Újra felmerült, Damu Roland vajon megerőszakolta Palácsik Tímeát?

Damu Roland sorsa a sorozatban és az életben egy időben pecsételődött meg. A karrier és a magánélet végleges törése egyszerre következett be. Mikor első fokon elítélte a bíróság az akkori barátnője, Palácsik Tímea aki ma Vajna Tímea, Andy Vajna özvegye – ellen elkövetett nemi erőszak miatt, 2011-ben. A TV2 megszüntette a szerződését. Aztán egy évre rá következett a másodfokú, jogerős ítélet és Damu Roland börtönbe vonult.

Damu Roland egész életében tagadta a cselekményt, amivel vádolták. Mint ismert, 2010 novemberében bombaként robbant a hír, hogy Vajna Tímea – akkor még, leánykori nevén, Palácsik Tímea állítása szerint Damu csúnyán megverte, majd megerőszakolta őt. Körömszakadtáig, évekig, az utolsó pillanatáig állította: ő csak önvédelemből ütötte meg a lányt. A bíróság azonban ezt nem így látta.

Vajna Tímea lépett a Damu Roland halála után kialakult helyzetben

Az ismert üzletasszony Instagram-oldalán mérgező komment-cunami indult el a tragédia hírére. A komment-cunami azután indult, hogy Damu Roland meghalt a kórházban. Egykor, mikor még Vajna Tímeát Palácsik Tímeának hívták, kapcsolatban álltak egymással, a drámai kimenetelű történetet, melynek végén Damu Roland börtönbe került, mindenki ismeri.

Bár a történésekkel kapcsolatban a Blikk kereste Vajna Tímeát, az üzletasszony egyelőre nem válaszolt kérdéseinkre. A gyalázkodók ügyében viszont lépett: Instagram-oldalán már egyetlen poszthoz sem lehet hozzászólni. Pedig a tegnapi eseményeket megelőzően fantasztikus képeihez rengeteg hozzászólás érkezett a jó hangulatú insta-oldalon.

Persze, a rengeteg sötét és szomorú emlék miatt érthető, ha Vajna Tímea nem szeretne beszélni érzéseiről, hiába várják ezt tőle a netezők, nem nekik kell megfelelnie. Andy Vajna megözvegyült felesége idén nyáron úgy tűnt, igyekszik tovább élni az életét minden, vele történt szomorú esemény ellenére. El is jegyezték augusztusban, bár azóta új párjáról nem lehetett sokat hallani.

Szorcsik Viktória is gyászolja Damu Rolandot. December 27-ére virradó éjjel, 47 évesen meghalt a súlyos állapotban, a hónap első felében kórházba került Damu Roland színész.
Nagy Feró korábban a könnyeivel küszködve mesélt arról, hogy Damu Roland mennyire reménytelennek érezte az életét utolsó hónapjaiban, most Szorcsik Viki emlékezett meg Damuról.
A színésznő 24 óráig elérhető Instagram sztorijában emlékezett meg a színészről, a következő sorokkal:
Felfoghatatlan, ami történik. Roland, az ég szerelmére. Isten vigyázzon rád is.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A pénisz ha szex közben lágy lesz mit kell tennie egy férfinak?

Miért puha a pénisz, ha egy férfi nemileg izgatott? A gyenge erekció komoly problémát jelent [...]

Szexjátékok vásárolni Budapesten az Intim Centerben a legjobb

Érdemes felkeresni egy intim áruházat a fővárosban? Mit adhatnak az intimitáshoz szükséges játékok a partnereknek [...]

Szexi fehérneműk és szexjelmezek az Intim Center kínálatából

Elő a szexi fehérneművel! Mivel a pasikat elsősorban a látvány hozza lázba, egy vadító fehérnemű [...]

A farkadat ezzel tudod csodásan kényeztetni, Satisfyer Men

A maszturábor és vagin kínálatunkból a férfiaknak az egyik legjobb maszturbátor Rocco ajánlásával, a Satisfyer [...]