Szexi rucikkal varázslat

Tudom, mi izgatja fel és szeretek a kedvében járni, ezért az eladótól fekete combfixet kértem. Olyat, ami szilikonos és nem csúszik le, mert a klasszikus fajta van, de harisnyatartóm nincs hozzá. És nem csak az ágyban akartam viselni. Ezek az apróságok sokkal nagyobb súllyal bírnak, mint gondoljuk. De én tudtam, hogyha egész este rajtam lesz, érzem a csipkés végét a combomra feszülni, és várom, hogy vajon ő mikor simít végig rajta és fedzi fel, az hatással lesz az egész énemre, arra, hogy mit sugárzok magamból felé és mindenki más felé is.

Izgatottan próbálgattam a frissen kicsomagolt darabot. Lassan, kéjesen húztam fel. Finoman igazgattam a combomon a csipkét. A tükör elé álltam, és úgy láttam magam, ahogy máskor még nem. Szerettem a képet. Szerettem a lábaimat. Szerettem nőnek lenni. És eszméletlenül vágytam arra, hogy már csak ez a sejtelmes, leheletnyi anyag legyen rajtam, miközben ő a magáévá tesz.
Aztán megint izgulni kezdtem, nem tudtam, eldönteni tényleg jó ötlet-e, hogy tőlem várja-e az efféle meglepetéseket. Nem tudtam, tetszeni fog(ok)-e neki. Tulajdonképpen, már majdnem meggondoltam magam a leleplezést illetően, amikor mégis megfogtam a kezét, és a combomra tettem. A hatás nem maradt el, azt kaptam, amire szükségem volt. És ha lehet még jobban kívántam, még merészebbnek, még gátlástalanabbnak éreztem magam.
Azért szeretem, mert szex közben bármit megtehetek mellette, amihez kedvem támad. Mosolyogva legyint, esetleg megjegyzi, milyen perverz pina vagyok, de a farka kőkemény marad. Így aztán eszem ágában sem volt megválni újdonsült ruhadarabomtól, mindkettőnk legnagyobb örömére. És mondanom sem kell, hogy ilyen jó lábaim még sosem voltak korábban.

Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Férfi kényeztetők, bombázó csajok és brutális szexkütyük

A legjobb férfi kényeztetők bombázó csajok és brutális szexkütyük , ezekből láthatsz egy válogatást. A [...]

Dildók és vibrátor Szabadkai Éva szex castingján

A vibrátorok és dildók megosztják a közvéleményt, de egy biztos, senkiben sem keltenek közömbös érzéseket. [...]

Szereti a vibrátorát Márkus Petra a pornóforgatáson is

Szereti az online sexshopban is kapható vibrátorát a szép szemű modell. A csiklóizgató vibrátorát otthon felejtette Márkus [...]

Glory Cafe szexklub

A hely jellegéhez igazodva szinte minden lehetséges. Főleg attól függ, mit szeretnétek. Leginkább ismerkedésre és [...]