végül – gyakorlott szeretők esetén a nő ekkor már alélt – a férfi néhány pillanatra nyelvmunkára vált át, majd lendületes közösülésre, és hamar elélvez: ezzel ad a nőnek egy újabb, még intenzívebb elélvezés-füzért.  Meg kell éreznie a nő testének állagából, hogy mikor álljon le.
Váratlan és meglepő fogás, ha a hölgy bejelenti: nagy élvezésbe viszi a férfit, majd miután meggyőződött róla, hogy a fiú moccanni és mukkanni sem tud, végignézeti vele, amint önkielégít. Ez mindkettőjüknek izgalmasabb, mint ahogy hangzik. A férfi, aki már amúgy is izgatott és valami másra számított, eszeveszetten begerjed: a nő élvezetét pedig fokozza a férfi hasztalan vergődése. Utána aztán a nő hozzányúl a férfihez: szépen, lassan.

Osztriga bécsi módra
Olyan hölgy, aki a lábát a feje mögött keresztbe tudja tenni, miközben a hátán fekszik. Miután ilyen helyzetbe hozta magát, markoljuk meg szorosan a lábfejénél, és teljes hosszában feküdjünk rá. Ezt az érzést, a medence sajátos hintázó mozgását kevesebb gyakorlattal rendelkezők is megízlelhetik, ha a nő a hasán teszi keresztbe a bokáját, térdét a vállához nyomja, a férfi pedig teljes súlyával ráfekszik. Pompás nemiszervi nyomást biztosít mindkét fél számára.

Szivattyúzás (Pompoir)
A legnagyobb becsben tartott nemi technika. A nő összeszorítja hüvelyizmát, amíg úgy nem szorítja a hímvesszőt, mint az ujjak, melyek tetszése szerint nyílnak és záródnak. Ez csak hosszú gyakorlással tanulható meg, és különösképp azzal, ha a nő akaraterejét a kérdéses testrészre összpontosítja. Ha ezt tudja, a férfi minden nőnél többre fogja őt tartani. Némely népcsoportoknál a hüvely záróizmai rendkívül fejlettek. Érdemes ehhez napjában többször elvégezni a Kegel-féle gyakorlatokat, melynek leírása a Nemi öröm című fejezetben megtalálható.

Postakocsizás (Postillionage)
Közvetlenül elélvezés előtt egyik ujjunkat a partner végbelére vagy végbelébe tesszük. A legtöbben azt szeretik, ha az ujjunkat szorosan a végbélnyílás előtti részre nyomjuk. Férfiaknál ez önmagában is merevedést tud okozni. Használható kis vibrátor is az ujj helyett.

Rózsalevél
A végbélnyílás és a gáttájék nyelvvel való izgatása, mindkét nemnél.

Szász módra
Ujjunkat erősen rányomjuk a férfi húgycsövére hímvessző tövénél, hogy megakadályozzuk a magömlést. A nők egy része ért hozzá, hogy kezezés közben a húgycsőre gyakorolt nyomással megállítsa, majd elindítsa a kilövellést, így nyújtani tudja azt az időt, melyet a férfi a csúcsponton tölt. Ennek legjobb módja, ha a hímvesszőt a töve közelében két vagy három ujjal megnyomja: jó erősen kell nyomni, de azért ne okozzon sérülést. Van, aki a herezacskó és a végbélnyílás közötti részt közepét nyomja. A cél, hogy a kilövellést részletekre osszuk. Ha a húgycsövet teljesen elzárjuk, akkor a sperma végül a hólyagjába ömlik, ami szintén kéjes érzés a férfi számára.  A magömlés és a kéjérzés elhúzásának egyszerűbb módja, ha közvetlenül az elélvezés előtt leállunk mindennel, és pár perc múlva folytatjuk az egészet.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Tuti hely a szexshop Budapest INTIM CENTER a Károly krt. 14. félemelet

Ha nem tudja, hogyan kell finoman utalni a partnerének, hogy valami újat szeretne kipróbálni az [...]

Nemi kielégülést biztosítunk nőknek, férfiaknak, pároknak INTIM CENTER

Az INTIM CENTER nemi kielégülést biztosít a világ legjobb gyáróitól beszerzett szex segédeszközeivel nőknek, férfiaknak, [...]

Ezek a lányok az Intim Center szexshop vibrátoraival és szexkütyüjeivel élvezkedtek

A Szexpláza pornófilmekben látható szexkütyüket, vagy a producer, vagy rendező vette meg az Intim Center [...]

Potencianövelő TOP 10 lista a vásárlók és fórumozók szerint

Az iNTIM CENTER szexshop  potencianövelő infók cikkekben folyamatosan közöljük a friss infókat, A vevők véleménye, [...]