F

Szexlexikon: F

Fajtalankodás
Nemi erkölcs elleni bűncselekmény (szemérem elleni erőszak).

Fallosz
A hímvessző görög elnevezése. A fallosz kultikus imádata sok társadalom történelmében nyomon követhető – ezekben az esetekben a fallosz a termékenység szimbóluma. Az ókori Athén házainak kapuján pl. néhol fallosz volt látható, amely vigyázott a ház lakóinak termékenységére.

Fanszőrzet
A külső nemi szerveket fedő szőr.

Felláció
A latin fellare szóból származik, jelentése: szopni. A férfi hímvesszőjének szájjal, nyelvvel, ajakkal történő ingerlése, szájbavétele. A szerelmi aktus előjátékaként is alkalmazzák.

Feminizálódás
A férfitest nőiessé válása: a mellek megduzzadása, a csípő kikerekedése. Általában daganatos herebetegségekre vagy vesekéregbetegségre vezethető vissza.

Feminizmus
A nők küzdelme a férfiak által irányított társadalomban az egyenjogúságért.

Femorális közösülés
Combok közötti közösülést jelent, amikor a férfi a péniszét nem vezeti be a hüvelybe, hanem a nő combjai között ejakulál el.

Feromon
Élőlények által kiválasztott kémiai anyag, amely a nemi vágy felkeltésében játszhat szerepet. Bár feromonokat igyekeztek állatok mirigyeiből, váladékából kinyerni, és parfümök, kenőcsök adalékanyagául használni, valójában az állatok egymás közti szexuális kapcsolatát szabályozó anyagok emberekre való hatása erősen kérdéses, evolúciós szempontból irreális. Emberek közötti kapcsolatokban a feromonok szerepe vitatott.

Filigrán
Törékeny, kecses nő.

Fimózis
Fitymaszűkület

Fityma
A hímvessző makkját takaró előbőr vagy bőrredő, amely a makkot védi. Merevedés következtében a fityma felhúzódik a makk alsó pereme alá.

Fitymaszűkület
A fityma csak igen nehezen, vagy egyáltalán nem húzható a makk alsó pereme alá. Az újszülöttek már átesnek egy fityma vizsgálaton, ahol az orvos azt állapítja meg, hogy a fityma szabadon mozgatható-e. Ha a letapadás nagyon erős mértékű, egy apró sebészi beavatkozással orvosolják az eltérést. Ha gyermekkorban nem kezelik a fitymaszűkületet, akkor az később gyulladásokhoz, vizelési és közösülési nehézségekhez vezethet.

Fájdalmas nemi közösülés
A fájdalmas nemi közösülés (diszpareunia) főleg a nőket érinti. Számos esetben lelki okok húzódnak meg mögötte (pl. a szexualitásal kapcsolatos korábbi rossz tapasztalatok, vagy ellenérzések, félelmek), gyakran azonban hüvelyi gyulladás áll a hátterében

Flagellantizmus
Önkínzó szexuális magatartásforma. A nemi eltévelyedések kategóriájába tartozik, amelynek lényege, hogy a pár egyike megkorbácsoltatja magát vagy ő korbácsolja párját a nemi vágy fokozása érdekében.

Félrelépés
Megcsalás, házasságtörés, hűtlenség

Flört
Könnyed udvarlás, csábító játék.

Fogamzásgátlás
Azoknak a módszerek összessége, amelyek segítségével megakadályozhatjuk a megtermékenyítést. A fogamzásgátlóknak több típusa létezik: hormonális, önmegfigyelésen alapuló természetes, mechanikai, orvosi beavatkozást igénylő módszerek.

Franciázás
Az orális nemi aktust illetik a franciázás megnevezéssel. A francia bordélyházakban a hölgyek repertoárjában szerepelt az orális nemi aktus, innen a kifejezés.

Frigiditás
A női nemi vágy hiányát értik alatta, a szexuális örömre való reagálás képtelenségét. A frigiditás nem orvosi fogalom, hanem olyan köznyelvi kifejezés, ami orvosilag eltérő problémákat jelenthet (pl. a szexuális vágy hiányát vagy csökkenését, az orgazmus hiányát, vagy akár a közösülés fájdalmassága miatt annak az elkerülését).

Frivol
Könnyed, kétértelmű, sikamlós, vakmerő (beszéd illetve magatartás), ami akár megbotránkoztató, szeméremsértő is lehet

Frottőrizmus
A nemi eltévelyedések egyik fajtája, amikor egy férfi a közlekedési eszközökön (buszon, villamoson), nemi szervét az előtte álló nőhöz nyomja, így saját magát ingerli.

Fétisizmus
A szexuális magatartászavarok fajtája, amely elsősorban férfiaknál fordul elő. A nemi izgalmat nem a szexuális partner, hanem kizárólag annak egy-egy használati tárgya, vagy ruhadarabja váltja ki, a szexuális vágy magára a tárgyra irányul, nem egy személyre.

Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A legjobb szexshop a budapesti Intim Center, ez az első az országban

Első szexbolt Budapesten az INIM CENTER. Ha az első számú szexuális boltot keres Magyarországon, akkor [...]

Fétis szexet kedvelő barátnő

A fetisiszta lányt szeretnél? Ha Te nekiállsz a neten fétis szexet kedvelő lányt keresni és mondjuk [...]

Szexuális termékek ajánlója pornósítva, Intim Shop Budapest

Szexuális termékek és segédeszközök ajánlója, Intim Center belvárosi szexshop üzlet és online webshop Budapest, Károly krt. [...]

Sex shop üzletek és áruk, az INTIM CENTER az első és legjobb

Sex shop online üzletek, és új áruk nagy választéka a bejegyzésben! Lányoknak, nőknek: Légy olyan, mint [...]