Tesztoszteron spray: fokozza a szexuális kielégültséget

Egy nemrég végzett felmérés szerint, ha kis mértékben is, de a tesztoszteron-spray segíti a menopauza előtt lévő nők szexuális kielégülését, bár a kutatók szerint sokszor az egyszerű placebó (hatóanyag nélküli szer) is rendelkezhet ilyen hatásokkal.
A kísérletben összesen 261, 35 és 46 év közötti ausztrál nő vett részt. A saját bevallásuk szerint alacsony libidójú nőket csoportokra osztották, majd a csoportok tagjait különböző dózisú tesztoszteron-spray-vel vagy placebóval kezelték 16 héten keresztül. A kísérlet végén minden nő a szexuális életének javulásáról számolt be.
A placebó és a tesztoszteron-spray hatásfoka között csak azokban az esetekben mutatkozott különbség, ahol legalább közepes dózist alkalmaztak a spray-ből. A tesztoszteronnal kezelt csoportok tagjainak 81-86, míg a placebóval kezelt csoport tagjainak 70 százaléka számolt be valamilyen nem kívánt mellékhatásról. A leggyakoribb ilyen mellékhatás a hastájéki szőrnövekedés volt, a spray-vel ugyanis ezt a területet kezelték leggyakrabban.
“A nők tesztoszteron-szintje és libidója az évek múlásával csökken, de ez nem jelenti azt, hogy a szexuális kielégületlenség szorosan összefüggene a tesztoszteron hiányával – nyilatkozta Dr. Rosemary Bassone, a British Columbia Egyetem munkatársa – Nincsen egyértelműen elfogadott eljárás a tesztoszteron-hiányos nők számára, ugyanis nem tudjuk, hosszú távon hogyan alkalmazható a terápia teljes biztonsággal.”
“Ezért a szexuálisan kielégületlen nőknek a tesztoszteron-szedés helyett először saját fizikai és mentális egészségi állapotukat és partnerkapcsolatukat kellene felülvizsgálniuk, majd kognitív viselkedésterápiával, szexuális tanácsadás igénybevételével, vagy pszichiátriai kezeléssel segíteni saját magukon” – nyilatkozta Dr. Bassone.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Nem ciki, már trendi a potencianövelő mert hatékony

Sok vásárlói, lakossági panasz érkezett az ÁNTSZ-ez, többek közt a potencianövelőkkel kapcsolatban, ezért ezt is [...]

Anális szexjátékok használata és gondozásuk

Amikor a végbélnyílással játszik, használjon kenőanyagot. A végbélnyílás nem szekretál természetes kenőanyagot, így a lyukat [...]

Dildók, műpéniszek minden fajtában kaphatók az INTIM CENTER szexshopban

A legjobb dildók, műpéniszek minden fajtában kaphatók az INTIM CENTER szexshopban! A mesterséges pénisz akár [...]

Tuti jó pozíciók kemény vagy mélyre hatoló szexhez

Elképesztő és nagyon klassz szexpozíciók, amit ki kell próbálnod. A tanácsokat csak akkor szabad használni, [...]