Asszonyállat csak a szexre jó!

edina_embert_oltBűnös vagy áldozat az apagyilkos lány? – Asszonyállat csak a szexre jó! Ennyi volt a véleménye Böszörményi Sándornak (†42) a női nemről. Szinte mindennap megrugdosta feleségét, Zsuzsát (56), kislányát, Edinát (21) leköpdöste, megalázta és szexuálisan zaklatta. Hasztalan menekültek véresen, hóban mezítláb, senki sem segített rajtuk. Senki sem fékezte meg a 120 kilós, majd kétméteres, részegen őrjöngő apát. A 20 évig tartó családi dráma 2006. december 22-én tragédiával ért véget.
– Nem tudom, hogyan került kezembe a kés, talán a mosogatóból vettem ki. Először az ereimet a k a r t a m fe lvágni vele, de láttam, hogy a félig agyonvert anyámra ront. Iszonyatosan nézett rám. Éreztem: végem van, ha megszerzi a kést. Ettől a tekintettől kaphattam annyi erőt, hogy halálra szúrjam. Magam hívtam mentőt – idézte fel a borzalmat Edina, akit örökre marcangol a lelkiismerete.
A vádlottak padján várja az ítéletet hirtelen felindulásból elkövetett emberölésért. A bíróság dolga lesz eldönteni, hogy a kést ragadó leány bűnös vagy áldozat. Nagynénje, Panni szerint nem lett volna emberhalál, ha már akkor létezik a távoltartási törvény. – Egyszer a kórház hivatalból is feljelentette Sanyit. Ő mindig megfenyegette a húgomat, így visszavonta a vallomását.
Nem tudtak hová menekülni – sóhajtott elkeseredetten az asszony. Szakértők szerint az apa hosszú ideje tartó brutalitása, az úgynevezett csődhelyzetben a leány szűkült tudatállapota vezetett a sértett halálához. – A vádlott legalább közepes fokon korlátozva volt abban, hogy a krízisszituációban cselekménye következményeit felismerje. A késelést úgynevezett „rövidzárlati állapotban” követte el – magyarázta a bíróságon meghallgatott szakértő, dr. Antal Albert. – A büntetési célok sokkal inkább megvalósulnak ilyen esetekben, ha nem végrehajtandó, hanem felfüggesztett szabadságvesztést szab ki a bíróság, különben egy ilyen fiatal valóban bűnözővé válhat – vélte a lány ügyvédje, dr. Magyar György. Forrás: Blikk


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Potencia nélkül nem egészséges a férfi

Az orvostudomány már régóta tudja, hogy a tesztoszteron termelés jelentős lassulása figyelhető meg a szervezetben [...]

A merevedési zavar legyőzése, átmeneti vagy tartós impotencia esetén

A merevedési zavar, a potencia probléma legyőzése. Az impotencia kezelése. A kínaiak már több ezer [...]

Minden normális nőnek rendelkeznie kell vibrátorral

Minden normális nőnek rendelkeznie kell vibrátorral, a szexterapeuta szerint. Szexuális játékok felnőtteknek, megengedettek? A szex, akárcsak [...]

Péniszpumpa férfiaknak, vákuumpumpa pénisznövelésre és maszturbálásra

Mi az a péniszpumpa? A péniszpumpa egy olyan eszköz, amelyet a pénisz növelésére használnak. A [...]

1 thoughts on “Asszonyállat csak a szexre jó!

  1. Pingback: Asszonyállat csak a szexre jó! | Hírbank indiszkrét provokáció

Hozzászólások lezárva.