A jó szex ellenségei

Csodás éjszaka, felejthetetlen együttlét. Titka az ellazulás és az élvezet. Szinte mindenki erre vágyik. Ám a szuperszex útonállói már a hálószoba ajtajában várnak: megzavarnak, görcsössé tesznek, elveszik a kedved is. . . Szexre bármikor sor kerülhet – időpontja a felektől és a körülményektől függ. Az igazi, romantikus szerelmeskedés viszont időigényes . És csak akkor sikerül, ha a partnerek odafigyelnek egymásra, nem engedik be a hálószobába a ”környezeti ártalmakat”.

A stressz
Az egyes számú közellenség. Oka lehet munkahelyi, anyagi eredetű, de otthoni is. A problémát meg kell oldani, vagy ha ez nem lehetséges, relaxációs, meditációs technikákkal küzdeni ellene . Idegesen senki sem tudja magát elengedni.

A harag
Kinek van kedve a szexhez, ha előtte összezördült a párjával? Csírájában fojtsatok el minden veszekedést. A harag – még ha nem is tűnik fel azonnal – apránként felőrli a kapcsolatot .

A sértődés
Hasonló a haraghoz. Megmérgez mindent, egyre nehezebbé teszi a kibékülést, a közeledést. Ne számíts arra, hogy a sértődött partner majd az ágyban feltétlenül megbocsát . A hálószobába amúgy is tilos bevinni a problémát. Legjobb, ha a sértő még a küszöb előtt bocsánatot kér. A sértett pedig ne habozzon megbocsátani.

A gyerekek
Kit ne zavarna a gyerek(ek) behallatszó vihogása, a kisebbek hálószobai ”látogatása”. Vagy tegyétek le a srácokat időben aludni, hogy utána nyugodtan élvezhessék az ”esti programot”, vagy hetente egyszer-kétszer vigyétek őket át a nagymamához pár órára. Lényeg, hogy rendszeresen kerítsetek sort olyan alkalmakra, amikor csak egymásra tudtok figyelni.

Az impotencia
Férfiak legfőbb mumusa. Nem kell bepánikolni, ha egyszer-egyszer előfordul. Ha azonban makacsnak bizonyul a probléma, az orvos után kiált. Az ő dolga eldönteni, szervi vagy lelki baj áll-e a háttérben . Leggyakrabban persze az utóbbi. Mert a partner túlzottan követelőző, még többre, még jobba vágyik, esetleg elégedetlenkedik a férfival, aki ettől lehervad. Ám az is előfordulhat, hogy a hűtlen férfi mond otthon csütörtököt. Ilyenkor az ok: lelkiismeret-furdalás . A lelki eredetű gondokat fejben, esetleg pszichológus segítségével lehet megoldani.

A korai magömlés
Már a ”korai örömtől” való félelem is, de túl ritkán előforduló szeretkezés is okozhatja. Feltétlenül orvosolni kell . Ha annyiban hagyjátok, előbb-utóbb tönkremegy a kapcsolat.

A hiányzó vágy
Nők gyakori gondja. Talán a férfi túl gyors, és egy idő után a partnere már csak megszokásból is enged , de lehet, hogy valamilyen feszültség áll a háttérben. Ha a dolog komolyabb okra (fiatalkori erőszakra, molesztálásra, esetleg vallási okokra) vezethető vissza, pszichológus segítségét kell kérni.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Vibrátor anális izgatásokra

Az ánusz, a végbélnyílás ma már elismerten a gyönyör egyik izgalmas forrása. Ha egyszer kipróbálod [...]

Top potencianövelők természetes anyagokból afrodiziákum hatással

A rohanó élet és a sok stressz miatt egyre több férfi szembesül a csökkenő libidó [...]

Férfi potencia: a szép cicikre felizgulsz, és van kemény erekciód?

Ilyen szexi csajokra, és szuper formás nagy mellekre felizgulsz? Van megfelelő erekciód? Tudnál órákat dugni [...]

Barátnőm szexshop bevásárlása

Kiteszem a lábam pár napra, és amikor hazajövök az én drága kishúgom egy nagy halom [...]