Szex a szexshopban – erotikus történet

Egy nagyvárosi szexshopban, szexuális segédeszközöket árusító boltban dolgozom. Élvezem a munkámat, hiszen szeretem a szexet és nem tabu számomra erről beszélni. Érdekelnek a különleges segédeszközök, és a szexi fehérneműk.  Ha van éppen partnerem, mindig veszek valami izgalmasat, hogy felforrósítsam a levegőt. Jelenleg éppen csak én és a vibrátorom vagyunk. Egyik nap különös dolog történt velem. Eddig még sohasem fordult velem elő, hogy megkívánjak egy vásárlót, de most, Jani szinte megbabonázott. Egy átlagos napon belépett az üzletbe egy jóképű, elegáns férfi, Jani. Megkért, hogy segítsek neki valami jó filmet választani, ami nagyon izgató. Mivel nagyon felizgatott már maga a megjelenése is, kacéran csak annyit mondtam neki, hogy “Nem vagyok én elég izgató neked?” A meglepettségtől alig jutott szóhoz.

Szex a szexshopban - erotikus történetSzex a szexshopban - erotikus történet
Kemény farkát a puncimba dugtam…
 
Pár másodperc csend lett, majd magához húzott és szenvedélyesen megcsókolt.
Kihámozta ruhámból feszes melleimet és csókolgatni, harapdálni kezdte. Szenvedélyessége feltüzelt engem is. Letérdeltem el, a számmal kikapcsoltam az övét, és kivettem nadrágjából kemény farkát. Szopni kezdtem a farkát, miközben ő a hajamba túrt, gyengéden belemarkolt,és ritmikusan mozgatni kezdte a fejemet. Szinte tövig bekaptam. Harapdáltam, nyaldostam. Jani egyre jobban élvezte. Mikor már úgy érezte nem bírja tovább, kivette a számból falloszát, és a földre fektetett. Elém feküdt, és nyalogatni kezdte a puncimat, miközben belémdugta ujját, és mozgatni kezdte bennem. A forróság elöntötte a testemet. Minden porcikám remegett.
Szex a szexshopban - erotikus történetSzex a szexshopban - erotikus történet

Imádok a faszon lovagolni…

 Csiklóm egyre keményebb lett, puncim egyre jobban lüktetett. Már nem bírtam tovább, magamra húztam, megfogtam még mindig kemény farkát és a puncimba dugtam. Ritmikus mozgásba kezdtünk, Szeretkezésünk gyengéd, és érzelmes volt eleinte, majd mikor már mindketten egyre türelmetlenebbek lettünk, és a gyönyört akartuk, Jani begyorsított. Egyre gyorsabban és vadabbul kezdett el mozogni bennem, mígnem szinte egyszerre feszültek meg izmaink a gyönyörtől. Mindketten egy csodás orgazmust éltünk át, de azért még választottunk neki egy nagyon izgató filmet.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A pénisz ha szex közben lágy lesz mit kell tennie egy férfinak?

Miért puha a pénisz, ha egy férfi nemileg izgatott? A gyenge erekció komoly problémát jelent [...]

A folyékony vibrátor, izgalmas intim szer gél vagy krém formájában

A folyékony vibrátorok micsodák? A szexuális játékipar soha nem szűnik meg meghökkenteni és meghökkenteni még [...]

Új szexshopok és professzionális erotikus játékok a szexiparban

Online szexboltban 10 megrendelésből 7-et férfiak csinálnak, ahogy a magyarok rendelnek egy szexboltban. Az életkor [...]

Férfi szexfantáziák, ötletes szexshop termékek, ami szexkaland megéléséhez kell

Férfi szexfantáziák, 3 ötletes szexshop termék, ami szexkaland megéléséhez kell. A Szexpláza szexshopban szexuális segédeszköz [...]