Leszbi csajok éhes pinák – erotikus történet

“A nyelvével most az én csiklómat kényeztette, az ujjai helyett elővette a fiókból a vibrátorát, és puncimhoz illesztve, belém nyomta….”  Pár hete vagyunk egy pár Nórival, azóta az életünk csak a szexből és az élvezésből áll. Nóri a fiúkat is szereti, de mégis velem éli át a legnagyobb élvezetet, amit csak a szexel elérhet, és erre büszke vagyok. A legutóbb is hatalmas orgiát csaptunk, csak mi ketten csajok. Egy esti fürdés után, miután kijött a zuhany alól, pólója szinte rátapadt formás melleire, aminek a látványától rögtön elöntött a vágy, puncim hevesen lüktetni kezdett, és a forróság ölembe áramlott. Tudtam, hogy élvezni akarok, csak tőle, az édes kis szájától, ügyes nyelvétől, így hozzá léptem, átöleltem keskeny derekát, és szájon csókoltam. Nyelvem rögtön bejutott meleg szájába, ahol már várt rám pici nyelvecskéje. Szánk egymáshoz tapadt, csókoltuk egymást, ahogy csak értük, miközben lassan megszabadultunk a ruháinktól. Finom illatú nedves bőre vonzott engem, így az ágyra fektettem, és melleire borultam, és kezembe véve formás kebleit, mellbimbóit számba véve finoman harapgáltam a rózsaszín dudorokat.

Éhes puncik , leszbi csajok - erotikus történetÉhes puncik , leszbi csajok - erotikus történet

 Nyald a puncimat, simogasd a mellemet!

Nyelvem hol körzött rajtuk, hogy finom szívással ingereltem ékességét. Nóri halkan nyögdicsélt, miközben kezemmel lábai közé nyúlva kitapogattam csiklóját, majd bemélyesztettem ujjaimat hüvelyébe, ami már kecsegtetően nedvesen várt rám. Nem bírtam sokáig én sem, akartam, hogy érezzen, és élvezzen, így lábai közé bújva nyelvemmel végre rátapadhattam kemény csiklójára, és hevesen lefetyeltem rajta. Ujjaim közben rendületlenül törtek puncija belsejébe, és nem is kellett sokáig döfködnöm őt, pár kemény nyomulás után Nóri eljutott a csúcsra. Az élvezet közben apró sikításokkal élte át a gyönyört. A végén ráfeküdtem, és megcsókoltam őt punci illatú számmal, miközben csípőmet hozzá dörzsölve jeleztem neki, hogy én is fel vagyok gerjedve, és kielégülésre vágyom. Nóri nem is váratott sokáig magára, helyet cseréltünk, és ő nyelvével most az én csiklómat kényeztette, az ujjai helyett elővette a fiókból a vibrátorát, és puncimhoz illesztve, belém nyomta.
Éhes puncik , leszbi csajok - erotikus történetÉhes puncik , leszbi csajok - erotikus történet

 Nyald a puncimat, simogasd a mellemet!

Lassan fokozatosan tolta belém, a kemény műfarok, amennyire csak tudott, végigért bennem. Nedves puncimtól hamar csúszóssá vált, így pár pillanat múlva már megállás nélkül csúszott ki-be puncimba. Én az élvezettől Nóri haját simogatva adtam át magam a kényeztetésének, imádtam, ahogy testemmel bánt. A vágy és a kéj egyre jobban elhatalmasodott rajtam, és belsőmben egy helyre összpontosult. Egyre gyorsuló tempóban kezdte ki-be döfködni bennem, azt hittem elájulok a gyönyörtől. Nyelve egy pillanatra sem hagyta el csiklómat, ami minden pillanatban fokozatosan növekvő lüktetéssel készült a beteljesülésre. Nóri nem lassított, tempója már őrült gyorsasággal követelte a gyönyört. Egy pár pillanat múlva hatalmas vonaglások közepette én is elélveztem. Az estet egy leszbi buliban fejeztük be, ahol újra az egymáséi lettünk, csak annyi különbséggel, hogy ott több csajjal együtt gruppen-eztünk egy fantasztikus orgia közepett.

Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Erotikus ajándékot Valentinra és alkalmakra rendelj vagy INTIM CENTER üzletünkben vásárolj

Ajándéknak a rutinosabbak inkább a romantikus randira, mozira vagy vacsorára voksolnak, és persze ott van [...]

Szexshop online webáruház árukereső

Szexplaza.hu erotikus weboldal és online szex shop áru és tartalom kereső. Írd be a keresendő [...]

INTIM CENTER Szexshop Budapest szexuális segédeszköz ajánló

Vásárlásnál amikor belépünk egy szexshop üzletbe, vagy egy webáruházba annyi féle szexuális segédeszközzel találkozunk, hogy [...]

Anális izgatók, tágítók, fenékdugók és más klassz szexkütyük

– Nem dicsekszem, de én anális rajongó vagyok. Ez azért van, mert úgy érzi, rohadt [...]