Az ortodox egyházat is elérték a szexbotrányok

Egy görög ortodox pap és albán fiatalemberek szerelmi légyottjáról mutatott be titokban készült filmfelvételt a Top Channel vezető albán magántelevízió. Az újabb kicsapongó ortodox pópa leleplezése további csapást mérhet a már hónapok óta számos szex- és korrupciós botrány sújtotta nagyhatalmú görög ortodox egyház hitelére.

Egyelőre sem a görög ortodox egyház, sem az albán hatóságok nem reagáltak a vádra, amely máris hangos visszhangot váltott ki az albán médiában.

Száz eurós szexkalandok
A Fiks Fare című szatirikus műsorban sugárzott képsorokon egy, az albán határ melletti görög falu pópája látható egy korcai szállodai szobában két albán fiú társaságában, kompromittáló szituációban, valamint hallható, amint megállapodnak a szexuális szolgáltatás 100 eurós tarifájában.

A videofelvételt maguk az egyébként nagykorú fiatalok készítették abból a célból, hogy jó pénzért eladják a médiának. A filmen a homoszexuális pópa azt mondja a fiúknak, óvatosságból jár át Albániába szexkalandokra, mert odahaza “az egyház a titkosszolgálatok célkeresztjébe került”.

A fiúk elmondták a Gazeta Shqiptare című albán lapnak, hogy mintegy 4000 euróért tervezték eladni a rejtett kamerával készült filmet. Az albániai ortodox egyház azt állítja, hogy csak egy papnak beöltöztetett személyről készült a felvétele, a Top Channel azonban további, bizonyító erejű leleplező riportokat ígér.

Orgiákkal vádolják a klérust
Az “albán kapcsolat” csak egy újabb elem a befolyásos görög egyházat hónapok óta sújtó botránysorozatban, amely eddig a homoszexuális botrányba keveredett Teoklitosz thesszáliai metropolita, Krisztodulosz egyházfő bizalmasának lemondásához, két püspök és több pap tisztségéből való felfüggesztéséhez vezetett.

Az ortodox klérust nemcsak orgiákkal és homoszexuális kapcsolatokkal vádolják, hanem azzal is, hogy korrupt módon összefonódott az igazságügyi szervekkel drogbárók és prostituáltakat futtató alvilági vezérek védelmére, valamint az egyházon belüli választások eredményének befolyásolására.

Megfigyelők nem tartják kizártnak, hogy Teoklitosz lemondása csak az első bukás lesz a Krisztodulosz athéni metropolitát, a görögországi ortodox egyház legfőbb méltóságát is érintő botránysorozatban.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Az erekció a férfi önbecsülése és legfontosabb kincse

Az erekció, a merevedés a pénisz keménységének elérésének és fenntartásának képessége, amely elegendő a nemi [...]

Szexkütyük hatalmas élvezésekhez az online szexshop és Szexbolt választékból

Több mint három évtizede fedezünk fel új örömpontokat, bemutatjuk a felnőttipar legújabb innovációit, és hangulatot [...]

Valósághű műpuncik rendelhetők vagy megvehetők, van művagina élvezkedő női hanggal

Realiszitus punci vibrátorral és ki és bekapcsolható nyögdécselő, kéjelgő női hanggal. Szuper vagina maszturbátor valósághű [...]

Glory Cafe szexklub

A hely jellegéhez igazodva szinte minden lehetséges. Főleg attól függ, mit szeretnétek. Leginkább ismerkedésre és [...]