Zimány Linda pénzt perel a Blikk cikkei miatt

Úgy látszik csak álca szőke Zomány Linduska, nem is olyan butuska mint amilyenek kinéz. Zimány Linda beperelte a Blikket, ugyanis undorító ál információkat adott közzé a lap. A modell kemény: betelt a pohár, elege van a rágalmazásokból és a mocskolódásokból. A hot24 úgy tudja szembeszállt a Blikkel a modell és bírósági ügy kerekedett ki…

A napokban a Blikk által robbantott hír után, miszerint a luxuskörülmények között élő modell napi 1355 forintot kap az államtól, Linda mindenhol csak mentegetőzik.

A TV2 Aktív műsorában elismerte, hogy igenis kérelmezte a munkanélküli-segélyt, hiszen az jogosan jár neki, miután megszűnt a munkaviszonya a Cool Tv-nél. Elárulta azt is, hogy természetesen nem kenyérre kell neki ez a minimális összeg, hanem csakis a társadalombiztosítási járulék miatt töltötte ki a papírokat. A szőke modell ugyanis azt mondja, a könyvelője javasolta neki, hogy adja be a kérelmet, mert megszűnt munkaviszonya után valahogy fizetnie kellett a tb-t. Ez érthető is, hiszen ha valakinek nincs érvényes tb-je, egy esetleges kórházi kezelés milliókra rúgna, még egy egyszerű orvosi vizsgálat is több tízezer forintba kerülne. Viszont ennek más módja is van, mint hogy segélyért álljon sorba.

– A 4900 forintos egészségügyi ellátást bárki maga is befizetheti, ahhoz nem kell segélyt kérelmezni – mondta dr. Kamarás Péter ügyvéd.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Mi az ami kilóg a webkamerás és OnlyFans lányok vaginájából? Lovense Lush!

A vibrátorok közül egy szuper vibri, amely törli a határokat és a távolságokat! A távolsági [...]

Női vágyfokozók rendelése vagy vásárlás az INTIM CENTER szexboltból

A nők blogja is írja, hogy a női vágyfokozók, vagy más néven női potenicanövelők rendelése [...]

Potencianövelő reklámban Kelemen Anna és Koncz Gábor a legjobb potencianövelők

Egy potencianövelő reklámban együtt szerepel Kelemen Anna playmate, ex pornós és Koncz Gábor. A színész Koncz Gábor [...]

A BDSM szex, minden amit tudni lehet kezdőtől a haladóig

Mi is az a BDSM? Igen, ezt a kérdést sokan és sokszor felteszik. Van, aki [...]