R

Szex lexikon: R

Randevú
Két ember találkozása az előre megbeszélt helyen és időpontban beszélgetés, megismerkedés, szerelmi együttlét céljából.

Reakció, szexuális
Bizonyos ingerekre az emberben feltámad a nemi vágy és a szeretkezésre való vágyódás, készség. Ezt nevezzük szexuális reakciónak. Hosszú évekig tartó vizsgálati eredményekből leszűrhető, hogy a férfi gyorsabban reagál szexuális ingerekre, mint a nő.

Római szex
Az anális közösülés szleng kifejezése. Az elnevezés onnan ered, hogy az amor (szerelem) szó visszafele (hátulról) olvasva a roma szót adja. Az antik Rómában sokan előnyben részesítették az anális szeretkezést.

Románc
Érzelmekkel telített szerelmi, szexuális kapcsolat, viszony.

Rítus, szexuális
Hagyományokon alapuló, gyakran vallási színezetű közösségi cselekvés. A szexuális rítusok általában a közösség szexuális formáinak, viselkedésének elfogadására irányulnak (pl. beavatási rítus).

Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Adult Expo Hong Kong – képek

Már partnerre sincs szükség?! Ilyen élethű pénisz utánzatokkal, dildókkal és vibrátorokkal, valamint szexbabákkal játszadoznak az [...]

Húsvétkor, a hétvégén helyezd új síkra az erotikát

A hosszú távú kapcsolatok és a közös élet sok mindennapi szokást hoz az életünkbe, a [...]

Titan Gel rendelés vagy személyes vásárlás

A Titan GEL GOLD férfiaknak készült terméket már magyar üzlet is árusítja. Az INTIM CENTER [...]

A nő orgazmushoz vezető úton a vibrátor fontos kis segéd

Használhatja az elektromos vibrátort az orgazmus eléréséhez egyedül, valamint erotikus játékokhoz partnerrel, amely változatossá teszi [...]