A pinám

Úgy tájékoztattak, hogy a pina megnevezés nem túl kifinomult, sem pedig elegáns. Én mégis így hívom, amikor írok vagy beszélek róla. Nem ellenségeskedésből, nem önteltségből. De Pinám van. A húsommal, a lucskommal, a szőrömmel együtt. A csendes becsukódott, a követelőző, a felizgulva kivörösödött és lüktető, a vértől vérért kiáltó, a puha érintésre vágyó, a borotvától megsebzett, a duzzogó, a sóvárgó, a büszke, a provokatív… ez mind az én Pinám. Nem a puncikám, nem a punuskám, nem a nunim. Nem tudom lebutítatni, nem tudom becézgetni. Ennél sokkal élőbb, sokkal valódibb és szó szerint hús-vér. A zsarnokom.
Mert más, ha más beszél róla. A szerelmes férfi, hát igen, róla el tudom képzelni, hogy gondoskodással, odaadással, érzelmekkel telve a puncit látja, amiről nem akarja tudni, hogy mekkora pina volt korábban. Ártatlannak akarja, az övének akarja, a kis bimbós puncogóját akarja…
De nekem itt van a combjaim között. Érzem, ha éhes, ha jóllakott, ha boldog, ha fáj neki, ha feldúlt, ha kacérkodni vágyik… A Pinám élő. Nem egy porcelán baba, amit fényezni kell. Mert nem kell!! Engedni kell, hogy lüktessen, hogy szétnyíljon, hogy megkínáljon, hogy kedvére adhassa magát, vagy épp megtagadhassa a másikat. Meg kell harapni, rá kell csapni, puhán kell nyalni, szerelemmel kell csókolni. Csak akarni kell…

Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Férfivadító szexi rucik hátulról, aztán elölről is

Férfivadító szexi rucik hátulról, aztán elölről is, és egyéb információk lenge ruhákról. A szexi fehérnemű [...]

Pénisznövelés, pénisznagyobbító eszközök és szerek természetes anyagokból

Sok férfi elégedetlen nemi szervének méretével. A pénisz hosszát és vastagságát célzó eljárások két főbb [...]

Anál és prosztata izgatók pasiknak az intim webshop kínálatában

Nem csak a nők szeretik használni a játékokat az ágyban. A modern férfiak sem szégyenlősek [...]

Ha potenciazavarod van beszélj a partnereddel

A szakértők egyetértenek abban, hogy a merevedési zavar (a továbbiakban: ED) kettő problémája. Az embernek [...]