Hogy jobban fájjon

Az időtlen időkig mániákusan hajszolt, egyébként kellemes élményeket nyújtó szubmisszivitás nyomai a mai napig bennem vannak. Azóta határozottan elutasítok minden ehhez hasonló kategorikus besorolást magamat illetően, de adott szituációban, adott gesztusokban és mozdulatokban igazán kedves “szerepkör” maradt számomra. Nem kívánom most részletezni, hogy olykor a kiszolgáltatottság, a vele együttjáró szégyenérzet, a teljes önátadás, … mennyire felkorbácsolják az érzékeimet. Valószínűleg azért, mert nem csak a testek között zajló szexualitást jelenti számomra: agy- és érzelem játéknak tartom. A leglenyűgözőbb benne, amikor nem értem, miért, de “Kész” vagyok mindenre, amikor, akár pár óráig csupán, de nem akarok, nem tudok nemet mondani. Csak adni akarom magam, szolgálni a férfivágyat: használatra kínálni magam. Ez pedig tényleg egy tudatállapot elsősorban.
Mivel alapvetően nem mozgok alárnedelt szerepben, a kulcs mindig az én hangulatom. Csak akkor reagálok így, ha kedvemre való. Ha vágyom, hogy betörjenek és legyőzzenek és, hogy jobban fájjon.
Érdekes, hogy sokszor az elveszett pillanatimban tör mindez felszínre. A düh, a csalódottság, a kiábrándulás… tehát egyfajta érzelmi éhség váltja ki. (Ezért is tetszik nekem az angol ‘feed’ elnevezés az efféle együttlétekre, számomra tényleg ezt jelenti.) Merthogy ilyenkor úgy érzem, minden mindegy: mocskot kívánok, fájdalmat, megalázást, megsemmisülést- tehát halált, jelképesen. Kívánom, hogy ne kapjak levegőt, hogy fakadjak könnyekre, üvöltsek, hogy a férfi hagyjon nyomot a testemen, tegyen magáévá. Basszon meg.
Nem tartom ezt többnek állatias, ős-asszonyi, ösztönös követelőzésnél. De néha nagyon kell.

Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Férfi kényeztetők, maszturbátorok az Intim Center szexshopból

Pároknak és magányos férfiaknak is ajánljuk ezeket a kényeztetőket. Anyagukban, felépítésükben és tudásukban igen sokszínű [...]

Online szex shop és szexbolt Budapest belvárosban, az Intim Center Astoria

Milyen a jó szexshop? A jó szexbolt garantálja a teljes intim életet. A szexuális játékok [...]

Az orgazmus hiánya a nőknél

Egy nőnek tanulmányoznia kell és meg kell értenie az igazi okokat, amiért nincs orgazmusa. Az [...]

Erotikus ajándékot Valentinra és alkalmakra rendelj vagy INTIM CENTER üzletünkben vásárolj

Ajándéknak a rutinosabbak inkább a romantikus randira, mozira vagy vacsorára voksolnak, és persze ott van [...]