Az ortodox egyházat is elérték a szexbotrányok

Egy görög ortodox pap és albán fiatalemberek szerelmi légyottjáról mutatott be titokban készült filmfelvételt a Top Channel vezető albán magántelevízió. Az újabb kicsapongó ortodox pópa leleplezése további csapást mérhet a már hónapok óta számos szex- és korrupciós botrány sújtotta nagyhatalmú görög ortodox egyház hitelére.

Egyelőre sem a görög ortodox egyház, sem az albán hatóságok nem reagáltak a vádra, amely máris hangos visszhangot váltott ki az albán médiában.

Száz eurós szexkalandok
A Fiks Fare című szatirikus műsorban sugárzott képsorokon egy, az albán határ melletti görög falu pópája látható egy korcai szállodai szobában két albán fiú társaságában, kompromittáló szituációban, valamint hallható, amint megállapodnak a szexuális szolgáltatás 100 eurós tarifájában.

A videofelvételt maguk az egyébként nagykorú fiatalok készítették abból a célból, hogy jó pénzért eladják a médiának. A filmen a homoszexuális pópa azt mondja a fiúknak, óvatosságból jár át Albániába szexkalandokra, mert odahaza “az egyház a titkosszolgálatok célkeresztjébe került”.

A fiúk elmondták a Gazeta Shqiptare című albán lapnak, hogy mintegy 4000 euróért tervezték eladni a rejtett kamerával készült filmet. Az albániai ortodox egyház azt állítja, hogy csak egy papnak beöltöztetett személyről készült a felvétele, a Top Channel azonban további, bizonyító erejű leleplező riportokat ígér.

Orgiákkal vádolják a klérust
Az “albán kapcsolat” csak egy újabb elem a befolyásos görög egyházat hónapok óta sújtó botránysorozatban, amely eddig a homoszexuális botrányba keveredett Teoklitosz thesszáliai metropolita, Krisztodulosz egyházfő bizalmasának lemondásához, két püspök és több pap tisztségéből való felfüggesztéséhez vezetett.

Az ortodox klérust nemcsak orgiákkal és homoszexuális kapcsolatokkal vádolják, hanem azzal is, hogy korrupt módon összefonódott az igazságügyi szervekkel drogbárók és prostituáltakat futtató alvilági vezérek védelmére, valamint az egyházon belüli választások eredményének befolyásolására.

Megfigyelők nem tartják kizártnak, hogy Teoklitosz lemondása csak az első bukás lesz a Krisztodulosz athéni metropolitát, a görögországi ortodox egyház legfőbb méltóságát is érintő botránysorozatban.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Pornó casting dildós szex előtt Somogyi Nóra és Stibla Krisztina

Somogyi Nóra és Stibla Krisztina műfasz dildót dugnak magukba. A kétvégű dildót, más néven dupla [...]

Szexwebshop, online szexbolt, szexüzlet vagy bárhogy is hívjuk, az mind az Intim Center

A szexshop vásárlás, legyen az internetes rendelés vagy személyes vásárlás valamelyik szexüzletben, egyre több embernek [...]

Sexshop ajánló szexuális segédeszközökből

Sexshop ajánló szexuális segédeszközökből. Ha szexshop erotikus kellékről bővebb információt szeretne kapni a termékről akkor [...]

Nem dugja meg rendesen a nőjét, ez durva basszus

Hány nő van, aki szexre vágyik, és nem kapja meg a párjától? Hány nő, már [...]