A vén kecske is szereti a pinát

apakomplexusSegítség! Az idős férfiakhoz is vonzódom!
Az apakomplexus fogalmát elsősorban abban az esetben használjuk, ha egy lány, vagy egy nő tartósan idősebb partnert választ magának. Tehát fontos, hogy ez nem egyszeri eset!

Freud szerint a nők azért választanak egy érett férfit, mert nem kaptak elég szeretetet az apjuktól. Ez lehet egy korai halálozás-, válás-, különélés-, vagy egyszerűen csak elhanyagolás miatt is. Persze csak akkor érvényes a megállapítás, ha senki nem pótolta az apa szerepét a családban. Ilyenkor nem társat keresünk egy kapcsolatban, hanem az apát. Egy olyan férfit, akire valamilyen tulajdonsága, vagy elért eredménye miatt felnézhetünk. Ugyanakkor ezek a nők nem képesek hosszú ideig elviselni egy férfit az életükben.

Vén kecske is megnyalja a sót
Kutatások szerint az a férfi, aki fiatalabb társat keres magának valószínűleg bizonytalan magában. Fél attól, hogy egy tapasztaltabb nő bírálja őt, vagy szexuális teljesítményét. A második ok, hogy megszállottságig vonzza őket a szüzesség, és a szűz lányok imádata. Végül pedig egy nagyon egyértelmű indok, hogy a fiatalabb partner a fiatalságuk illúzióját segít megőrizni számukra.

Létezik anyakomplexus?
Valószínűleg nem. Ha létezik is, akkor sem olyan nagy a korkülönbség, mint az apakomplexus esetében. A férfiaknak fontos, hogy partnerük jó megjelenésű legyen és fiatal.

De térjünk vissza az előbbi esetre. A hölgyek egy magas egzisztenciájú, nagy tekintélyű társat választanak maguk mellé. Jó esetben a személyiségük időben szembesül a ténnyel, és sikeresen feldolgozzák azt.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A legmerészebb vágyaim szexshop üzletben teljesednek ki

A legmerészebb vágyaim szexshop üzletben teljesednek ki, mert vásárlás, szexkütyü nézegetés közben, úgy beindul a [...]

Legyen stabil az erekciód TOP potencianövelőkkel

A merevedés stabillá tétele, hogyan lehet? Erről sokat olvashatsz a potencianövelés blogban, de kérdés, hogy [...]

A világ összes szexjátékszer gyártó termékeit árulja az INTIM CENTER

Bármilyen szexkütyü kapható a világ minden részéről! Nyúl vibrátor, csiklóizgató, ujj vibrátor, üveg dildó szex [...]

Hosszú szex, hatalmas élvezés egy 💊 kapszula, és bika leszel másnap is

Biztos volt már, hogy stresszes helyzetben nem jött össze az erekciód! Vettél már be potencianövelő [...]