Többezer nőt filmezett le titokban a wc-n

wcEgy brazil bíróság hárommillió forintnak megfelelő pénzbírsággal sújtott egy férfit, aki több mint kétezer nőt filmezett le munkahelyének illemhelyén. A képek közül több külföldi internetes szexoldalakon jelent meg.
A brazil zeneszerzők szervezetének igazgatóját azzal vádolták, hogy mobiltelefonjával képeket és videofelvételeket készített nőkről a munkahelyi mosdóban. Az esetre azután derült fény, hogy egy nőnek feltűnt egy vörös fény, és azt követve megtalálta a WC-ben elrejtett mobiltelefont.

A Rio De Janeiro egyik kerületi bírósága harmincezer real (hárommillió forint) megfizetésére kötelezte a férfit az ügyben született első döntésben. Az áldozatok összesen hat pert indítottak ellene. A férfit a botrány kipattanása után elbocsátották állásából.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!