ValóVilág 11 női szereplők, na meg a fiúkat is megemlítjük

A ValóVilág RTL sorozat legújabb részének női szereplői. ValóVilág 11 női beköltőzők névsora. November 20-án beköltöznek a villalakók a ValóVilág villájába, immáron a 11. alkalommal. Elszánt szereplők lépnek újfent a Nagy Testvér birodalmába, hogy számtalan kihívással és fantasztikus izgalommal teli játék végén egyvalaki elmondhassa magáról: Én vagyok az, aki mindent visz!
Több hónap a villa falai közt, számtalan Párbaj, egy, mindent eldöntő Finálé. Ezek állnak egyelőre a 36 millió forintos fődíj és a mindenkit maga mögé utasító nyertes közé. A képen Nádai Anikó műsorvezető látható:

„Bárki, aki farmernadrágot felvesz, az egy proli csöves.” „A férfiak királya vagyok!” – Ilyen és ehhez hasonló kinyilatkoztatások közepette indult el vasárnap este a ValóVilág tizenegyedik évada. Az első adásban 8 villalakót ismerhettünk meg, akik hozzák az eddig megszokott színvonalat.

Nők

VV Anita – Teljes név Krakovszki Anita
Életkor: 28
Születési hely: Várpalota
Családi állapot: egyedülálló
Végzettség: érettségi
Foglalkozás: pultos
Gyerekek száma: 0
Magasság: 167 cm
Testsúly: 53 kg
Háziállat: csivava (Dior)
Fóbiák: kígyók
Személyes tárgya: barátaitól kapott takaró, amin a családtagjai vannak
Amit még érdemes tudni róla: nagyon szeret bulizni, méhkirálynőnek tartja magát, határozott és céltudatos nő

VV Melina – Teljes név: Böszörményi Melina
Életkor: 23
Születési hely: Budapest

Családi állapot: egyedülálló
Végzettség: érettségi
Foglalkozás: pincérnő
Gyerekek száma: 0
Magasság: 176 cm
Testsúly: 57 kg
Háziállat: nincs
Fóbiák: pók, százlábú
Személyes tárgya: plüss kutya
Amit még érdemes tudni róla: a színes tetoválásai miatt vannak csak fekete ruhái

VV Lissza – Teljes név: Szabó Melissza
Életkor: 21
Születési hely: Budapest

Családi állapot: egyedülálló
Végzettség: középiskola
Foglalkozás: irodai asszisztens, hostess
Gyerekek száma: 0
Magasság: 168 cm
Testsúly: 55 kg
Háziállat: máltai selyemkutya (Bonita)
Fóbiák: bogarak, kígyók, magasság, szűk helyek
Személyes tárgya: párna, amin a családtagjai fotói láthatóak
Amit még érdemes tudni róla: DJ-nek tanul

VV Bibi – Teljes név: Szabados Bianka
Életkor: 21
Születési hely: Esztergom

Családi állapot: egyedülálló
Végzettség: gimnázium 10. osztály
Foglalkozás: munkanélküli
Gyerekek száma: 0
Magasság: 175 cm
Testsúly: 61 kg
Háziállat: Cica/ Sheba
Fóbiák: katica bogár, pók
Személyes tárgya: plüss tigris, zebracsíkos köntös
Amit még érdemes tudni róla: Azért van afró haja, mert a fodrásza leégette neki és le kellett nyírni kopaszra a haját.

VV Piros – Teljes név: Varga Piroska
Életkor: 27
Születési hely: Debrecen
Családi állapot: egyedülálló
Végzettség: érettségi
Foglalkozás: HR
Gyerekek száma: 0
Magasság: 163 cm
Testsúly: 54 kg
Háziállat: Mexikói királysikló-Yoru
Fóbiák: zombik
Személyes tárgya: egy nagy plüss fej
Amit még érdemes tudni róla: 2 személyisége van, van egy aranyos oldala és van egy aggresszív oldala is és gátlástalan a párkapcsolatban.

VV Reni – Teljes név: Kreutzer Renáta
Életkor: 27
Születési hely: Kalocsa

Családi állapot: egyedülálló
Végzettség: érettségi
Foglalkozás: pincér
Gyerekek száma: 0
Magasság: 158 cm
Testsúly: 59-60 kg
Háziállat: 2 kutya és 2 macska
Fóbiák: pánikbetegsége volt, amikor lebénult az arca
Személyes tárgya: szempilla szárító
Amit még érdemes tudni róla: Szexmániás

Az RTLII csatornája nem vár tovább, és ezen a napon elindul a Való Világ 11-ik évada. Ugyebár VV Vivi, Szilágyi Vivien nyerte meg az előző szezont, akinek a győzelmére nem sokan fogadtak volna. Ő tényleg magát adta odabent, és ez egyáltalán nem volt taktika. Így övé lett a főnyeremény, azaz a 36 millió forint, és a tudat, hogy a játékban végül ő lett a legszimpatikusabb a nézők számára.

A Való Világ 11 villája tehát már várja az első beköltözőket, akik innentől már nem fogják tudni követni a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokságot, bár a döntőt még megnézhetik, ha addig kiesnek. A főnyeremény most is 36 millió forint lesz, amiért sokan akartak harcba szállni.

Ilyen hatalmas összegért azért elég sokan bevállalják azt, hogy fél Magyarország az ő életüket nézze. Meglátjuk, hogy milyen konfliktusok, vagy esetleg barátságok fognak kialakulni a beköltözés után. Lehet rá számítani, hogy a buli most is elszabadul a megújult villában. Akkor VV Gigi alig érkezett meg, és már ledobta a bikinifelsőjét, és villantott egy nagyot.

Alpári személyek

A karaktereket megismerve azonban még a két sokat látott műsorvezető, Puskás-Dallos Peti és Nádai Anikó is meglepődött. Pedig Anikó eleget mutogatta a seggét ahhoz, hogy ne lepődjön meg.

Mi volt ez a pusztító alpáriság?
A leendő villalakók még a gyakorlott VV-nézőknek is erős volt: a játékosok kivétel nélkül úgy viselkedtek a stúdióban, mintha az adás előtt valami szintetikus pörgetőt szedtek volna be – több marékkal. Indokolatlanul ordibáltak, megállás nélkül fecsegtek, túlkiabálták a műsorvezetőket, ünnepeltették magukat, nagyon trágárul beszéltek és már a stúdióban egymást szapulták.

Persze mindenki számára nyilvánvaló, hogy a VV nem egy IQ-bajnokság, ide harsány, exhibicionista és magamutogató emberek jelentkeznek. Azonban furcsa látni, hogy az egy évtizeddel ezelőtt még versenyző Nádai Anikó (VV Anikó) nem férne be a mostani szériába. Egyszerűen túlságosan visszafogott lenne a mostani játékosokhoz képest, pedig anno a negyedik évadban ő sem volt piskóta.

Van aki befutott, van aki kokaincsempész lett, és van aki már nem él: ez történt a VV ikonikus szereplőivel

De a játékosok bemutatkozását látva Puskás is nehezen találta a helyét. Gyermeki zavarában csak nevetni tudott az alpári bemutatkozásokon. Persze azt sem rejtette véka alá, hogy nem a versenyzőkkel, hanem rajtuk nevet.

Az első nézői reakciók is meglehetősen negatívak voltak a villalakókkal kapcsolatban. A műsor közösségi oldalainak kommentszekcióiban elég csípős megjegyzések olvashatóak, csak hogy néhányat idézzünk:
„Sikerült ismét igazi szellemi söpredéket kiválasztani.”
„Eddig mindig vártam, de ez most botrány eddig.”
„Nagyon gázak… elment a kedvem, hogy nézzem.”
„A moslékok mosléka lesz az idei évad!”
De kik váltották ki ezeket a heves reakciókat?
A játékosok eddig finoman fogalmazva sem nyerték el a nézők tetszését. Ez annak is köszönhető, hogy szinte kivétel nélkül úgy viselkedtek, mintha az élet császárai lennének.

Az első beköltöző, VV Bibi korábban már szerepelt a Házasodna a gazda című társkereső reality-ben, ahol végül nem sikerült elnyernie Zsolt gazda szívét. Bemutatkozó videójában is erre utalt vissza:

A karma visszatér, mert most hónapokon keresztül látni fog engem a tv-ben és látni fogja, hogy kit is veszített.
A meglehetősen harsány lány – aki egy hatalmas kamerába pucsítás után érkezett meg a stúdióba – azt is elmesélte, hogy nincsenek barátai, egyedül is mindent meg tud magának oldani, nem bízik senkiben, valamint hozzátette, hogy utálja a szőke lányokat.

A másodikként porondra lépő VV Ákos szerint már most borítékolta, hogy nyertesen távozik az idei szériából, mert „nála nagyobb forma nincs a világon”. A fiatal srácnak nem titkoltan az öltözködés a legfontosabb dolog az életében.
– Bárki, aki farmernadrágot felvesz, az egy proli csöves – jelentette ki Ákos, hozzátéve, hogy egyetlen jó tulajdonsága van, mégpedig az, hogy „vicces”.

A legmegbotránkoztatóbb karakter talán a 28 esztendős VV Lamin. A félig afrikai származású arctetkós srác a villában csajozni szeretne, mivel nem rég ért véget 8 éves kapcsolata, amiből 2 hónapja gyermeke is született. Jó apának tartja magát, aki mindent meg akar adni a gyermekének és a közelében szeretne lenni, ezért a villalét után a párjával közösen fogják nevelni a gyermeküket. Magát viszont még véletlenül sem fogja megtartóztatni a villában, állítása szerint igazi nőcsábász lesz.

VV Lisszáról nem sok mindent tudtunk meg a bemutatkozása alapján. Azt viszont fontosnak tartotta elmondani, hogy ismerősei butának tartják, nemrégiben DJ-tanfolyamot végzett, valamint borzasztóan lobbanékony a természete, ilyenkor pedig bárkivel képes üvöltözni – na meg persze nincs nála jobb nő, ezért mindenki irigykedik rá.

A villa harmadik lánya, VV Reni saját bevallása szerint nem riad meg, ha el kell szeretni mástól egy pasit. Volt már dolga több párkapcsolatban élő férfival, sőt, egyszer egy vőlegénnyel is, aki azóta már nem az. Szerinte ezzel semmi baj nincsen, sőt büszke is rá.

Szeretem a vadságot, szeretem, ha egy férfi szót fogad nekem és azt csinálhatok vele, amit akarok. Mert én egy igazi rossz kislány vagyok
– mondta magáról Reni, aki saját bevallása szerint szexi titkárnő kinézetével csábítja el a férfiakat és már a beköltözéskor kiszúrta magának a mellette ülő VV Barnát. VV reni bemutatkozó videója ide kattintva nézhető meg.

Az imént említett 25 éves VV Barna is az első 8 beköltöző között van. Önbizalomért neki sem kell a szomszédba mennie.
– A férfiak királya vagyok – jelentette ki a villalakó, aki semmihez sem ért, csak a nőkhöz és egészen biztos benne, hogy a villában is ő lesz a legnagyobb csajmágnes, melyre az is bizonyíték, hogy pár percnyi ismertség után már kézen fogva sétált be a villába Renivel.

Az adásban további két játékos mutatkozott be a nézőknek, akik a többiekhez képest visszafogottabbak voltak. VV Melinda meglepően intelligensnek tűnt, viszont nehéz dolga lesz, mert nem szereti a buta embereket. A játékban még véletlenül sem tervez senkivel sem ágyba bújni, nem barátkozni jött, csakis a főnyeremény érdekli. Első benyomásra korrekt játékosnak tűnik.

Az Újpest-drukker VV Sajti bemutatásával zárult az első adás. Sajti családos ember, van egy gyermeke és az egyetlen játékos, aki párkapcsolatban él. De önbizalomból nála sincsen hiány.

– Ez vagyok én: Újpest arca – mondta magáról a játékos, akit sokan bunkónak és parasztnak tartanak ez azonban nem zavarja. Azt vallja, inkább lesz őszinte, mint kíméletes.

Az idei felhozatalt elnézve borítékolható, hogy a durva, tányércsapkodós veszekedésektől kezdve, az intim együttléteken és taktikázáson át, egészen az érzelmi kirohanásokig minden is lesz. Erre példa, hogy VV Lamin és VV Bibi már pár perccel a beköltözés után, rekordidő alatt összevesztek azon, ki hol alszik. Persze a műsor ettől lesz élvezhető – már akinek.

Persze a tény, hogy erre van igény 2022-ben, elkeserítő. És persze benne van, hogy szerkesztői utasításra kellett a bemutatkozó videókban és a stúdióban produkálni magukat a játékosoknak, ahogyan az is valószínű, hogy a kezdeti lendület jó pár karakternél hamar el fog fogyni. De egy ilyen nyitány után jár az elismerés a szerkesztőknek, mert – engedtessék meg – ennyire kulturálatlan, a sztereotípiákat teljes mértékben erősítő embereket nem kis munka lehetett összeválogatni.

Ha valakit ezek után – vagy pont ezért – mégis érdekel a ValóVilág 11, az szép heteknek néz elébe. A készítők ezúttal a lehető összes fronton támadnak. Minden este 10-órától összefoglaló az RTL Kettőn, 11-től BeleValó (háttérműsor), emellett az RTL+-on 0-24 órás live stream, aTikTok-on, Instagram-on és Facebook-on pedig extra tartalmak várják a nézőket.

Fiúk

VV Henrik – Telje név: Demendi Henrik
Életkor: 23
Születési hely: Budapest
Családi állapot: bonyolult
Végzettség: érettségi
Foglalkozás: életművész
Gyerekek száma: 0
Magasság: 185 cm
Testsúly: 85 kg
Háziállat: nincsen
Fóbiák: bohócok
Személyes tárgya: nagymamája pólóját, ami kék és fehér színű pöttyök vannak
Amit még érdemes tudni róla: szüleivel él, nem dolgozik, lusta és vett egy gitárt, hogy azzal csajozzon, de csak 3 akkordot tud eljátszani

VV Ákos – Teljes név: Károly Ákos
Életkor: 24
Születési hely: Budapest
Családi állapot: egyedülálló
Végzettség: érettségi
Foglalkozás: egyetemista
Gyerekek száma: 0
Magasság: 186 cm
Testsúly: 60 kg
Háziállat: cica/Márli
Fóbiák: pókok
Személyes tárgya: plüss malac, arckrém, ékszerek
Amit még érdemes tudni róla: divatdiktátor, magának szokta tervezni a ruháit

VV Barna – Teljes név: Fenyvesi Barna
Életkor: 25
Születési hely: Komló
Családi állapot: egyedülálló
Végzettség: szakmunkás
Foglalkozás: rendezvényszervező
Gyerekek száma: 0
Magasság: 192 cm
Testsúly: 88 kg
Háziállat: kutya
Fóbiák: nincs
Személyes tárgya: családi fotó, szív alakú kavics, kispárna
Amit még érdemes tudni róla: szerepelt a svájci Nagy Ő-ben

VV Lamin – Teljes név: Lamin Mboob
Életkor: 27
Születési hely: Győr
Családi állapot: bonyolult
Végzettség: diploma
Foglalkozás: séf
Gyerekek száma: 1
Magasság: 188 cm
Testsúly: 94 kg
Háziállat: kutya (Rocky), kígyó (Gusztáv)
óbiák: nincs
Személyes tárgya: fotó a gyerekéről
Amit még érdemes tudni róla: félig magyar, félig gambiai származású

VV Sajti – Teljes név: Sajtos Arnold
Életkor: 31
Születési hely: Budapest
Családi állapot: egyedülálló
Végzettség: szakmunkás
Foglalkozás: szakács
Gyerekek száma: 1
Magasság: 178 cm
Testsúly: 80 kg
Háziállat: nincs
Fóbiák: nincs
Személyes tárgya: szuperhősös plüssfigura
Amit még érdemes tudni róla: Újpest foci drukker, van egy 4 éves kislánya

VV Márió – Teljes név:

VV Dani – Teljes név:


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Hosszú szex, hatalmas élvezés egy 💊 kapszula, és bika leszel másnap is

Biztos volt már, hogy stresszes helyzetben nem jött össze az erekciód! Vettél már be potencianövelő [...]

Vibrátor szex leszbikus lányokkal, pasivadító erotika

Csinos leszbikus lányokkal vibrátor szex. Csiklóizgató vibrátor és rúd vibrátor együttes használata a legjobb. Különbségek [...]

Kötözd meg

Bilincs, kötél és a többiek, amiket szexshopban szerezhetsz be. Ha uralkodni akaruk szerezzünk be valamilyen [...]

A legjobb szex shop webáruház és budapesti üzlet az INTIM CENTER termékeiből ajánló

Az Intim Center a budapesti legjobb szex shop van belvárosi szexbolt  és online webshop. Ennek ajánlata, [...]