Liptai Claudiát megkúrta Szabó Győző ahogy kell – videó

Liptai Claudia pornó nincs a neten, de szexjelenet igen. Liptai Claudia szex Szabó Győzővel a filmben. Liptai Claudia és Szabó Győző pornóba illő szexjelenete a Valami Amerika című filmben, a videó a cikk végén látható.

Liptai Claudiát megkúrta Szabó Győző, legalábbis a filmben. Amúgy a jelenet sajnos nem egy nagy kunszt, Liptai Claudia playmate mostanság már mindent megmutatott, sőt élő adásban is fogdosták a mellét, de a filmben művésznőből szemérmetlenül keveset mutatnak, pedig jót tett volna a film hangulatának, ha kivillant volna egy vagy két azóta már tudjuk milyen, szeplős cici.  Liptai Caludia műmellei, segge és pinája jó kis bulvártéma volt.

Liptai Claudia évek óta rendszeresen eljár a hazai divatbemutatókra, ahová lánya Liptai Panka is elkíséri. Itt szeretett bele a modellek világába, és elhatározta: ő is ezt szeretné csinálni. A büszke anyuka mindenben támogatja elsőszülöttjét. A műsorvezető a Blikknek mesélt lánya terveiről.

Liptai Panka az utóbbi időben egyre jobban kacsingat a divatvilág felé, és én mindenben támogatom – nyilatkozta Liptai Claudia.

– Minden adottsága megvan ahhoz, hogy egyszer majd a modellszakmában dolgozzon, és nagyon büszke vagyok rá, mert versenyszerűen sportol, jól tanul és sok minden érdekli. Még ugyan csak 11 éves, és ilyen fiatalon még nem állhat kifutóra, de már felvettük a kapcsolatot néhány szakmabelivel, tanácsokat kérünk, hogy felkészülten vágjunk majd bele, ha úgy alakul. Liptai Panka nagyon határozott, talpraesett, és tudja, hogy mit szeretne. Egy barátunk lánya egy nagyon drága külföldi gasztronómiai magániskolába ment tanulni, amiért ő maga is megdolgozott, és szabadidejében modellkedett, hogy ő is bele tudjon adni a tandíjba. Így jött Pankának ez az ötlet. Én is rengeteg mindenen keresztülmentem életem során, így talán nekem már semmi sem okoz meglepetést, ezért őt sem féltem az élettől. Semmiről nem próbálom meg lebeszélni, inkább minden információt segítek neki beszerezni egy-egy dologgal kapcsolatosan. Egyetlen tanácsot adok neki: találja meg a saját útját, a saját boldogságát, és soha ne bánjon meg semmit az életben! – fejtette ki a sztáranyuka a Ripostnak.

Liptai Claudia ágyban megkúrva

Liptai Claudia a Szabó Győzővel közös ágyjelenetéről mesélt- Liptai Claudia első, filmes szereplése Szabó István rendezésében, Zsigmond Vilmos fényképezésében valósult meg. Előbbi olyan tanácsot adott neki, amely egész pályáján végigkísérte.

Nemcsak a mindennapi történésekről, hobbikról és az érdeklődési körükbe tartozó témákról beszélget Liptai Claudia és férje, Pataki Ádám a Sláger FM-en hallható ÉdesKettesben, hanem a filmekről is. Legutóbb Liptai Claudia filmszerepei is szóba kerültek, így derült ki, hogy a színésznő világhírű, magyar filmesekkel dolgozott első filmjében.

„Buda és Pest egyesülésének évfordulójára készítettek egy négyrészes sorozatot a BBC-nek, amelyben egy megözvegyült grófnőt kellett alakítanom. Az egyik legfontosabb jelenetem az volt, hogy vissza kellett fordulnom és belenézni a kamerába. A jelenet után odajött hozzám Szabó István és azt mondta nagyon kedvesen: ’A film egy nagyon finom műfaj, ide nem kellenek olyan nagyívű mozdulatok, mint a színpadon. Csak gondoljon rá és higgye el, az arcára lesz majd írva minden.’ Így is történt, azonnal értettem és meg tudtuk csinálni a jelenetet. Ez a pillanat beleégett a retinámba, most is kiráz a hideg, ha arra gondolok, hogy a szakma nagyjaival dolgozhattam és Szabó Istvántól kaphattam tanácsot” – idézte fel Liptai Claudia, aki nem sokkal ezt követően szerepelt a Valami Amerikában, ahol egy igazán pikáns jelenetben volt része Szabó Győzővel. A színésznő most elárulta, miként rögzítették a jelenetet.

„Egy ágyjelenetet kétféleképpen lehet felvenni. Vagy teljesen meztelenül – ilyenkor a szeméremrészeket egy speciális, testszínű ragasztóval fedik el – vagy részben meztelenül. A Valami Amerikában ez utóbbi történt. Felül fedetlen voltam, de csak a paplan alól kilógó lábam lehetett látni. Szabó Győzőn két alsónadrág volt és rettentően zavarban volt, nem úgy, mint én” – tette hozzá a minden hétfőn, 20:00-tól hallható ’ÉdesKettes’-ben Liptai Claudia.

Liptai Claudia celeb szex és erotika

– Playmate lányok kívánatos pinája és valaga
– Liptai pinája körül áll a balhé
– Családos farokra ugrott rá Liptai Klaudia
– Liptai lányával nézte, amint a bíró hátulról kúrja a ledér nőt
– Liptai Claudia mosatlan bugyijára licitálnak
– Liptai Claudia mellét szikével formázták – Kozsó régen dugta Lipta Klaudiát – Három millió volt Claudia
– Liptai Claudia pinája még egyszer HQ minőségben. Képek és videó!

További bejegyzések Liptai Claudia témában
–Liptai Claudia elküld a kurva nénikédbe
– Liptai Claudia 3 millióért vetkőzik
– Ki fizetne kétmilliót Liptai Claudiának, hogy mégegyszer levetkőzzön?
– Liptai Claudia, Zimány Linda és Horváth Éva közös nevezőn
– Kiderült az igazság Claudia fotózásáról
– Liptai Claudia meztelenül kubai fasszal
– Liptai Claudia már túl van a Playboy fotózáson – Liptai Claudia meztelen molett teste
– Mire költi Liptai a vetkőzésért kapott 3 milliót
– Ördög Nóra lesz a következő Liptai Claudia
– Liptai Claudia felnőttkori meztelen képek
– Mekkora ribanc ez a Liptai, melleit fogdostatja adásban – Liptai és Daróczi szerelme
– Liptai Claudiát új pasi dugja
– Liptai Claudia november
– Hiteltelen lehet a pucérkodó Liptai Claudia
– Liptai Claudia, Gregor Bernadett, Zalatnay Sarolta mennyiért?
– Liptai “letiltott” képei lassan előkerülnek Liptai “letiltott” képei lassan előkerülnek
– Liptai Claudia vallomása
– Moziszex: Liptai Claudia és Szabó Győző Valami Amerika
– Felakasztotta magát Daróczi Dávid, Liptai élettársa
– Liptai Claudia mellét szikével formázták
– Kozsó régen dugta Lipta Klaudiát
– Összeköltözött Liptai és Daróczi
– Liptait dugták a Maldív szigeteken, Gesztesi vigyázott Pankára
– Liptai Claudia piszkos bugyibotránya
– Liptai Claudia mosatlan bugyijára licitálnak
– Liptai Claudia büdös bugyija
– Megint meztelenre vetkőzött Liptai Claudia.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A szex és szexkütyük forradalmárai vagyunk több évtizede

Magyarországon szex és szexuális segédeszközök innovatív fejlődését követi az INTIM CENTER szexshop már 33 éve! [...]

Boom Boom potencianövelő, magabiztosság és kemény erekció amikor akarod

Boom Boom potencianövelő, Boom Boom a kőkemény merevedésért. Szuper erős, tartós erekciót biztosít. A Boom [...]

Minden nap nyitva az Intim Center szexshop Budapest, Károly krt. 14. félemelet

Most is nyitva tartó szexshopot keresel Budapesten? A legjobb a minden nap nyitva tartó szexshop, [...]

Ilyen testhelyzetekben használd a vibrátorodat

Otthon van az első titkos játszóeszköz a szexboltból? Nos, ha nem tudtál úrrá lenni a [...]