A vágy édes bosszúja

fehernemu2Késésben volt már és tudta, hogy a Nő nem fog örülni. Félt, hogy majd elküldi, de most kellett a szex. Pinát akart, szexet, vadat és keményet. A lépcsőházban volt már mikor felhívta. Hallotta az ismert hangot és megkönnyebbült, mert nem érzett haragot. Mikor belépett meglepődött, mert az ajtó mögött szokta várni és azonnal a nyakába ugrik. Most kiszólt a szobából, hogy zárja be az ajtót kulcsra. A kattanás után jött a parancs:
– Öltözz le teljesen! – Mindent vegyél le! – Ne beszélj, csak tedd amit mondok! – Menj a fürdőszobába zuhanyozz le, de ne törülközz meg! – mint egy alvajáró engedelmeskedett, pedig teljesen új volt, hogy így beszéljen vele. Tetszett neki ez a játék. – Kész vagy? Gyere be!

A szoba ajtóba megállt és meredten nézte a Nőt. Az ágyon ült, fekete combfixben, fekete harisnyatartó, fekete melltartó, fekete tüll köntös féle. A szája vérvörösre rúzsozva, a körmei tűzpirosak. A lába széttárva, egy fekete dildóval a pinájában. Lassan játszadozott vele. Még soha nem látta ilyennek, ilyen ruhában, ilyen kihívóan. Nem mert közelebb menni, de annyira nem volt ijedt, hogy a farka ne kelljen életre a látványtól. A Nő továbbra is játszott a lába között, simogatta magát miközben a szemét le nem vette a férfiről. A tekintete végig siklott a testén. Arányos volt, neki tetsző, a hangját és a mosolyát imádta, izgatta, ha tehette nevetésre ingerelte. Most meg fogja büntetni, hogy késett. Látta a meredező dákót, ettől még nedvesebb lett a pinája, de nem mutatta. A tekintetét le nem vette a meredező faszról.

– Fogd meg a faszod és lassan mozgasd a kezed! A Nő az ágyon masztizott a férfi az ajtóban állva, de egymást nézték. A Nő pinájából csillogva jött elő a fekete dildó, majd tűnt el újra benne. A férfi szinte érezte, hogy az az ő farka lenne. Annyira kívánta azt a nedves pinát, hogy remegett már a lába az erőlködéstől, hogy visszatartsa magát. A Nő látta a férfi kínját, de érezte a magáét is. Faszt akart, nem pótot, de most még nem.
– Gyere ide és térdepelj le! Engedd el a faszod! A férfi engedelmeskedett, mire a nő felállt az ágyra, és a férfi szeme előtt húzta ki magából a fekete műfaszt. Csillogott a pinalétől, folyt róla. Eldobta. Levette lassan a tüll köntöst. Az egyik kezével a pináját izgatta a másikkal a mellét simogatta. Lassan kicsatolta a melltartót, a mellei megtartották és odaállt a férfi elé.
– Vedd le, de ne érj a melleimhez! Két kézzel fogta meg a pántot és vette le a ruhadarabot. Előbukkantak a mellek, csábos gömbölységükben. Meredezett a két mellbimbó. A Nő előrehajolt és játszott velük, hogy a férfi jól lássa a kéz játékát. Majd odatartotta, hogy szopja kicsit, rágja ahogy szokta. Csak a szájával érhetett hozzá. Mohón kapta be és játszott a nyelve a kemény bimbókon. Fogai szorították, morzsolták gyengéden, szívogatta, előbb egyiket majd másikat.

Hátra lépett a Nő és újra simogatni kezdte a pináját. Terpeszben a férfi elé állt. Kicsit felemelkedett, hogy elérje, de érezni akarta a nyelvével a pina ízét. A szobát már betöltötte a Nő illata ami őrületig hergelte már a férfit. Nyalta a pina levet, mint életet adó nedűt. Még soha ilyen izgatónak nem érezte. A Nő felnyögött és új adag lével örvendeztette meg, amit már lefetyelt annyi volt, folyt az állán, de ő csak nyalta nyalta őrjöngésig fúrta bele a nyelvét, száját. Csókolta, cuppogtatta. Már nem érdekelte a nő parancsa, és hozzáért, széthúzta a seggét és a lyukát izgatta. Körbe körbe a pinalével bedörzsölte, már az ujjával a hüvelyben turkált. A nő csak rázta a fenekét, közeledett a kéj és ezt a Férfi tudta.
Hirtelen abbahagyta és erőteljesen az ágyra nyomta a nőt. A csiklóját akarta, szopni, szívni a kemény, duzzadt kéjért remegő női orgazmus indító csodás dolgot. A nő újra a kéj közeledését jelezte a teste remegésével, de nem kapta még meg a gyönyört. A Férfi a mellére ült és álló farkát a nő szájába tette. Gyengéden betolta majd kihúzta. Majd újra. Baszta a nő száját. Nem durván, de határozottan. Nézték egymást, a Férfi nézte a nő szemét, a kéj, az öröm, az adás szikráit. És ahogy a vörös ajkak ölelik a faszt és ki be járkál a szájban. Abbahagyta, nem akarta még befejezni, a gecijét még megtartotta magának.
Megfordította a nőt. Újra nyalni kezdte a pináját, seggét. Puszilgatta a tocsogós pinát, a vágytól megduzzadt csiklót, a hívogató segget. Aprókat harapott a kemény fartőbe. Imádta, mert tudta, ettől még nagyobb élvezethez juttatja a nőt. Lassan dugta be a pinába a kőkemény faszt. Mikor a mélyére ért, nem tudott tovább uralkodni magán. Már a Férfi is tomboló hévvel esett neki a pinának. Szorította a nedves, duzzadt pina. Lüktetett a fasz körül, remegett… Lassítani kellett a tempón, mert minden egyes mozdulat hatalmas élvezet közeledtét jelezte, de még fokozni akarta. Előre hajolt és a nő mellét megfogta. Lágyan játszadozott vele, miközben aprókat mozogtak. Éppen csak ki be járt a fasz, éppen csak mozdultak a csípők. Jött, rohant a kéj, tomboló vágy égette már a gerincüket. Bizsergés szaladt végig az ágyékukig. Újabb heves, gyors lökések izgatták és hozták el a hatalmas élvezetett mindkettőjük számára. A két ágyék egymásnak feszült az utolsó lökés után és mélyről felszakadó hatalmas élvezés közben remegve, lövelve a gecit, szippantva magába a pina, elélveztek.

Nem eresztette el a Nő a faszt. A Férfi nem akart kiszállni a pinából. Oldalra dőlve, egymásba fonódva, simogatva, puszilgatva várták a megnyugvást. Most, most csókolóztak. Lágyan, kéjesen, ráérősen, hosszan játszottak a nyelvek, a kipirult arcok egymáshoz értek. A Férfi keze a nő melléhez tévedt. A Nő a csípőjét a Férfi ágyékához nyomta. Most minden mozdulat lassú volt, az idő megállt, de bennük a vágy még ott lappangott, szikrára várt, hogy újra égjen….

Vélemény, hozzászólás?