Újra akcióban a szex igazgatónő

Több száz motoros előtt csinált szexshow-t az asszony a Kiskőrösi Motoros Baráti Kör találkozóján a szexigazgató nő lépett fel egy kolléganőjével.
Úgy tudom, minden évben ő lép fel a motoros találkozókon, de egy barátom egy esztergomi bulin is fotózta néhány éve. Akkor még nem volt ilyen kisportolt, de az arcvonásai és az orra azonosítható – véleményezte Sándor, aki apaként elfogadhatatlannak tartja, hogy egy szexmunkás egy iskola felelős vezetője legyen. Mint megírtuk, a dunaújvárosi iskola gazdasági igazgatója akkor került gyanúba, amikor egy magánbulin készült felvételeket kaptunk olvasónktól. A férfi szerint 45 ezer forintot kellett összedobnia a társaságnak.
A hölgy maga mesélte, hogy egy általános iskola gazdasági vezetője. Amikor szembesítettük a vádakkal, mindent tagadott. Főnöke kiállt mellette, és az önkormányzat sem tekintette bizonyítéknak a fotókat. Az oktatási tárcánál korábban azt mondták: – A közalkalmazott munkahelyén kívül is köteles a közalkalmazotti jogviszonyhoz méltó magatartást tanúsítani – idézte a törvényt László Bálint szóvivő. Az új felvételeket a Blikk eljuttatta az önkormányzathoz és az iskola vezetőjéhez. – Ma összeülünk az intézmény vezetőjével és az önkormányzat illetékeseivel az ügyben – mondta Deák Mária, az önkormányzat irodavezetője.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Szexuális termékek ajánlója a legjobb szexhoptól, az INTIM CENTER minden nap nyitva!

A N°1 szexshop Budapest belvárosában, minden nap nyitva tart ✓ Nőket, férfiakat és párokat szeretettel [...]

Legjobb potencianövelők rendelése, vagy személyes vásárlás szexshopban

Mi az impotencia? Az impotencia vagy potenciaprobléma egy férfi részleges vagy teljes képtelensége kielégítő szexuális [...]

Szexárut Postapontokra is rendelhetsz az Intim Center szexshopból

Nincsenek korlátok, az Intim Center szexshop online webáruházunkból, nagy termékkínálatból választhatsz. A részletes leírás megkönnyíti [...]

A legjobb potencianövelők itt, rendelés és budapesti bolt

Szétesett a szexuális életed potencia probléma miatt? Csalódott vagy a csökkent teljesítőképessége miatt? Önbizalmad elhagyott, [...]