B

Szex lexikon: B

Badana
Szexuális játék, amely során a férfi hímvesszőjét nem vezeti be a hüvelybe, csak a szeméremajkakhoz dörzsöli.

Bartholin- mirigyek
A női nemi szervben találhatók, szerepet játszanak a hüvelybemenet nedvesítésében. Külső elválasztású mirigyek, a nagyajkak hátsó harmadában, a kisajkak szélén találhatók és nemi ingerlés hatására nyákot választanak ki.

Bába
A szülést segítő nő, aki a születést követően még általában egy hétig járt a szülő asszonyhoz, őt és gyermekét ápolni.

Belső nemi szervek
A két nem testén belül elhelyezkedő nemi szervek. A nők esetében: hüvely, méh, petevezetékek, petefészkek. A férfiak esetében: herék, mellékherék, ondóvezetékek, ondóhólyag, prostata, Cowper -mirigyek.

Bestiofília
Az ember és az állat nemi aktusát jelöli. Nevezik szodómiának vagy zoofíliának is. Régen a hegyvidékeken élő, állandó nőhiányban szenvedő férfiak gyakran állatokkal (pl. kecskével) közösültek. A nemi eltévelyedések közé tartozik.

Bigámia
Kétnejűség, kettős házasság.

Bikini
Kétrészes női fürdőruha. A bikini divat évtizedek óta hódít, habár megjelenése elején többen tartózkodással fogadták.

Biológiai nem
Az ember biológiai nemét (férfi, nő) a kromoszómális, a hormonális és a morfológiai tulajdonságok együttese adja.

Biszexuális, biszexualitás
Kettős nemiséget jelent. Azokat jelölik biszexuális kifejezéssel, akik nemcsak a saját nemük iránt éreznek szexuális vonzalmat, hanem a másik nem iránt is. A biszexualitás a nők között gyakoribb. A különböző társadalmak erkölcsi igényeinek megfelelően a biszexualitás megítélése koronként más és más.

Bók
Kedveskedő, dicsérő szavak, amelyek a partner megnyerésére, meghódítására irányulnak.

Bordélyház
A prostitúció üzleti vállalkozására létrehozott szexipari intézmény, más néven kupleráj, nyilvánosház. Bordályház csak azokban az országokban engedélyezett, ahol nem tiltják a prostitúció tevékenységét. A bordélyházak lehetővé teszik a prostituáltak állandó orvosi ellenőrzését is. Az első bordélyház az ókorban létesült, megalapítása Szólon nevéhez fűződik (i.e. 594). Így a prostitúciót méltán nevezhetjük ősi mesterségnek. Számos ország több városában működnek bordélynegyedek (piroslámpás negyedek), ahol fizetés fejében megfelelő szexipari szolgáltatások érhetők el. Magyarországon törvénybe ütköző cselekedet bordélyházat alapítani, vezetni, működtetni.

Buzeráns, buzi
A homoszexuális beállítottságú egyén elnevezése a magyar köznyelvben. Az angol gay és a német Schwul megfelelője. A buzi szavunkat leggyakrabban szidalmazó szóösszetételben használjuk. Pejoratív, sértő, s így kerülendő kifejezés.

Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Potencianövelő szer mindig legyen nálad, sosem tudhatod mikor lesz rá szükség

A férfiak hatékonyságának növelése: módok, módszerek és eszközök. Történelmileg a férfi szexuális aktivitást nemcsak a [...]

Merevedési zavarnál doktornő segít potencianövelő szerekkel

A merevedési zavar jelentős kényelmetlenséget okoz az ember életében, és rontja az életminőséget. A patológia [...]

A merevedési zavar legyőzése nem is olyan nagy dolog

A kínaiak már több ezer éve ismerték az impotencia jelenségét, és a taoisták sajátos módszert [...]

Tuti hely a szexshop Budapest INTIM CENTER a Károly krt. 14. félemelet

Ha nem tudja, hogyan kell finoman utalni a partnerének, hogy valami újat szeretne kipróbálni az [...]